Ervaringen met Bewindvoerder

8,4
Gemiddelde score van Bewindvoerder producten
Gebaseerd op 17 ervaringen
starstarstarstarstar_border
J. van Gemert
bewindvoerder
8
Korte online training Effectief communiceren als bewindvoerder

"Ik heb zeker een positieve ervaring en veel informatie meegekregen. Veel was herkenbaar maar ook wat nieuwe handvatten. Ik persoonlijk zou graag iets meer interactie willen maar begrijp ook dat het gezien de tijdsduur lastig is." - 03-11-2020 14:31

"Ik heb zeker een positieve ervaring en veel informatie meegekregen. Veel was herkenbaar maar ook wat nieuwe handvatten. Ik persoonlijk zou g… alles lezen - 03-11-2020 14:31

Milou Booms
starstarstarstarstar_half
Milou Booms
9
Workshop Beschermingsbewind

"Trainer met veel praktijkervaring.
Voldoende ruimte voor interactie en vragen.
Niveau mag minimaal zo zijn.
Lesmateriaal vooral theoretisch, lesdagen meer praktisch. Fijne groepssamenstelling van ervaren bewindvoerders en starters.
Verder goed georganiseerde dagen!
" - 01-10-2019 20:25

"Trainer met veel praktijkervaring. Voldoende ruimte voor interactie en vragen. Niveau mag minimaal zo zijn. Lesmateriaal vooral theore… alles lezen - 01-10-2019 20:25

Erik de Bruin
starstarstarstarstar_half
Erik de Bruin
9
Workshop Beschermingsbewind

"Met een bewindvoerder als docent, tref je echte verhalen uit de dagelijkse praktijk. Daar zit je als student op te wachten. Geen lijstjes en theorie, maar ervaring delen!!
Bo Starrenburg @ Hoffelijk" - 01-10-2019 14:11

"Met een bewindvoerder als docent, tref je echte verhalen uit de dagelijkse praktijk. Daar zit je als student op te wachten. Geen lijstjes en… alles lezen - 01-10-2019 14:11

starstarstarstarstar_border
Wanda Kourtakis
Bewindvoerder
8
Beschermingsbewindvoering - module 2 (problematische) schulden

"Goede cursus met een erg betrokken en kundige docent.
Soms wel wat theoretisch.
Heel nuttig als je schuldbewind wilt gaan doen.
Flink naslagwerk mee gekregen, want zeker nog van pas zal komen." - 06-07-2019 10:51

"Goede cursus met een erg betrokken en kundige docent. Soms wel wat theoretisch. Heel nuttig als je schuldbewind wilt gaan doen. Flink na… alles lezen - 06-07-2019 10:51

starstarstarstarstar
Ben Steenvoorden
Directeur
10
Permanent Actueel Bewindvoering

"Super manier van opleiden. Altijd actueel en bij de tijd. Niet vrijblijvend maar dat vind ik juist goed. Je moet gewoon op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen binnen je vakgebied" - 03-07-2019 10:15

"Super manier van opleiden. Altijd actueel en bij de tijd. Niet vrijblijvend maar dat vind ik juist goed. Je moet gewoon op de hoogte zijn v… alles lezen - 03-07-2019 10:15

starstarstarstarstar_border
Gerrit de Boer
Assistent Bewindvoerder
8
Basisopleiding Beschermingsbewind (loondienst)

"Cursus goed. Stof erg veel voor iemand die totaal nog geen ervaring heeft. Zou als ik het nog weer eens moest doen e.e.a. liever gesplitst hebben in 3 dagen en de stof dan ruimschoots van tevoren hebben kunnen doornemen. Niveau is beslist niet te hoog maar de hoeveelheid nieuwe stof die je krijgt te verwerken daarentegen wel. Dat betreft dan m.n. het gedeelte m.b.t. de wetteksten e.d. Ook het gedeelte waarin de problematiek van het VTLB werd behandeld, is een gedeelte waaraan meer tijd kan worden besteed." - 04-06-2019 14:58

"Cursus goed. Stof erg veel voor iemand die totaal nog geen ervaring heeft. Zou als ik het nog weer eens moest doen e.e.a. liever gesplitst h… alles lezen - 04-06-2019 14:58

starstar_halfstar_borderstar_borderstar_border
Donald van Kollem
3
Basisopleiding Beschermingsbewind (loondienst)

