Ervaringen met Balans lezen

9,1
Gemiddelde score van Balans lezen producten
Gebaseerd op 44 ervaringen
starstarstarstarstar
Sebastiaan Spek
Formulemanager
10
Balanslezen - nu ook online: virtual classroom!

"Zeer prettige ervaring met Frank. Prettige uitleg, neemt de tijd voor je, stelt controle vragen en daagt je uit om verder te denken en verbanden te leggen. Zeer waardevol. Aanrader!" - 03-09-2020 12:19

"Zeer prettige ervaring met Frank. Prettige uitleg, neemt de tijd voor je, stelt controle vragen en daagt je uit om verder te denken en verb… alles lezen - 03-09-2020 12:19

starstarstarstarstar
Femke
10
Balanslezen - nu ook online: virtual classroom!

"Blij verrast door de 1 op 1 training. Caroline en Frank zijn erg toegankelijk en passen de training helemaal op mijn behoefte aan. En ook nog een mooi ingelijst certificaat toegestuurd gekregen Ik raad deze opleider aan!" - 14-07-2020 14:14

"Blij verrast door de 1 op 1 training. Caroline en Frank zijn erg toegankelijk en passen de training helemaal op mijn behoefte aan. En ook no… alles lezen - 14-07-2020 14:14

starstarstarstar_halfstar_border
Miranda de Leeuw den Bouter
7
Balanslezen - nu ook online: virtual classroom!

"Trainer heeft veel ervaring van verschillende bedrijven. Wij kwamen zelf vanuit een Stichting, was goed geweest om van tevoren hierover al informatie uit te wisselen. Kennis van Stichtingen was minder aanwezig. " - 23-03-2020 10:32

"Trainer heeft veel ervaring van verschillende bedrijven. Wij kwamen zelf vanuit een Stichting, was goed geweest om van tevoren hierover al i… alles lezen - 23-03-2020 10:32

starstarstarstarstar_half
Berend Hasselman
Kwaliteit- en opleidingsmanager
9
Balanslezen

"Kundige en sympathieke brabander met een bult aan praktijkervaring. Daardoor in staat om op alle ervaringsniveaus te trainen (starter-medior-expert). Dag vliegt om, op een plezierige ontspannen wijze getraind en toch ook scherp gehouden." - 23-02-2020 19:39

"Kundige en sympathieke brabander met een bult aan praktijkervaring. Daardoor in staat om op alle ervaringsniveaus te trainen (starter-medior… alles lezen - 23-02-2020 19:39

starstarstarstarstar_border
Rutger Tichelaar
Accountmanager MKB
8
Balanslezen (Financiële Rapportage / Analyse)

"Tempo op 1e cursusdag kan omhoog. Verder 2 prima cursusdagen gehad gegeven door Martin. Prettig om van iemand een cursus te volgen die veel ervaring en kennis heeft mbt zakelijk financieren." - 06-01-2020 09:19

"Tempo op 1e cursusdag kan omhoog. Verder 2 prima cursusdagen gehad gegeven door Martin. Prettig om van iemand een cursus te volgen die veel … alles lezen - 06-01-2020 09:19

Dankjewel voor de tip en de aanbeveling. Ik neem hem mee. Leuk dat je deelgenomen hebt aan de training.

- 06-01-2020 09:19
starstarstarstarstar
Jose Oosterlaar
10
Balanslezen (Financiële Rapportage / Analyse)

"De training was voor mij goed van niveau. Izak hield mij goed bij de les omdat hij levendig en dynamisch les geeft. De inhoud is voor mij toepasbaar en erg praktisch. Ik heb hier echt wat aan gehad. " - 29-11-2019 14:42

"De training was voor mij goed van niveau. Izak hield mij goed bij de les omdat hij levendig en dynamisch les geeft. De inhoud is voor mij to… alles lezen - 29-11-2019 14:42

Hallo Jose,
Fijn dat je mijn enthousiasme hebt "overleefd" en bedankt voor het compliment.
Groet,
Izak

- 29-11-2019 14:42
starstarstarstarstar
Walter Schouten
CDD Analist
10
Balanslezen (Financiële Rapportage / Analyse)

"Vond het een leerzame dag. Inhoud was goed geactualiseerd op basis van de ingeleverde casus waardoor we dieper op de materie zijn ingegaan, erg prettig. Plek waar we zaten was niet ideaal, was intercompany dus niet door Kers&Partners zelf uitgekozen. " - 28-11-2019 14:35

