school

Alles waarvan je verder kunt leren

Meer dan 73.000 cursussen & opleidingen.

Budgetmanagement trainingen, cursussen & opleidingen

Bekijk ook: Jaarrekening en balans.

Bekijk ook: Jaarrekening en balans.

check_box_outline_blank

Basiscursus budgetbeheer

Logo van Bender
date_rangeDonderdag 19 september 2019 in Bender, Orteliuslaan 879 in Utrecht Papendorp

Soms is iemand (tijdelijk) niet in staat om zijn financiën te beheren, of is het noodzakelijk om de financiën op korte termijn te stabilise…

Cursus Budgetmanagement

Bedrijven hebben dagelijks te maken met hun inkomsten en uitgaven. Binnenkomende facturen, uitgaande facturen en budgetten opstellen voor verschillende afdelingen zijn slechts enkele voorbeelden. Hoe zorg je dat je deze uitgaven goed worden gepland en beheerd, zodat er een gezonde financiële situatie ontstaat? Dit valt onder de taken van een budgetmanager. Lijkt het jou leuk om bedrijven te ondersteunen bij het goed managen van hun budget?

Waarom een cursus Budgetmanagement?

Een goede financiële basis is essentieel voor een manager, je bent onder meer verantwoordelijk voor het bewaken van een budget. In een opleiding budgetmanagement leer je ook op financiële basis managen. Zo leer je onder meer hoe je cijfermatige overzichten kunt opstellen en lezen, leer je verschillende begrotings- en budgetvormen, beheers je financiële begrippen en kun je zelfstandig budgetten opstellen en sturen. Wil jij je financiele kennis opfrissen of uitbereiden? Vergelijk en vind dan een geschikte opleiding budget management in het overzicht op Springest.

Wat houdt een opleiding Budgetmanagement in?

Je leert bijvoorbeeld:

  • Verschillende begrotings- en budgetvormen
  • Opstellen van jaar-, project- of afdelingsbudget
  • Bekende en minder bekende financiële begrippen
  • Hoe je zelfstandig budgetten opstelt en gebruikt als stuurinstrument en motivatiemiddel

Aandachtspunten cursus Budgetmanagement

  • Ben je meer op zoek naar een manier waarop je mensen kunt helpen met hun budget, kijk dan eens bij Schuldhulpverlening of Budgetcoach
  • Bedenk goed wat voor soort opleiding bij jou past: kun je jezelf goed motiveren en wil je thuis graag een studie doen, of leer je meer als je in contact staat met medestudenten en is een avondcursus meer voor jou?