"Basis cursus Bewindvoering in 2018 gevolgd te afoort. Niet onder de indruk, integendeel. Een zeer hoog popie -jopie gehalte, was ernstig hoog, inhoudelijk zwak, zonde van mijn tijd en geld. Mogelijke andere reden deels vanwege diversiteit in samenstelling van gehoor. geen aanrader dus." - 01-06-2019 07:42

"Basis cursus Bewindvoering in 2018 gevolgd te afoort. Niet onder de indruk, integendeel. Een zeer hoog popie -jopie gehalte, was ernstig ho… alles lezen - 01-06-2019 07:42

starstarstarstarstar_border
Kiraz Gokgul- Parmak
8
Post-hbo-opleiding Bewindvoerder

"De opleiding is zeer divers met voldoende afwisseling in stof en praktijkvoorbeelden. De lessen worden gegeven door professionals. Communicatie met de trainers en directeur was super! De juiste opleiding voor diegenen die als bewindvoerder aan de slag willen gaan. " - 16-11-2018 22:17

"De opleiding is zeer divers met voldoende afwisseling in stof en praktijkvoorbeelden. De lessen worden gegeven door professionals. Communica… alles lezen - 16-11-2018 22:17

Dankjewel voor je mooie beoordeling Kiraz. Zijn we heel erg blij mee!! Het team van Financial Academy

- 16-11-2018 22:17
Adil el Boudouhi
starstarstarstarstar
Adil el Boudouhi
10
Post-hbo-opleiding Bewindvoerder

"Het betreft een uitgebreide opleiding met veel voorbeelden uit de praktijk door vakmensen. Het is een intensieve opleiding die goed te doen is in 3 maanden. Daarnaast de persoonlijke contact met Randolf (directeur) maakt het allemaal persoonlijker!" - 12-11-2018 14:52

"Het betreft een uitgebreide opleiding met veel voorbeelden uit de praktijk door vakmensen. Het is een intensieve opleiding die goed te doen … alles lezen - 12-11-2018 14:52

Hoi Adil,
Dankjewel voor je mooie beoordeling voor onze opleiding. Zijn we heel erg blij mee!
Super om te lezen en dank namens het volledige Financial Academy team!

- 12-11-2018 14:52
starstarstarstarstar
Rothni Wiedjanath
DGA
10
Post-hbo-opleiding Bewindvoerder

"Ik vond het een erg intensieve opleiding. Het was duidelijk en goed geregeld met inhoud.Communicatie was super!locatie helemaal top en de trainers hebben het heel goed gedaan. alles was tot aan de lunch goed geregeld." - 21-07-2018 15:20

"Ik vond het een erg intensieve opleiding. Het was duidelijk en goed geregeld met inhoud.Communicatie was super!locatie helemaal top en de tr… alles lezen - 21-07-2018 15:20

Top om te lezen en heel gaaf om deze mooie recensie van je terug te krijgen! Super bedankt namens ons hele team!

- 21-07-2018 15:20
Johanna Werdekker
starstarstarstarstar_half
Johanna Werdekker
(Mobiel) Adviseur dagelijkse bankzaken bij Rabobank Tilburg en omstreken
9
Beschermingsbewindvoering - module 1 bewindvoering

"Aanrader!
Met een groep van 9 collega's bij Elkenain een Incompany opleiding mogen volgen voor SHV 1 & 3 en Beschermingsbewind (compact). Een goede balans tussen theorie en praktijk. Veel ruimte voor vragen en ook na de opleiding staan ze altijd paraat voor vragen. Ik raad iedereen aan, die zich wil verdiepen in de materie of aan de slag wil gaan als bewindvoerder of schuldhulpverlener, om via Elkenain de opleiding te volgen. Van eerste contact met Alie tot aan de uitreiking van mijn certificaat door Klaas een dikke 9! Inhoudelijk prima kwaliteit op basis van KIWA normering. Prettig idee dat na de cursus Elkenain altijd bereikbaar is voor vragen. Klaas en Alie bedankt voor deze ervaring!" - 02-06-2018 14:34

