Groepstraining Beïnvloeden volgens Cialdini

Type product
Tijdsduur
Trainers
CarolineFranz Schwab
Startdatum en plaats
Logo van Faculty of Skills

Tip: incompany training nodig? Vraag een offerte aan bij meerdere aanbieders!

Beschrijving

Online Groepstraining Beïnvloeden volgens Cialdini
Prijs per groep €3960,00

In vrijwel alle banen voor hoogopgeleide mensen, ben je succesvoller als je anderen kunt beïnvloeden. Ga maar na, elke werkdag zijn er momenten dat je iets van een ander wilt. Dat een collega iets aanlevert, dat je akkoord krijgt op je plan, een klant overgaat tot de koop of een groep mensen meewerkt aan een project. Soms zijn de feiten of jouw kale verhaal niet genoeg voor hun medewerking en is er tactiek nodig om mensen over de streep te trekken. Dr. Robert Cialdini doorziet drijfveren, deed er onderzoek naar en publiceerde er veelvuldig over. Hij vond een reeks van winnende ‘strategieën’. Na kennismaking met onder…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Online Groepstraining Beïnvloeden volgens Cialdini
Prijs per groep €3960,00

In vrijwel alle banen voor hoogopgeleide mensen, ben je succesvoller als je anderen kunt beïnvloeden. Ga maar na, elke werkdag zijn er momenten dat je iets van een ander wilt. Dat een collega iets aanlevert, dat je akkoord krijgt op je plan, een klant overgaat tot de koop of een groep mensen meewerkt aan een project. Soms zijn de feiten of jouw kale verhaal niet genoeg voor hun medewerking en is er tactiek nodig om mensen over de streep te trekken. Dr. Robert Cialdini doorziet drijfveren, deed er onderzoek naar en publiceerde er veelvuldig over. Hij vond een reeks van winnende ‘strategieën’. Na kennismaking met onderdelen van zijn theorie gaat het in deze training vooral om de toepassing. Je leert wanneer je wat kunt inzetten en wordt bedreven in het ‘hoe’. Door ermee te oefenen worden de strategieën onderdeel van je repertoire en ben je effectiever in je werk. 

Dit ga je leren

  • Circa 6 strategieën om anderen te beïnvloeden zoals sociaal bewijs en de etiketteer techniek
  • Je eigen top 5 van tactieken die voor jou als persoon en in jouw werk het verschil gaan maken
  • Bedrevenheid en ‘automatiseren’ van strategieën

Voor wie?
Professionals die beter willen worden in het beïnvloeden van anderen om daarmee hun effectiviteit in het werk te vergroten

Type training
Kern van de training is het programma TrainTool waarin je gaat oefenen met online video roleplays. Je krijgt feedback van je persoonlijke coach.  

Als je meedoet met een groep collega’s is er naast het online programma en je eigen coach, ook een live bijeenkomst opgenomen in het programma.

In deze training

  • Leer je jouw boodschap sterk over te brengen en je invloed op anderen te vergroten.
  • Oefen je met het inzetten van verschillende strategieën.
  • Daag je jezelf uit door écht te oefenen met lastige gesprekssituaties.
  • Krijg je actieve begeleiding van je eigen coach.
  • Maak je gebruik van onze innovatieve en prijswinnende software TrainTool.

Zo zit de training in elkaar 
Incompany training voor 6-10 deelnemers

De blended groepstraining is een impactvolle oplossing voor kleine groepen deelnemers die met elkaar willen werken aan een nieuwe vaardigheid. 

Deelnemers leggen individueel de basis met een online training in TrainTool. De software kan op een laptop, smartphone of tablet gebruikt worden. Op diverse momenten gedurende een aantal weken gaan de deelnemers in video rollenspellen reageren op situaties. Ze nemen zichzelf op, kijken de beelden terug en een coach geeft feedback op de video’s. Zo kunnen ze echt goed oefenen met de vaardigheden. 

In een intake-scan wordt het startniveau vastgesteld. Iedere deelnemer bespreekt individueel de resultaten in een telefonisch gesprek met een coach van Faculty of Skills. Daarna volgen TrainTool-oefeningen waarin deelnemers hun vaardigheden kunnen aanscherpen.

Om de nieuwe vaardigheden met elkaar te doorleven en verder te verdiepen komen de deelnemers bij elkaar voor een live-bijeenkomst. Daarin gaan ze met interactieve werkvormen en cases uit hun dagelijkse praktijk aan de slag met de nieuwe skills. Een live-bijeenkomst in het trainingsprogramma vergroot de tevredenheid van de deelnemers en bevordert de participatie. 

Na de live-bijeenkomst sluiten deelnemers af met een outtake-scan in TrainTool waarin ze het geleerde laten zien. Deelnemers krijgen een persoonlijk rapport van de coach met feedback, tips en adviezen.

Tijdsduur: flexibel (minimaal 1 week tussen voorbereiding en livedag)

Duur live-dag: 2 dagdelen

Locatie: in overleg op eigen locatie of centraal georganiseerd. De keuze van de locatie voor het online- en telefonische deel is uiteraard aan de deelnemer. 

Benodigdheden: computer met webcam, tablet of smartphone

Investering: € 3960,- (korting bij meerdere groepen mogelijk)

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.
Franz Schwab - Every Talent needs Training, Every Winner needs a Coach!
Franz Schwab
Every Talent needs Training, Every Winner needs a Coach!

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.