"Vond het een leerzame dag. Inhoud was goed geactualiseerd op basis van de ingeleverde casus waardoor we dieper op de materie zijn ingegaan, … alles lezen - 28-11-2019 14:35

Hallo Walter,
Fijn dat het een leerzame dag was en bedankt voor je positieve evaluatie.
Groet,
Izak

- 28-11-2019 14:35
starstarstarstarstar
Roeland Koning
10
Balanslezen (Financiële Rapportage / Analyse)

"Mijn ervaringen met het lezen en interpreteren van jaarcijfers was beperkt, door het volgen van een interactieve en intensieve trainingsdag wordt de kennis bijgespijkerd. Dit aan de hand van een duidelijke cyllabus, praktische casuïstiek en een enthousiaste en vakkundige docent." - 24-11-2019 10:48

"Mijn ervaringen met het lezen en interpreteren van jaarcijfers was beperkt, door het volgen van een interactieve en intensieve trainingsdag … alles lezen - 24-11-2019 10:48

Hallo Roeland,
Fijn dat je kennis door deze training is bijgespijkerd en bedankt voor het compliment.
Groet,
Izak

- 24-11-2019 10:48
Heidy Rook
starstarstarstarstar
Heidy Rook
CDD analist
10
Balanslezen (Financiële Rapportage / Analyse)

"Training Balanslezen gegeven door Izak Kaptein van Kers & Partners als zeer goed ervaren. Een goed tempo in de training, een goede interactie gedurende de dag. Trainer schakelde snel en gaf bij onduidelijkheid van de lesstof bij de individu extra aandacht en praktijkvoorbeelden. Daardoor werd iedereen goed meegenomen. Ondanks de hoeveelheid aan informatie gedurende de dag was wegens de opzet van de training toch tot op het laatst voldoende focus. " - 22-11-2019 07:42

"Training Balanslezen gegeven door Izak Kaptein van Kers & Partners als zeer goed ervaren. Een goed tempo in de training, een goede interacti… alles lezen - 22-11-2019 07:42

Hallo Heidy,
Bedankt voor het compliment en fijn dat je tot het einde voldoende focus kon houden.
Groet,
Izak

- 22-11-2019 07:42
starstarstarstarstar_border
Ilse Zandbelt
CDD analist
8
Balanslezen (Financiële Rapportage / Analyse)

"Goed: Fijne uitleg in heldere taal, ingaand op behoefte van de groep, diepgang waar om gevraagd werd. Door de casussen van begin tot eind met elkaar uit te werken en te bespreken krijg je meer feeling met de cijfers.
Docent is goed in het laten leven van de cijfers.
Waardevol onderdeel vond ik vooral het herkennen van een type bedrijf o.b.v. balans posten.

" - 22-11-2019 07:39

"Goed: Fijne uitleg in heldere taal, ingaand op behoefte van de groep, diepgang waar om gevraagd werd. Door de casussen van begin tot eind me… alles lezen - 22-11-2019 07:39

Hallo Ilse,
Bedankt voor je compliment en fijn dat e.e.a. duidelijk is overgekomen.
Groet,
Izak

- 22-11-2019 07:39
starstarstarstarstar
Sanne Scholtens-Janssen
CDD Analist
10
Balanslezen (Financiële Rapportage / Analyse)

"Dhr. Kaptein is een enthousiaste trainer waardoor je de hele training alert bent. Daarnaast heeft dhr. Kaptein veel ervaring op het gebied van balanslezen. Inhoudelijk is het ook een prima training. " - 22-11-2019 07:08

"Dhr. Kaptein is een enthousiaste trainer waardoor je de hele training alert bent. Daarnaast heeft dhr. Kaptein veel ervaring op het gebied v… alles lezen - 22-11-2019 07:08

Hallo Sanne,
Bedankt voor het compliment en dat de training goed is geland.
Groet,
Izak

- 22-11-2019 07:08
starstarstarstarstar_half
Anda Janssen
Financial
9
Balanslezen

"Goede duidelijke uitleg en opbouw in 2 lessen, van een simpel rapportje naar analyseren jaarrekeningen. Ook fijn training in een klein groepje. De trainer heeft veel praktijkervaring en niet alleen theorie, zodat praktijkvoorbeelden aan de orde komen tijdens de les." - 14-11-2019 11:24