"Aanrader! Met een groep van 9 collega's bij Elkenain een Incompany opleiding mogen volgen voor SHV 1 & 3 en Beschermingsbewind (compact). … alles lezen - 02-06-2018 14:34

starstarstarstarstar_border
Shakita Ramdhani
Assistent Bewindvoerder
8
Beschermingsbewindvoering - module 1 bewindvoering

"Een zeer leerzame cursus met een kleine groep. Een training waarin ruimte wordt gegeven voor het delen van eigen ervaringen. Een trainer met heel veel kennis en kunde zowel in de schuldhulpverlening als bewindvoering " - 05-05-2018 07:48

"Een zeer leerzame cursus met een kleine groep. Een training waarin ruimte wordt gegeven voor het delen van eigen ervaringen. Een trainer met… alles lezen - 05-05-2018 07:48

starstarstarstarstar_border
Peter Scheepers
Directeur
8
Beschermingsbewindvoering - module 1 bewindvoering

"Goede training, met veel voorbeelden uit de praktijk gegeven door een cursusleider met veel kennis en ervaring uit de wereld van de schuldhulpverlening. Door de deelname van maximaal 10 cursisten is er voldoende aandacht voor de beantwoording van vragen uit de groep. De cursus is, samen met module 2, een goede basis om te starten als bewindvoerder." - 02-10-2017 12:21

"Goede training, met veel voorbeelden uit de praktijk gegeven door een cursusleider met veel kennis en ervaring uit de wereld van de schuldhu… alles lezen - 02-10-2017 12:21

Ewout Geraedts
starstarstarstarstar
Ewout Geraedts
Vennoot binnen Maatschap Compaen bij Maatschap Compaen
10
Beschermingsbewind: Schuldenbewind

"Een fijne cursus waarbij voor mij droge materie levendig werd gebracht en ook zo geankerd werd. Veel opgestoken en zeker een aanrader voor wie dit vak in wil of een stuk verdieping zoekt." - 22-06-2017 21:31

"Een fijne cursus waarbij voor mij droge materie levendig werd gebracht en ook zo geankerd werd. Veel opgestoken en zeker een aanrader voor w… alles lezen - 22-06-2017 21:31

starstarstarstar_halfstar_border
Gerda Schouten
7
Beschermingsbewindvoering - module 1 bewindvoering

"Er was veel ruimte voor vragen/praktijkvoorbeelden. De cursus was daardoor soms wel wat rommelig. De trainer kon veel delen uit de praktijk. Goed was ook de aandacht voor de toelatingseisen als zelfstandig bewindvoerder" - 30-05-2017 19:47

"Er was veel ruimte voor vragen/praktijkvoorbeelden. De cursus was daardoor soms wel wat rommelig. De trainer kon veel delen uit de praktijk.… alles lezen - 30-05-2017 19:47

Wouter Dijkstra
starstarstarstarstar_half
Wouter Dijkstra
Ervaren adviseur Strategie & Beleid
9
Beschermingsbewind: Schuldenbewind

"De opleiding Beschermingsbewindvoerder (met raad en daad)van het opleidingsinstituut En verder is kort samengevat top.

Waarom?
De opleiding is compleet, besteed aandacht aan alle inhoudelijke aspecten die relevant zijn voor een beschermingsbewindvoerder. Beide docenten (Emile en Robin) zijn in staat inhoud en praktijk goed met elkaar te verbinden. Onder andere in het onderdeel Motivational Interviewing.
Maar voor mij nog belangrijker ze zijn betrokken bij het onderliggende maatschappelijke vraagstuk en hebben een inspirerende en duurzame visie hoe als professional effectief maar betrokken te verhouden tot mensen die een beroep moeten doen op/gebruik maken van een beschermingsbewindvoerder. Kortom ik kan de cursus van harte aanbevelen." - 05-04-2017 15:05

"De opleiding Beschermingsbewindvoerder (met raad en daad)van het opleidingsinstituut En verder is kort samengevat top. Waarom? De ople… alles lezen - 05-04-2017 15:05

starstarstarstarstar_border
Chris de Ruiter
8
Opleiding Beschermingsbewind

"prettige omgeving, groep en docenten- nu op naar examens en het geleerde in de praktijk toepassen!........." - 03-11-2015 00:00

"prettige omgeving, groep en docenten- nu op naar examens en het geleerde in de praktijk toepassen!......... " - 03-11-2015 00:00