Personal training Commerciële vaardigheden voor accountants

Niveau
Tijdsduur
Trainer
Franz Schwab
Startdatum en plaats
Logo van Faculty of Skills

Tip: meer info over het programma, startdatum, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

computer Online: Zoom / Teams / Google (wat past)
okt. 2020
check_circle Startgarantie
computer Online: Zoom / Teams / Google (wat past)
nov. 2020
check_circle Startgarantie
computer Online: Zoom / Teams / Google (wat past)
dec. 2020
check_circle Startgarantie

Beschrijving

Commerciële kansen benutten
Een accountant heeft wettelijke taken en levert adviezen op basis van kennis en deskundigheid. Een commerciële opstelling lijkt dan minder vanzelfsprekend; bijvoorbeeld door vooroordelen over sales of de onwennige combinatie met de formele rol. Daardoor blijven kansen onbenut. Commercieel succes blijkt juist de professionals zelf enorm te inspireren en het kan gezaaid worden in alle fasen van contact: bij de kennismaking, tijdens gesprekken en werkzaamheden bij de klant, in een adviesproces, rondom offreren en onderhandelen. Het kan gaan over nieuwe business, retentie, up- en cross selling. In deze training leer je hoe je als mens en professional jezelf kunt blijv…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Commerciële vaardigheden, Sales management, NIMA A Sales, Commercieel medewerker en Commerciële economie.

Commerciële kansen benutten
Een accountant heeft wettelijke taken en levert adviezen op basis van kennis en deskundigheid. Een commerciële opstelling lijkt dan minder vanzelfsprekend; bijvoorbeeld door vooroordelen over sales of de onwennige combinatie met de formele rol. Daardoor blijven kansen onbenut. Commercieel succes blijkt juist de professionals zelf enorm te inspireren en het kan gezaaid worden in alle fasen van contact: bij de kennismaking, tijdens gesprekken en werkzaamheden bij de klant, in een adviesproces, rondom offreren en onderhandelen. Het kan gaan over nieuwe business, retentie, up- en cross selling. In deze training leer je hoe je als mens en professional jezelf kunt blijven, je kracht kunt inzetten en juist daarmee commercieel succesvol kunt zijn.

Voor wie?
Voor accountants die willen leren op een gepaste manier commerciële kansen te benutten.

Dit ga je leren

  • Contacten uit je netwerk onderhouden
  • Onderhandelingsgesprekken voeren
  • Actief adviserend verkopen
  • Bezwaren hanteren en closen

Type training
Kern van de training is het programma TrainTool waarin je gaat oefenen met
online video roleplays. Je krijgt feedback van je persoonlijke coach.

Zo zit de training in elkaar
Deze training volg je individueel, maar niet alleen. Je wordt direct bij de start in contact gebracht met jouw persoonlijke coach die je door het programma heen helpt. Je begint met een telefonisch intakegesprek met hem of haar, waarin jullie samen vaststellen waar je precies aan gaat werken en hoe je dat de komende weken gaan doen. 

Om je vaardigheden te ontwikkelen maak je gebruik van TrainTool. Dat is een innovatieve tool die je kunt gebruiken op je eigen laptop, smartphone of tablet. Op meerdere momenten gedurende een aantal weken ga je in video rollenspellen reageren op situaties. Je neemt jezelf op, kijkt je beelden terug en je coach geeft feedback op jouw video’s. Zo kun je echt goed oefenen met de vaardigheden. 

Als je het gevoel hebt dat je de vaardigheden onder de knie hebt, plan je een live online roleplay in. Dat is een live rollenspel met een acteur via een videoverbinding. Zo kun je heel realistisch oefenen met een situatie die je lastig vindt. Dit wordt een uitdagend, maar heel leerzaam gesprek. Natuurlijk krijg je feedback, tips en adviezen van je coach. Ook bespreken jullie hoe je in de praktijk gaat oefenen. 

Om ervoor te zorgen dat je je nieuwe vaardigheden ook echt gaat toepassen, neemt je coach na een aantal weken nog eens contact met je op om te horen hoe het gaat.

Tijdsduur: 8 uur, verspreid over 2-4 weken

Locatie: waar het jou uitkomt

Benodigdheden: laptop met webcam, tablet of smartphone

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.
Franz Schwab - Every Talent needs Training, Every Winner needs a Coach!
Franz Schwab
Every Talent needs Training, Every Winner needs a Coach!

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
infoEr is een telefoonnummer vereist om deze informatieaanvraag in behandeling te nemen. (optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met Faculty of Skills, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.