"Goede duidelijke uitleg en opbouw in 2 lessen, van een simpel rapportje naar analyseren jaarrekeningen. Ook fijn training in een klein groep… alles lezen - 14-11-2019 11:24

starstarstarstarstar
Danique van Beek
Sales Manager
10
Balanslezen (Financiële Rapportage / Analyse)

"Goede training gehad van Henny Kers. Henny gebruikt praktijkvoorbeelden in combinatie met de theorie wat erg waardevol en interessant is. De training is interactief wat ervoor zorgt dat je de stof goed beheerst. " - 16-05-2019 08:10

"Goede training gehad van Henny Kers. Henny gebruikt praktijkvoorbeelden in combinatie met de theorie wat erg waardevol en interessant is. De… alles lezen - 16-05-2019 08:10

Danique wat heb je ons een prachtig cijfer gegeven. Hier zijn wij heel blij mee. De combinatie van theorie met praktijkvoorbeelden werkt heel fijn en maakt heel veel duidelijk en zorgt er bovendien voor dat de stof makkelijker blijft hangen. Heel veel succes met al het geleerde in de praktijk brengen.

- 16-05-2019 08:10
starstarstarstarstar_half
Leon Polak
Credit Manager
9
Balanslezen - nu ook online: virtual classroom!

"Precies wat ik er van had verwacht. Heldere lesstof, duidelijk uitleg en toelichting. Frank is een trainer met veel kennis en weet deze zo over te dragen dar het ook voor een beginner begrijpelijk is. Een echte aanrader. " - 14-05-2019 05:16

"Precies wat ik er van had verwacht. Heldere lesstof, duidelijk uitleg en toelichting. Frank is een trainer met veel kennis en weet deze zo o… alles lezen - 14-05-2019 05:16

starstarstarstarstar
Elena Haffmans
10
Balanslezen - nu ook online: virtual classroom!

"We werkten met voorbeelden uit eigen bedrijf, wat het extra interessant maakte. Leuk vond ik vooral om te zien wat je allemaal wel/niet af kunt leiden uit een jaarverslag. De dag was aangepast aan mijn kennis niveau. Door een afwisseling aan opdrachten/les stijlen bleef het boeiend." - 04-04-2019 13:36

"We werkten met voorbeelden uit eigen bedrijf, wat het extra interessant maakte. Leuk vond ik vooral om te zien wat je allemaal wel/niet af k… alles lezen - 04-04-2019 13:36

starstarstarstarstar_half
Ronald De Boer
Algemeen directeur
9
Balanslezen

"Het was een interessante training. Erg leerzaam, straks goed in de praktijk toe te passen. Helder en goed uit elkaar gezet. Goede opbouw van de lesstof met veel voorbeelden. De locatie was goed, eten was perfect." - 30-01-2019 15:57

"Het was een interessante training. Erg leerzaam, straks goed in de praktijk toe te passen. Helder en goed uit elkaar gezet. Goede opbouw van… alles lezen - 30-01-2019 15:57

starstarstarstarstar_border
Laura Kok
Financial
8
Balanslezen

"Leerzame training met veel praktijkvoorbeelden. Veel tijd voor alle deelnemers met toelichting op eigen balans. Leerzaam om ervaringen te delen met anderen. Locatie was prima en de lunch was prima. Nu in de praktijk brengen." - 30-01-2019 15:55

"Leerzame training met veel praktijkvoorbeelden. Veel tijd voor alle deelnemers met toelichting op eigen balans. Leerzaam om ervaringen te de… alles lezen - 30-01-2019 15:55

starstarstarstarstar
Van Teeffelen
10
Balanslezen

"Ik vond het prettig dat het aan de hand van een duidelijke structuur ging. Dat het ging om het kritisch kijken naar de cijfers i.p.v. balansposten invullen. Daarnaast eigen inbreng casuïstiek zorgt ervoor dat het gaat leven. " - 30-01-2019 15:53

"Ik vond het prettig dat het aan de hand van een duidelijke structuur ging. Dat het ging om het kritisch kijken naar de cijfers i.p.v. balans… alles lezen - 30-01-2019 15:53

starstarstarstarstar_half
Baukje de Groot
Finance
9
Balanslezen - nu ook online: virtual classroom!

