Groepstraining Netwerken : haal alles uit je contacten. Oefen je pitch of acquisitie gesprek!

Type product
Tijdsduur
Startdatum en plaats
Logo van Faculty of Skills

Tip: incompany training nodig? Vraag een offerte aan bij meerdere aanbieders!

Beschrijving

Groepstraining Netwerken: haal alles uit je contacten
Prijs per groep: €2750,00

Breid je netwerk succesvol uit
In principe is netwerken niets anders dan het leggen van nieuwe contacten die waardevol kunnen zijn voor jouw carrière. Het kan je helpen om sneller een nieuwe baan te vinden maar ook om op de hoogte te blijven van wat er speelt in jouw werkveld. Het onderhouden van deze contacten is natuurlijk belangrijk, door regelmatig met relevante personen af te spreken en bij te praten. Ook zijn er veel gelegenheden die je kunt aangrijpen om je netwerk uit te breiden en nieuwe contacten op te doen. Congressen en werkgerelateerde events zijn hier bij uitstek geschikt voor, maar je vertelt vast o…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Pitchen, Acquisitie, Adviesvaardigheden, Presenteren en Persoonlijke presentatie & uitstraling.

Groepstraining Netwerken: haal alles uit je contacten
Prijs per groep: €2750,00

Breid je netwerk succesvol uit
In principe is netwerken niets anders dan het leggen van nieuwe contacten die waardevol kunnen zijn voor jouw carrière. Het kan je helpen om sneller een nieuwe baan te vinden maar ook om op de hoogte te blijven van wat er speelt in jouw werkveld. Het onderhouden van deze contacten is natuurlijk belangrijk, door regelmatig met relevante personen af te spreken en bij te praten. Ook zijn er veel gelegenheden die je kunt aangrijpen om je netwerk uit te breiden en nieuwe contacten op te doen. Congressen en werkgerelateerde events zijn hier bij uitstek geschikt voor, maar je vertelt vast ook over je werk op verjaardagen en borrels. Het kan soms best spannend zijn om op iemand af te stappen die je niet kent, zeker als je niet weet hoe je het gesprek kunt openen of waar je het over gaat hebben. Technieken om dit goed aan te pakken gaan je helpen om sneller en effectiever je netwerk uit te breiden.

Voor wie
Voor iedereen die beter wil worden in het voeren van (informele) gesprekken in een zakelijke omgeving.

Dit ga je leren

  • Een interessant gesprek aanknopen als je op iemand afstapt
  • Jezelf voorstellen in een korte pitch
  • Verdiepen van het gesprek
  • Een vervolg geven aan het contact

Type training
Kern van de training is het programma TrainTool waarin je gaat oefenen met online video roleplays. Je krijgt feedback van je persoonlijke coach.  

In deze training

  • Leer je wat je kunt zeggen om een gesprek te openen
  • Leer je wat je moet doen om voorbij het niveau van koetjes en kalfjes te komen
  • Daag je jezelf uit door écht te oefenen met lastige gesprekssituaties
  • Krijg je actieve begeleiding van je eigen coach
  • Maak je gebruik van onze innovatieve en prijswinnende software TrainTool

Zo zit de training in elkaar 
De blended groepstraining is een impactvolle oplossing voor kleine groepen deelnemers die met elkaar willen werken aan een nieuwe vaardigheid. 

Deelnemers leggen individueel de basis met een online training in TrainTool. De software kan op een laptop, smartphone of tablet gebruikt worden. Op diverse momenten gedurende een aantal weken gaan de deelnemers in video rollenspellen reageren op situaties. Ze nemen zichzelf op, kijken de beelden terug en een coach geeft feedback op de video’s. Zo kunnen ze echt goed oefenen met de vaardigheden. 

In een intake-scan wordt het startniveau vastgesteld. Iedere deelnemer bespreekt individueel de resultaten in een telefonisch gesprek met een coach van Faculty of Skills. Daarna volgen TrainTool-oefeningen waarin deelnemers hun vaardigheden

kunnen aanscherpen. Een outtake-scan geeft inzicht in de gemaakte vorderingen. Deelnemers krijgen een persoonlijk rapport van de coach met feedback, tips en adviezen. 

Om de nieuwe vaardigheden met elkaar te doorleven en verder te verdiepen komen de deelnemers bij elkaar voor een live-bijeenkomst. Daarin gaan ze met interactieve werkvormen en cases uit hun dagelijkse praktijk aan de slag met de nieuwe skills. Een live-bijeenkomst in het trainingsprogramma vergroot de tevredenheid van de deelnemers en bevordert de participatie.

Tijdsduur: flexibel (minimaal 1 week tussen voorbereiding en livedag)

Duur live-dag: 1 dagdeel

Locatie: in overleg op eigen locatie of centraal georganiseerd. De keuze van de locatie voor het online- en telefonische deel is uiteraard aan de deelnemer. 

Benodigdheden: computer met webcam, tablet of smartphone

Investering € 2.750 (korting bij meerdere groepen mogelijk)

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.