Training Onderhandelen en conflicthantering

Tijdsduur
Startdatum en plaats
Logo van ExplainiT
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9,0 ExplainiT heeft een gemiddelde beoordeling van 9,0 (uit 949 ervaringen)
Beste opleider van Nederland

Winnaar Beste opleider van Nederland 2018: #3 in Automatisering & ICT/IT.

Winnaar Beste opleider van Nederland 2016: #1 in Automatisering & ICT/IT en #3 in HR.

Lees meer over Beste Opleider 2018.

Tip: meer info over het programma, startdatum, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Amsterdam Arena
3 mei. 2019 tot 10 mei. 2019
Toon rooster
event 3 mei 2019, Dag 1
event 10 mei 2019, Dag 2
Rotterdam
5 jun. 2019 tot 12 jun. 2019
Toon rooster
event 5 juni 2019, Dag 1
event 12 juni 2019, Dag 2
Utrecht
4 jul. 2019 tot 11 jul. 2019
Toon rooster
event 4 juli 2019, Dag 1
event 11 juli 2019, Dag 2
Den Haag
1 aug. 2019 tot 8 aug. 2019
Toon rooster
event 1 augustus 2019, Dag 1
event 8 augustus 2019, Dag 2

Beschrijving

TOT 60% KORTING BIJ GROEPSTRAININGEN
Neem contact op voor een vrijblijvend trainingsvoorstel

Deelnemers van de training Onderhandelen en conflicthantering zijn met anderen in conflict, maar soms ook met zichzelf. Het begrip conflict wordt na de training iets waar u mee aan de slag kunt.De training Onderhandelen en conflicthantering gaat dieper in op je gedrag en de wijze waarop je overkomt tijdens onderhandelings- en conflictsituaties. Tijdens veel samenwerkingssituaties bestaan verschillende belangen, waarbij de kans op conflicten aanwezig is. In sommige gevallen escaleren de conflicten en zoekt u naar vaardigheden om deze op een effectieve wijze aan te pakken. Je leert om te gaan met weerstand en het incasseren van tegenwerpingen. Je leert dit om te zetten naar een constructieve o…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Onze adviseurs helpen je graag. Bel ons op 085 7440830 of e-mail naar info@springest.nl.

TOT 60% KORTING BIJ GROEPSTRAININGEN
Neem contact op voor een vrijblijvend trainingsvoorstel

Deelnemers van de training Onderhandelen en conflicthantering zijn met anderen in conflict, maar soms ook met zichzelf. Het begrip conflict wordt na de training iets waar u mee aan de slag kunt.De training Onderhandelen en conflicthantering gaat dieper in op je gedrag en de wijze waarop je overkomt tijdens onderhandelings- en conflictsituaties. Tijdens veel samenwerkingssituaties bestaan verschillende belangen, waarbij de kans op conflicten aanwezig is. In sommige gevallen escaleren de conflicten en zoekt u naar vaardigheden om deze op een effectieve wijze aan te pakken. Je leert om te gaan met weerstand en het incasseren van tegenwerpingen. Je leert dit om te zetten naar een constructieve onderhandelingspositie met je gewenste resultaat als uitgangspunt.

Groepstraining in company: Prijs: Voordelige groepsprijzen, korting tot 60%!
Duur:In overleg.
Individueel maatwerk: Prijs: Prijs in overleg.
Duur: In overleg.
Individueel in company: Prijs: Prijs in overleg.
Duur: In overleg.

Student profile

Training Onderhandelen en conflicthantering richt zich op personen die op werk regelmatig te maken hebben met belangentegenstellingen. U wilt in onderhandelings- en/of conflictsituaties effectiever optreden. U bent medewerker, leidinggevende of staffunctionaris.

Curriculum

ExplainiT hanteert de volgende standaard onderwerpen voor de training Onderhandelen en conflicthantering. Op basis van uw intake is het mogelijk om het programma op uw praktijksituatie af te stemmen.

 • Uw persoonlijke kwaliteiten en valkuilen bij onderhandelen
 • Persoonlijke stijlen van onderhandelen en conflicthantering
 • Verschillende soorten conflicten
 • Een model voor verschillende fasen van onderhandelen
 • Effectief onderhandelen en het creëren van een win-win situatie
 • Oorzaken van conflicten
 • Voordelen van constructieve conflicthantering
 • U leert wat u kunt doen om uw emoties beter te controleren
 • Rollenspelen

Instruction modes

ExplainiT hanteert verschillende vormen waarin trainingen worden aangeboden. Hieronder een omschrijving van de mogelijkheden.

 • Individuele training Onderhandelen en conflicthantering

  Bij een individuele cursus vindt er een 1-op-1 training plaats op de werkplek van de medewerker. De training Onderhandelen en conflicthantering zal plaatsvinden op tijden die de medewerker het beste uitkomt. De inhoud wordt in overleg met de medewerker vastgesteld. In de cursus Onderhandelen en conflicthantering worden de vragen van de medewerker volledig beantwoord en is er veel ruimte om vragen te stellen. De duur van een individuele training is vaak korter dan een groepstraining of open-inschrijving. Dit komt door de intensievere kennisoverdracht. Vraag onze trainingsadviseurs naar de voordelige 1-op-1 prijzen.

 • Groepstraining Onderhandelen en conflicthantering

  Bij een groepstraining wordt in samenspraak met de klant de (maatwerk)training samengesteld. Hierbij is deze afgestemd op de behoefte van een specifieke doelgroep. Het is mogelijk om in een groepstraining bedrijfsspecifieke bestanden te behandelen. De trainingslocatie, trainingsdata en -tijden zijn variabel te bepalen. Bij de trainingen kan ExplainiT tevens een mobiel trainingslokaal inrichten op de locatie van de klant. Vraag onze trainingsadviseurs naar de voordelige groepsprijzen, waarbij kortingen oplopen tot 60%.

 • Open-inschrijving training Onderhandelen en conflicthantering

  Bij de open-inschrijving staan trainingsinhoud, -data en -tijden vast. Medewerkers van verschillende bedrijven zijn bij deze training aanwezig. Inschrijving op een training via open-inschrijving is vanaf 1 persoon mogelijk. ExplainiT biedt de cursussen eens per 3 á 4 weken aan. Zie het trainingsrooster voor de data.

Characteristics

Voorafgaand aan de training Onderhandelen en conflicthantering vindt een schriftelijke intake plaats. Onder inspirerende leiding van een ervaren trainer leert u op aansprekende en interactieve wijze technieken voor onderhandeling en conflicthantering toe te passen. Op de eerste dag ligt de nadruk op bewustwording en op inzicht in eigen gedrag. Op de tweede dag ligt het accent op het vergroten van uw effectiviteit en uw manier van communiceren. Er wordt veel aandacht besteed aan het vertalen van de verworven inzichten naar de eigen werksituatie.

Objectives

U krijgt inzicht in onderhandelingssituaties, soorten conflicten en tal van aspecten die daarmee samenhangen. U leert om te gaan met tegengestelde belangen en ontwikkelt uw eigen onderhandelings-/conflicthanteringsstijl. U weet de verschillende stijlen van conflicthantering toe te passen, zodat u conflicten makkelijker beheerst en oplost.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Heb je een vraag? Onze adviseurs helpen je graag. Bel ons op 085 7440830 of e-mail naar info@springest.nl.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
infoEr is een telefoonnummer vereist om deze informatieaanvraag in behandeling te nemen. (optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heeft u nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.