Training Bedrijfskunde voor OR-leden

Tijdsduur
Startdatum en plaats
Logo van ExplainiT
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9,0 ExplainiT heeft een gemiddelde beoordeling van 9,0 (uit 949 ervaringen)
Beste opleider van Nederland

Winnaar Beste opleider van Nederland 2018: #3 in Automatisering & ICT/IT.

Winnaar Beste opleider van Nederland 2016: #1 in Automatisering & ICT/IT en #3 in HR.

Lees meer over Beste Opleider 2018.

Tip: meer info over het programma, startdatum, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Utrecht
7 mei. 2019 tot 14 mei. 2019
Toon rooster
event 7 mei 2019, Dag 1
event 14 mei 2019, Dag 2
Utrecht
1 jul. 2019 tot 8 jul. 2019
Toon rooster
event 1 juli 2019, Dag 1
event 8 juli 2019, Dag 2

Beschrijving

TOT 60% KORTING BIJ GROEPSTRAININGEN
Neem contact op voor een vrijblijvend trainingsvoorstel

De OR-leden krijgen te maken met vraagstukken die een relatie hebben met verschillende deelgebieden in de organisatie. U leert als OR-lid met een helikopterview naar uw organisatie te kijken.Bij steeds groter en complexer wordende organisaties is het noodzakelijk om diverse verbanden in de organisatie te blijven zien. Een OR heeft dan behoefte aan een integraal, bedrijfskundig beeld. De OR-leden krijgen te maken met vraagstukken die een relatie hebben met verschillende deelgebieden in de organisatie. In deze cursus leert u als OR-lid met een helicopterview naar uw organisatie te kijken om zo de samenhang van de diverse vraagstukken en vakgebieden te zien. Bedrijfskunde is het vakgebied dat z…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Onze adviseurs helpen je graag. Bel ons op 085 7440830 of e-mail naar info@springest.nl.

TOT 60% KORTING BIJ GROEPSTRAININGEN
Neem contact op voor een vrijblijvend trainingsvoorstel

De OR-leden krijgen te maken met vraagstukken die een relatie hebben met verschillende deelgebieden in de organisatie. U leert als OR-lid met een helikopterview naar uw organisatie te kijken.Bij steeds groter en complexer wordende organisaties is het noodzakelijk om diverse verbanden in de organisatie te blijven zien. Een OR heeft dan behoefte aan een integraal, bedrijfskundig beeld. De OR-leden krijgen te maken met vraagstukken die een relatie hebben met verschillende deelgebieden in de organisatie. In deze cursus leert u als OR-lid met een helicopterview naar uw organisatie te kijken om zo de samenhang van de diverse vraagstukken en vakgebieden te zien. Bedrijfskunde is het vakgebied dat zich bezighoudt met de organisatie en haar omgeving. Deze training wordt verzorgd door Academy4-OR, onderdeel van ExplainiT. 

Groepstraining in company: Prijs: Voordelige groepsprijzen, korting tot 60%!
Duur:In overleg.
Individueel maatwerk: Prijs: Prijs in overleg.
Duur: In overleg.
Individueel in company: Prijs: Prijs in overleg.
Duur: In overleg.

Student profile

De cursus Bedrijfskunde voor OR-leden is geschikt voor alle OR-leden die meer inzicht willen krijgen in de processen van een organisatie.

Curriculum

ExplainiT hanteert de volgende standaard onderwerpen voor de training Bedrijfskunde voor OR-leden. Op basis van uw intake is het mogelijk om het programma op uw praktijksituatie af te stemmen.

 • HRM
 • Financiën
 • Marketing
 • Structuur en processen
 • Bedrijfscultuur
 • Kwaliteitsmanagement
 • De strategie van een organisatie

Instruction modes

Iedere trainingsbehoefte is uniek. Daarom bieden we leervormen die passen bij uw situatie. Op één van onze 18 locaties, of op uw eigen locatie.

 • Individuele training Bedrijfskunde voor OR-leden

  Bij een individuele cursus vindt er een 1-op-1 training plaats op de werkplek van de medewerker. De training Bedrijfskunde voor OR-leden zal plaatsvinden op tijden die de medewerker het beste uitkomt. De inhoud wordt in overleg met de medewerker vastgesteld. In de cursus Bedrijfskunde voor OR-leden worden de vragen van de medewerker volledig beantwoord en is er veel ruimte om vragen te stellen. De duur van een individuele training is vaak korter dan een groepstraining of open-inschrijving. Dit komt door de intensievere kennisoverdracht. Vraag onze trainingsadviseurs naar de voordelige 1-op-1 prijzen.

 • Groepstraining Bedrijfskunde voor OR-leden

  Bij een groepstraining wordt in samenspraak met de klant de (maatwerk)training samengesteld. Hierbij is de training afgestemd op de behoefte van een specifieke doelgroep. De trainingslocatie, -data en -tijden zijn variabel te bepalen. Bij de trainingen kan ExplainiT tevens een mobiel trainingslokaal inrichten op de locatie van de klant. Vraag onze trainingsadviseurs naar de voordelige groepsprijzen, waarbij kortingen oplopen tot 60%.

 • Open-inschrijving training Bedrijfskunde voor OR-leden

  Bij de open-inschrijving staan trainingsinhoud, -data en -tijden vast. Medewerkers van verschillende bedrijven zijn bij deze training aanwezig. Inschrijving op een training via open-inschrijving is vanaf 1 persoon mogelijk. ExplainiT biedt de cursussen eens per 3 á 4 weken aan. Zie het trainingsrooster voor de data.

Characteristics

Voorafgaand aan de training Bedrijfskunde voor OR-leden bieden wij de cursist de mogelijkheid om een intakeformulier in te vullen. Op het intakeformulier geeft de cursist aan wat zijn of haar leerdoelen en wensen zijn. Op basis van dit intakeformulier is het voor de trainers van ExplainiT mogelijk om de training hierop aan te passen, zodat deze perfect aansluit op de leerdoelen en wensen van de cursist.

Objectives

In de cursus wordt gebruik gemaakt van inzichten uit verschillende disciplines zoals bedrijfseconomie, psychologie en sociologie. Bovendien is het sterk op de praktijk gericht. Na afloop van deze cursus bent u beter in staat om integraal te adviseren.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Heb je een vraag? Onze adviseurs helpen je graag. Bel ons op 085 7440830 of e-mail naar info@springest.nl.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
infoEr is een telefoonnummer vereist om deze informatieaanvraag in behandeling te nemen. (optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heeft u nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.