"Ik was opzoek naar een training waar alles duidelijk wordt uitgelegd omtrent balans lezen. Dat is meer dan goed gelukt! De trainer beheerst over een berg goede kennis en ervaring waardoor mijn kennis is verbreed." - 13-11-2018 14:44

"Ik was opzoek naar een training waar alles duidelijk wordt uitgelegd omtrent balans lezen. Dat is meer dan goed gelukt! De trainer beheerst … alles lezen - 13-11-2018 14:44

starstarstarstarstar_half
D. Thuis
Customer Journey Expert
9
Balanslezen (Financiële Rapportage / Analyse)

"Dit is een prima cursus als je nog helemaal geen balanslezen ervaring hebt of toe bent aan een opfriscursus. Ontspannen sfeer, praktijkgericht en begrijpelijke casuïstiek. De trainer is zeer behulpzaam en toegankelijk." - 06-11-2018 14:54

"Dit is een prima cursus als je nog helemaal geen balanslezen ervaring hebt of toe bent aan een opfriscursus. Ontspannen sfeer, praktijkgeric… alles lezen - 06-11-2018 14:54

Hartelijk dank voor deze mooie aanbeveling. Hier zijn wij heel blij mee.

- 06-11-2018 14:54
starstarstarstarstar
Gert Jan Braam
sector banker
10
Balanslezen (Financiële Rapportage / Analyse)

"Heel toegankelijk, duidelijk. Fijne lesstof met praktijkcases die je in de cursus maakt en direct bespreekt. Tempo goed te doen voor 'non financials'. Docenten zijn zeer ervaren en hebben uitstekende praktijkkennis" - 05-11-2018 19:38

"Heel toegankelijk, duidelijk. Fijne lesstof met praktijkcases die je in de cursus maakt en direct bespreekt. Tempo goed te doen voor 'non fi… alles lezen - 05-11-2018 19:38

Hartelijk dank Gert Jan voor je mooie woorden. Fijn om te lezen!

- 05-11-2018 19:38
starstarstarstarstar
Bekir Atman
Accountmanager MKB
10
Balanslezen (Financiële Rapportage / Analyse)

"Training wordt middels een klein groep verzorgd. Dit is fijn en erg toegankelijk. De trainer gaat stap voor stap naar een hoger niveau om het stof begrijpelijk te maken en dit vind ik gebruiksvriendelijk." - 23-10-2018 06:53

"Training wordt middels een klein groep verzorgd. Dit is fijn en erg toegankelijk. De trainer gaat stap voor stap naar een hoger niveau om he… alles lezen - 23-10-2018 06:53

Fijne reactie, daarvoor hartelijk dank.

- 23-10-2018 06:53
starstarstarstar_halfstar_border
D. Rap
Senior adviseur
7
Balanslezen (Financiële Rapportage / Analyse)

"Goed aan de hand genomen met hulp van alle werkbladen door de materie. Die is van zich zelf vrij droog en wordt pas aan de hand van het praktijkvoorbeeld levend. " - 22-10-2018 13:41

"Goed aan de hand genomen met hulp van alle werkbladen door de materie. Die is van zich zelf vrij droog en wordt pas aan de hand van het prak… alles lezen - 22-10-2018 13:41

Dankjewel voor je reactie. Fijn voor toekomstige deelnemers om te lezen.

- 22-10-2018 13:41
starstarstarstarstar
eduard koks
Area manager bij De Ruiter Innovations
10
Balanslezen - nu ook online: virtual classroom!

"Erg to the point en praktisch ingericht, toegesneden ook op mijn werkervaring en werkomgeving. Veel geleerd over balans lezen, met oefeningen om begin en eind balans te maken met V&W rekening enz" - 04-04-2018 14:19

"Erg to the point en praktisch ingericht, toegesneden ook op mijn werkervaring en werkomgeving. Veel geleerd over balans lezen, met oefeninge… alles lezen - 04-04-2018 14:19

starstarstarstarstar_border
Anoniem
8
Balanslezen - nu ook online: virtual classroom!

"Cursus Balans lezen gevolgd in Bunnik van de heer Frank Put. Duidelijke en leervolle uitleg van de trainer. Goede communicatie en met duidelijke voorbeelden vanuit werkelijke praktijk.
Prettige locatie echter wel een kleine kamer." - 27-02-2018 09:53

"Cursus Balans lezen gevolgd in Bunnik van de heer Frank Put. Duidelijke en leervolle uitleg van de trainer. Goede communicatie en met duidel… alles lezen - 27-02-2018 09:53