Training Re-integratie management

Tijdsduur
Startdatum en plaats
Logo van ExplainiT
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9,0 ExplainiT heeft een gemiddelde beoordeling van 9,0 (uit 941 ervaringen)
Bovnl winner icon 2018Beste opleider van Nederland

Winnaar Beste opleider van Nederland 2018: #3 in Automatisering & ICT/IT.

Winnaar Beste opleider van Nederland 2016: #1 in Automatisering & ICT/IT en #3 in HR.

Lees meer over Beste Opleider 2018.

Tip: meer info over het programma, startdatum, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Hengelo
11 apr. 2019
Toon rooster
event 11 april 2019, Dag 1
Amsterdam Arena
10 mei. 2019
Toon rooster
event 10 mei 2019, Dag 1
Den Haag
3 jun. 2019
Toon rooster
event 3 juni 2019, Dag 1
Hengelo
4 jul. 2019
Toon rooster
event 4 juli 2019, Dag 1
Amsterdam Arena
2 aug. 2019
Toon rooster
event 2 augustus 2019, Dag 1

Beschrijving

TOT 60% KORTING BIJ GROEPSTRAININGEN
Neem contact op voor een vrijblijvend trainingsvoorstel

Om het aantal werknemers dat langdurig ziek is terug te dringen, is de Wet Verbetering Poortwachter ingesteld. Het uitgangspunt hierbij is dat snel en effectief ingrijpen het verzuim korter maakt.Ziek zijn is voor de werknemer niet prettig, maar ook niet voor de werkgever. Bij langdurige ziekte of zelfs arbeidsongeschiktheid wordt het nog vervelender. De Wet Verbetering Poortwachter is bedoelt om op een goede wijze om te gaan met langdurig verzuim door ziekte. Deze wet vraagt van zowel werkgever als werknemer om zich samen met arbodienst of gecertificeerde bedrijfsarts in te spannen om de werknemer weer zo snel mogelijk terug te brengen in het arbeidsproces. Tijdens de training Re-integratie…

Lees de volledige beschrijving

Default

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Onze adviseurs helpen je graag. Bel ons op 085 7440830 of e-mail naar info@springest.nl.

TOT 60% KORTING BIJ GROEPSTRAININGEN
Neem contact op voor een vrijblijvend trainingsvoorstel

Om het aantal werknemers dat langdurig ziek is terug te dringen, is de Wet Verbetering Poortwachter ingesteld. Het uitgangspunt hierbij is dat snel en effectief ingrijpen het verzuim korter maakt.Ziek zijn is voor de werknemer niet prettig, maar ook niet voor de werkgever. Bij langdurige ziekte of zelfs arbeidsongeschiktheid wordt het nog vervelender. De Wet Verbetering Poortwachter is bedoelt om op een goede wijze om te gaan met langdurig verzuim door ziekte. Deze wet vraagt van zowel werkgever als werknemer om zich samen met arbodienst of gecertificeerde bedrijfsarts in te spannen om de werknemer weer zo snel mogelijk terug te brengen in het arbeidsproces. Tijdens de training Re-integratie management leert u hoe u de Wet Verbetering Poortwachter kunt toepassen in uw eigen praktijk.

Groepstraining in company: Prijs: Voordelige groepsprijzen, korting tot 60%!
Duur:In overleg.
Individueel maatwerk: Prijs: Prijs in overleg.
Duur: In overleg.
Individueel in company: Prijs: Prijs in overleg.
Duur: In overleg.

Student profile

De training is bedoeld voor leidinggevenden en HR medewerkers die zich bezig houden met verzuim en de Wet Verbetering Poortwachter.

Curriculum

ExplainiT hanteert de volgende standaard onderwerpen voor de training Re-integratie management. Op basis van uw intake is het mogelijk om het programma op uw praktijksituatie af te stemmen.

 • Contact onderhouden met een zieke werknemer
 • Hoe om te gaan met onderbezetting binnen de organisatie
 • Rechten en plichten

Instruction modes

ExplainiT hanteert verschillende vormen waarin trainingen worden aangeboden. Hieronder een omschrijving van de mogelijkheden.

 • Individuele training Re-integratie management

  Bij een individuele cursus vindt er een 1-op-1 training plaats op de werkplek van de medewerker. De training Re-integratie management zal plaatsvinden op tijden die de medewerker het beste uitkomt. De inhoud wordt in overleg met de medewerker vastgesteld. In de cursus Re-integratie management worden de vragen van de medewerker volledig beantwoord en is er veel ruimte om vragen te stellen. De duur van een individuele training is vaak korter dan een groepstraining of open-inschrijving. Dit komt door de intensievere kennisoverdracht. Vraag onze trainingsadviseurs naar de voordelige 1-op-1 prijzen.

 • Groepstraining Re-integratie management

  Bij een groepstraining wordt in samenspraak met de klant de (maatwerk)training samengesteld. Hierbij is deze afgestemd op de behoefte van een specifieke doelgroep. Het is mogelijk om in een groepstraining bedrijfsspecifieke bestanden te behandelen. De trainingslocatie, trainingsdata en -tijden zijn variabel te bepalen. Bij de trainingen kan ExplainiT tevens een mobiel trainingslokaal inrichten op de locatie van de klant. Vraag onze trainingsadviseurs naar de voordelige groepsprijzen, waarbij kortingen oplopen tot 60%.

 • Open-inschrijving training Re-integratie management

  Bij de open-inschrijving staan trainingsinhoud, -data en -tijden vast. Medewerkers van verschillende bedrijven zijn bij deze training aanwezig. Inschrijving op een training via open-inschrijving is vanaf 1 persoon mogelijk. ExplainiT biedt de cursussen eens per 3 á 4 weken aan. Zie het trainingsrooster voor de data.

Characteristics

Voorafgaand aan de training Re-integratie management bieden wij de cursist de mogelijkheid om een intakeformulier in te vullen. Op het intakeformulier geeft de cursist aan wat zijn of haar leerdoelen en wensen zijn en wordt het huidige kennisniveau gepeild. Op deze wijze is het voor de trainers van ExplainiT mogelijk om de training hierop aan te passen, zodat deze perfect aansluit op de leerdoelen en wensen van de cursist.

Objectives

Na afloop van de training heeft u inhoudelijke kennis opgedaan over de Wet Verbetering Poortwachter en kunt u deze kennis toepassen in de praktijk.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Heb je een vraag? Onze adviseurs helpen je graag. Bel ons op 085 7440830 of e-mail naar info@springest.nl.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
infoEr is een telefoonnummer vereist om deze informatieaanvraag in behandeling te nemen. (optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heeft u nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.