Functioneringsgesprek en Beoordelingsgesprek

Tijdsduur
Startdatum en plaats
Logo van ExplainiT
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9,0 ExplainiT heeft een gemiddelde beoordeling van 9,0 (uit 1.020 ervaringen)
Beste opleider van Nederland

Winnaar Beste opleider van Nederland 2018: #3 in Automatisering & ICT/IT.

Winnaar Beste opleider van Nederland 2016: #1 in Automatisering & ICT/IT en #3 in HR.

Lees meer over Beste Opleider 2018.

Tip: meer info over het programma, startdatum, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Amsterdam
2 dec. 2019 tot 9 dec. 2019
Toon rooster
event 2 december 2019
event 9 december 2019
Arnhem
2 dec. 2019 tot 9 dec. 2019
Toon rooster
event 2 december 2019
event 9 december 2019
Den Haag
2 dec. 2019 tot 9 dec. 2019
Toon rooster
event 2 december 2019
event 9 december 2019
Eindhoven
2 dec. 2019 tot 9 dec. 2019
Toon rooster
event 2 december 2019
event 9 december 2019
Groningen
2 dec. 2019 tot 9 dec. 2019
Toon rooster
event 2 december 2019
event 9 december 2019
Hengelo
2 dec. 2019 tot 9 dec. 2019
Toon rooster
event 2 december 2019
event 9 december 2019
Rotterdam
2 dec. 2019 tot 9 dec. 2019
Toon rooster
event 2 december 2019
event 9 december 2019
Utrecht
2 dec. 2019 tot 9 dec. 2019
Toon rooster
event 2 december 2019
event 9 december 2019
Zwolle
2 dec. 2019 tot 9 dec. 2019
Toon rooster
event 2 december 2019
event 9 december 2019
Amsterdam
8 jan. 2020 tot 15 jan. 2020
Toon rooster
event 8 januari 2020
event 15 januari 2020
Arnhem
8 jan. 2020 tot 15 jan. 2020
Toon rooster
event 8 januari 2020
event 15 januari 2020
Den Haag
8 jan. 2020 tot 15 jan. 2020
Toon rooster
event 8 januari 2020
event 15 januari 2020
Eindhoven
8 jan. 2020 tot 15 jan. 2020
Toon rooster
event 8 januari 2020
event 15 januari 2020
Groningen
8 jan. 2020 tot 15 jan. 2020
Toon rooster
event 8 januari 2020
event 15 januari 2020
Hengelo
8 jan. 2020 tot 15 jan. 2020
Toon rooster
event 8 januari 2020
event 15 januari 2020
Rotterdam
8 jan. 2020 tot 15 jan. 2020
Toon rooster
event 8 januari 2020
event 15 januari 2020
Utrecht
8 jan. 2020 tot 15 jan. 2020
Toon rooster
event 8 januari 2020
event 15 januari 2020
Zwolle
8 jan. 2020 tot 15 jan. 2020
Toon rooster
event 8 januari 2020
event 15 januari 2020
Amsterdam
27 jan. 2020 tot 28 jan. 2020
Toon rooster
event 27 januari 2020
event 28 januari 2020
Arnhem
27 jan. 2020 tot 28 jan. 2020
Toon rooster
event 27 januari 2020
event 28 januari 2020

Beschrijving

TOT 60% KORTING BIJ GROEPSTRAININGEN
Neem contact op voor een vrijblijvend trainingsvoorstel

Hoe kun je je medewerkers op een respectvolle manier aanspreken op verbeterpunten? Hoe kun je met deze gesprekken de motivatie van je medewerkers verhogen?

De training Functioneringsgesprek en Beoordelingsgesprek, verbetert de prestaties van je medewerkers. Je weet immers dat medewerkers het verschil maken voor succes en dat de plannings-, functionerings-, en beoordelingsgesprekken daarbij goed kunnen helpen. Maar hoe kunt je je medewerkers op een respectvolle manier aanspreken op verbeterpunten? Hoe kun je met deze gesprekken de motivatie van medewerkers verhogen?

Voor leidinggevenden die functionerings- en beoordelingsgesprekken voeren en P&O-medewerkers die inzicht willen krijgen in de ve…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen voor dit product. Heb jij een vraag? Neem contact op met onze klantenservice.

TOT 60% KORTING BIJ GROEPSTRAININGEN
Neem contact op voor een vrijblijvend trainingsvoorstel

Hoe kun je je medewerkers op een respectvolle manier aanspreken op verbeterpunten? Hoe kun je met deze gesprekken de motivatie van je medewerkers verhogen?

De training Functioneringsgesprek en Beoordelingsgesprek, verbetert de prestaties van je medewerkers. Je weet immers dat medewerkers het verschil maken voor succes en dat de plannings-, functionerings-, en beoordelingsgesprekken daarbij goed kunnen helpen. Maar hoe kunt je je medewerkers op een respectvolle manier aanspreken op verbeterpunten? Hoe kun je met deze gesprekken de motivatie van medewerkers verhogen?

Voor leidinggevenden die functionerings- en beoordelingsgesprekken voeren en P&O-medewerkers die inzicht willen krijgen in de verschillende aspecten van deze personeelsgesprekken. Je wilt werken aan je luister-, vraag- en gespreksvaardigheden en inzicht verkrijgen in de verschillende technieken. Dan is deze training Functioneringsgesprek en Beoordelingsgesprek iets voor jou!

ExplainiT hanteert de volgende standaard onderwerpen voor de training Functioneringsgesprek en Beoordelingsgesprek. Op basis van de intake is het mogelijk om het programma op je praktijksituatie af te stemmen.

Verschillen tussen functionerings- en beoordelingsgesprekken
Doel van het gesprek
Verwachtingen van u en uw medewerkers
Structuur en opbouw van het gesprek
Effectieve communicatie met uw medewerkers
Motivatie van uw medewerkers
Analyse van het functioneren
Medewerkers respectvol aanspreken
Coachingsvaardigheden en gesprekstechnieken
Het maken van complimenten
Persoonlijk actieplan

Aan de training Functioneringsgesprek en Beoordelingsgesprek gaat een intake vooraf. Onder leiding van een ervaren trainer leer je op interactieve wijze functionerings- en beoordelingsgesprekken te voeren. Op de eerste dag ligt de nadruk op effectieve communicatie en de juiste opbouw van de gesprekken. Op de tweede dag ligt de nadruk op coaching en motivatie. In de training Functioneringsgesprek en Beoordelingsgesprek wordt aangesloten bij uw eigen werksituatie. Door middel van vele praktijkoefeningen, cases en rollenspelen wordt steeds een koppeling tussen theorie en praktijk gemaakt.

Na de training Functioneringsgesprek en Beoordelingsgesprek ben je in staat op een professionele wijze functionerings- en beoordelingsgesprekken te voeren. Je weet de juiste selectiecriteria te hanteren en je hebt inzicht in de opbouw van een functioneringsgesprek. Je gebruikt daarbij professionele interviewtechnieken.

Als je de gehele training hebt gevolgd, ontvang je na afloop een certificaat dat je succesvol hebt deelgenomen aan de training.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen voor dit product. Heb jij een vraag? Neem contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
infoEr is een telefoonnummer vereist om deze informatieaanvraag in behandeling te nemen. (optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.