Personal Training Beïnvloeden volgens Cialdini

Tijdsduur
Trainers
CarolineFranz Schwab
Startdatum en plaats
Logo van Faculty of Skills

Tip: meer info over het programma, startdatum, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

computer Online: Zoom
okt. 2020
check_circle Startgarantie
computer Online: Zoom
okt. 2020
computer Online: Zoom
okt. 2020
check_circle Startgarantie
computer Online: Zoom
okt. 2020
computer Online: Zoom
nov. 2020
check_circle Startgarantie
computer Online: Zoom
nov. 2020
computer Online: Zoom
dec. 2020
computer Online: Zoom
dec. 2020
check_circle Startgarantie

Beschrijving

In vrijwel alle banen voor hoogopgeleide mensen, ben je succesvoller als je anderen kunt beïnvloeden. Ga maar na, elke werkdag zijn er momenten dat je iets van een ander wilt. Dat een collega iets aanlevert, dat je akkoord krijgt op je plan, een klant overgaat tot de koop of een groep mensen meewerkt aan een project. Soms zijn de feiten of jouw kale verhaal niet genoeg voor hun medewerking en is er tactiek nodig om mensen over de streep te trekken. Dr. Robert Cialdini doorziet drijfveren, deed er onderzoek naar en publiceerde er veelvuldig over. Hij vond een reeks van winnende ‘strategieën’. Na kennismaking met onderdelen van zijn theorie gaat het in deze training vooral om de toepassing. Je…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Sociaal plan, Beïnvloeden, Effectief beïnvloeden, Medezeggenschap en Reorganisatie.

In vrijwel alle banen voor hoogopgeleide mensen, ben je succesvoller als je anderen kunt beïnvloeden. Ga maar na, elke werkdag zijn er momenten dat je iets van een ander wilt. Dat een collega iets aanlevert, dat je akkoord krijgt op je plan, een klant overgaat tot de koop of een groep mensen meewerkt aan een project. Soms zijn de feiten of jouw kale verhaal niet genoeg voor hun medewerking en is er tactiek nodig om mensen over de streep te trekken. Dr. Robert Cialdini doorziet drijfveren, deed er onderzoek naar en publiceerde er veelvuldig over. Hij vond een reeks van winnende ‘strategieën’. Na kennismaking met onderdelen van zijn theorie gaat het in deze training vooral om de toepassing. Je leert wanneer je wat kunt inzetten en wordt bedreven in het ‘hoe’. Door ermee te oefenen worden de strategieën onderdeel van je repertoire en ben je effectiever in je werk.

Deze training gaat ALTIJD door!

Dit ga je leren

  • Circa 6 strategieën om anderen te beïnvloeden zoals sociaal bewijs en de etiketteer techniek
  • Je eigen top 5 van tactieken die voor jou als persoon en in jouw werk het verschil gaan maken
  • Bedrevenheid en ‘automatiseren’ van strategieën

Voor wie?
Professionals die beter willen worden in het beïnvloeden van anderen om daarmee hun effectiviteit in het werk te vergroten

Type training

Online of blended, met vooral véél oefening en uitgebreide persoonlijke begeleiding van een professionele coach. Als je meedoet met een groep is er ook live bijeenkomst opgenomen in het programma.

In deze training

  • Leer je jouw boodschap sterk over te brengen en je invloed op anderen te vergroten.
  • Oefen je met het inzetten van verschillende strategieën.
  • Daag je jezelf uit door écht te oefenen met lastige gesprekssituaties.
  • Krijg je actieve begeleiding van je eigen coach.
  • Maak je gebruik van onze innovatieve en prijswinnende software TrainTool.

Zo zit de training in elkaar
Deze training volg je individueel, maar niet alleen. Je wordt direct bij de start in contact gebracht met jouw persoonlijke coach die je door het programma heen helpt. Je begint met een telefonisch intakegesprek met hem of haar, waarin jullie samen vaststellen waar je precies aan gaat werken en hoe je dat de komende weken gaan doen.

Om je vaardigheden te ontwikkelen maak je gebruik van TrainTool. Dat is een innovatieve tool die je kunt gebruiken op je eigen laptop, smartphone of tablet. Op meerdere momenten gedurende een aantal weken ga je in video rollenspellen reageren op situaties. Je neemt jezelf op, kijkt je beelden terug en je coach geeft feedback op jouw video’s. Zo kun je echt goed oefenen met de vaardigheden.

Als je het gevoel hebt dat je de vaardigheden onder de knie hebt, plan je een live video roleplay in. Daarin doe via een videoverbinding live een rollenspel met een acteur. Zo kun je heel realistisch oefenen met een situatie die je lastig vindt. Dit wordt een uitdagend, maar heel leerzaam gesprek. Het kan zelfs zo zijn dat we een groepje samenstellen om te oefenen met de acteur. Natuurlijk krijg je feedback, tips en adviezen van je coach. Ook bespreken jullie hoe je in de praktijk gaat oefenen.

Om ervoor te zorgen dat je je nieuwe vaardigheden ook echt gaat toepassen, neemt je coach na een aantal weken nog eens contact met je op om te horen hoe het gaat.

(tip: lees vooral de reviews van de duizenden deelnemers die je voorgingen).

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.
Franz Schwab - Every Talent needs Training, Every Winner needs a Coach!
Franz Schwab
Every Talent needs Training, Every Winner needs a Coach!

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
infoEr is een telefoonnummer vereist om deze informatieaanvraag in behandeling te nemen. (optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met Faculty of Skills, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.