Groepstraining Commerciële vaardigheden voor accountants

Type product
Tijdsduur
Startdatum en plaats
Logo van Faculty of Skills

Tip: incompany training nodig? Vraag een offerte aan bij meerdere aanbieders!

Beschrijving

Commerciële kansen benutten
Een accountant heeft wettelijke taken en levert adviezen op basis van kennis en deskundigheid. Een commerciële opstelling lijkt dan minder vanzelfsprekend; bijvoorbeeld door vooroordelen over sales of de onwennige combinatie met de formele rol. Daardoor blijven kansen onbenut. Commercieel succes blijkt juist de professionals zelf enorm te inspireren en het kan gezaaid worden in alle fasen van contact: bij de kennismaking, tijdens gesprekken en werkzaamheden bij de klant, in een adviesproces, rondom offreren en onderhandelen. Het kan gaan over nieuwe business, retentie, up- en cross selling. In deze training leer je hoe je als mens en professional jezelf kunt blijv…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Commerciële vaardigheden, Sales management, NIMA A Sales, Commercieel medewerker en Commerciële economie.

Commerciële kansen benutten
Een accountant heeft wettelijke taken en levert adviezen op basis van kennis en deskundigheid. Een commerciële opstelling lijkt dan minder vanzelfsprekend; bijvoorbeeld door vooroordelen over sales of de onwennige combinatie met de formele rol. Daardoor blijven kansen onbenut. Commercieel succes blijkt juist de professionals zelf enorm te inspireren en het kan gezaaid worden in alle fasen van contact: bij de kennismaking, tijdens gesprekken en werkzaamheden bij de klant, in een adviesproces, rondom offreren en onderhandelen. Het kan gaan over nieuwe business, retentie, up- en cross selling. In deze training leer je hoe je als mens en professional jezelf kunt blijven, je kracht kunt inzetten en juist daarmee commercieel succesvol kunt zijn.

Voor wie?
Voor accountants die willen leren op een gepaste manier commerciële kansen te benutten.

Dit ga je leren

  • Contacten uit je netwerk onderhouden
  • Onderhandelingsgesprekken voeren
  • Actief adviserend verkopen
  • Bezwaren hanteren en closen

Type training
Kern van de training is het programma TrainTool waarin je gaat oefenen met
online video roleplays. Je krijgt feedback van je persoonlijke coach.

Zo zit de training in elkaar 
Incompany training voor 6-10 deelnemers

De blended groepstraining is een impactvolle oplossing voor kleine groepen deelnemers die met elkaar willen werken aan een nieuwe vaardigheid. 

Deelnemers leggen individueel de basis met een online training in TrainTool. De software kan op een laptop, smartphone of tablet gebruikt worden. Op diverse momenten gedurende een aantal weken gaan de deelnemers in video rollenspellen reageren op situaties. Ze nemen zichzelf op, kijken de beelden terug en een coach geeft feedback op de video’s. Zo kunnen ze echt goed oefenen met de vaardigheden. 

In een intake-scan wordt het startniveau vastgesteld. Iedere deelnemer bespreekt individueel de resultaten in een telefonisch gesprek met een coach van Faculty of Skills. Daarna volgen TrainTool-oefeningen waarin deelnemers hun vaardigheden kunnen aanscherpen. Een outtake-scan geeft inzicht in de gemaakte vorderingen. Deelnemers krijgen een persoonlijk rapport van de coach met feedback, tips en adviezen. 

Om de nieuwe vaardigheden met elkaar te doorleven en verder te verdiepen komen de deelnemers bij elkaar voor een bijeenkomst. Daarin gaan ze met interactieve werkvormen en cases uit hun dagelijkse praktijk aan de slag met de nieuwe skills. Een bijeenkomst in het trainingsprogramma vergroot de tevredenheid van de deelnemers en bevordert de participatie. 

Tijdsduur: flexibel (minimaal 1 week tussen voorbereiding en livedag)

Duur live-dag: 2 dagdelen

Locatie: in overleg op eigen locatie of centraal georganiseerd. De keuze van de locatie voor het online- en telefonische deel is uiteraard aan de deelnemer. 

Benodigdheden: computer met webcam, tablet of smartphone

Investering: €3960,00 (korting bij meerdere groepen mogelijk)

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.