Zakelijk Engels

Tijdsduur
Logo van ExplainiT
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9,0 ExplainiT heeft een gemiddelde beoordeling van 9,0 (uit 959 ervaringen)
Beste opleider van Nederland

Winnaar Beste opleider van Nederland 2018: #3 in Automatisering & ICT/IT.

Winnaar Beste opleider van Nederland 2016: #1 in Automatisering & ICT/IT en #3 in HR.

Lees meer over Beste Opleider 2018.

Tip: meer info over het programma, startdatum, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

ExplainiT biedt haar producten standaard aan in de volgende regio's: 's-Hertogenbosch, Alkmaar, Almere / Lelystad, Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Assen, Breda, Delft, Den Haag, Deventer, Dordrecht, Drachten, Ede, Eindhoven, Emmen, Enschede, Gouda, Groningen, Haarlem, Haarlemmermeer, Heerenveen, Hilversum, Leeuwarden, Leiden, Maastricht, Middelburg, Nijmegen, Roermond, Rotterdam, Terneuzen, Tilburg, Utrecht, Veenendaal, Venlo, Westland, Zaanstad, Zoetermeer, Zwolle

Beschrijving

TOT 60% KORTING BIJ GROEPSTRAININGEN
Neem contact op voor een vrijblijvend trainingsvoorstel

In het bedrijfsleven is Engels de voertaal. Wil je succesvol zakendoen in de internationale wereld? Vergaderen en vloeiend presenteren in het Engels? Leer dan Zakelijk Engels, kom beter uit je woorden en zelfverzekerder over.

Engels is een wereldtaal en in het bedrijfsleven dé voertaal. Is de Engelse taal belangrijk in je werk en wil je graag professioneel overkomen? Heb je in je werk te maken met Engelse collega's, klanten of leveranciers? Heb je de Engelse taal ook nodig als het gaat om telefoneren, zakelijke gesprekken voeren, bezoek ontvangen en een aantal basisvaardigheden in schrijven. In deze praktijkgerichte training Zakelijk Engels verbeter je de zakelijke Engelse taal op zeer effec…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Onze adviseurs helpen je graag. Bel ons op 085 7440830 of e-mail naar info@springest.nl.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Zakelijk Engels, Engels, Engels schrijven, Financieel Engels en Presenteren in het Engels.

TOT 60% KORTING BIJ GROEPSTRAININGEN
Neem contact op voor een vrijblijvend trainingsvoorstel

In het bedrijfsleven is Engels de voertaal. Wil je succesvol zakendoen in de internationale wereld? Vergaderen en vloeiend presenteren in het Engels? Leer dan Zakelijk Engels, kom beter uit je woorden en zelfverzekerder over.

Engels is een wereldtaal en in het bedrijfsleven dé voertaal. Is de Engelse taal belangrijk in je werk en wil je graag professioneel overkomen? Heb je in je werk te maken met Engelse collega's, klanten of leveranciers? Heb je de Engelse taal ook nodig als het gaat om telefoneren, zakelijke gesprekken voeren, bezoek ontvangen en een aantal basisvaardigheden in schrijven. In deze praktijkgerichte training Zakelijk Engels verbeter je de zakelijke Engelse taal op zeer effectieve wijze. Je leert de taal snel en efficiënt en zult met meer vertrouwen Engels spreken in een zakelijke omgeving.

Student profile

De training Zakelijk Engels is bestemd voor iedereen die binnen zijn functie in contact komt met de Engelse taal.

Curriculum

ExplainiT hanteert de volgende standaard onderwerpen voor de training Zakelijk Engels. Op basis van je intake is het mogelijk om het programma op je praktijksituatie af te stemmen.

Telefonische vaardigheden
Presenteren van jezelf
Presenteren van de organisatie
Bezoek ontvangen
Schrijfvaardigheid

Instruction modes

Voorafgaand aan de training Zakelijk Engels vindt een intake plaats. Hierin worden jouw persoonlijke leerdoelen in kaart gebracht. Aan de hand van deze persoonlijke leerdoelen ga je met een ervaren trainer de interactieve training zakelijk Engels tegemoet. Je past het geleerde in de cursus direct toe in uitdagende oefeningen. Je test je tekstbegrip, beargumenteert jouw mening of krijgt opdracht om iets mondeling te verwoorden. Kortom, je gaat de taal meteen actief gebruiken. Want alleen zo leer je de taal echt!

Objectives

Het resultaat van de training Zakelijk Engels is dat je met meer zelfvertrouwen Engels spreekt. Je leert de taal vloeiender spreken en je luistervaardigheid neemt aanzienlijk toe. Ook je woordenschat wordt uitgebreid en je leert de taal te gebruiken in zowel het zakelijke verkeer als in sociale contacten. Jouw werksituatie staat daarbij zo veel mogelijk centraal. Na de training kom je professioneel over door het gebruik van Zakelijk Engels.

Graduation

Als je de gehele training hebt gevolgd, ontvang je na afloop een certificaat dat je succesvol hebt deelgenomen aan de training.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Heb je een vraag? Onze adviseurs helpen je graag. Bel ons op 085 7440830 of e-mail naar info@springest.nl.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
infoEr is een telefoonnummer vereist om deze informatieaanvraag in behandeling te nemen. (optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heeft u nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.