Ervaringen met Cash management

8,7
Gemiddelde score van Cash management producten
Gebaseerd op 26 ervaringen
starstarstarstarstar
Brigitte Sleegers
10
Training Credit Management - nu ook online: virtual classroom!

"Fijne en leerzame training. Frank legt de lesstof op een leerzame manier uit. Kan zich goed inleven in de situaties en speelt daar goed op in. Tips en tricks ga ik zeker toepassen in mijn werk.
Dankjewel hiervoor en graag tot een volgende keer.
Brigitte Sleegers / Stichting SWZ" - 07-06-2019 12:33

"Fijne en leerzame training. Frank legt de lesstof op een leerzame manier uit. Kan zich goed inleven in de situaties en speelt daar goed op i… alles lezen - 07-06-2019 12:33

starstarstarstarstar
Roy van Gorkom
Financieel Manager
10
Training Credit Management - nu ook online: virtual classroom!

"Frank heeft veel kennis op het vakgebied. Frank draagt de theoretische kennis over, maar gaat ook de diepte in op de dagelijkse praktijk van jouw eigen werkomgeving. Daarnaast is Frank prettig in de omgang." - 26-03-2019 08:13

"Frank heeft veel kennis op het vakgebied. Frank draagt de theoretische kennis over, maar gaat ook de diepte in op de dagelijkse praktijk van… alles lezen - 26-03-2019 08:13

starstarstarstarstar
Mark Mooij
Financieel medewerker
10
Training Credit Management - nu ook online: virtual classroom!

"Het was een zeer fijne intensieve 1 op 1 cursus. Theorie werd goed afgewisseld met mooie ervaringen uit de praktijk. Gedurende de cursus was er veel interactie en werd je op een positieve manier gedwongen om actief mee te doen en te denken" - 25-03-2019 14:14

"Het was een zeer fijne intensieve 1 op 1 cursus. Theorie werd goed afgewisseld met mooie ervaringen uit de praktijk. Gedurende de cursus was… alles lezen - 25-03-2019 14:14

starstarstarstarstar_half
Lianne Dekkers
Senior Credit Controller
9
Training Credit Management - nu ook online: virtual classroom!

"Het was een fijne interactieve 1 op 1 training. Waar ik veel heb geleerd met name door te oefenen en door de persoonlijke verhalen en ervaringen van de trainer.
Er was genoeg ruimte voor vragen en ik heb een fijn naslagwerk meegekregen waar ik nog met regelmaat in terug kan kijken." - 28-06-2018 06:33

"Het was een fijne interactieve 1 op 1 training. Waar ik veel heb geleerd met name door te oefenen en door de persoonlijke verhalen en ervari… alles lezen - 28-06-2018 06:33

starstarstarstarstar_border
Sandra van Eeden
Debiteurbeheerder
8
Training Debiteurenbeheer | telefonisch incasseren | Debiteurenbeheer | Credit management

"Vol enthousiasme mee gedaan aan de training samen met een collega. Het was leerzaam, gezellig en in een ontspanning setting veel opgestoken over het gedrag van de verschillende soorten mens. " - 17-04-2018 11:41

"Vol enthousiasme mee gedaan aan de training samen met een collega. Het was leerzaam, gezellig en in een ontspanning setting veel opgestoken … alles lezen - 17-04-2018 11:41

starstarstarstarstar_half
Erik-Jan Hamhuis
9
Training Debiteurenbeheer | telefonisch incasseren | Debiteurenbeheer | Credit management

"Het was een leerzame dag en over het niveau was ik tevreden. Inhoudelijk was het goed. De praktijk voorbeelden die naar voren kwamen doormiddel van rollenspellen was leerzaam. Het eten tijdens de middag was goed voor elkaar. De trainer gaf de cursus vol enthousiasme. " - 12-03-2018 23:51

"Het was een leerzame dag en over het niveau was ik tevreden. Inhoudelijk was het goed. De praktijk voorbeelden die naar voren kwamen doormid… alles lezen - 12-03-2018 23:51

starstarstarstarstar
Lisa Pruijmboom
Medewerker binnendienst
10
Training Debiteurenbeheer | telefonisch incasseren | Debiteurenbeheer | Credit management

"Ik vond het een zeer leerzame cursus die ik toe kan passen in mijn werk. Het was interactief, waardoor iedereen zichzelf kon zijn. Een echte aanrader voor mensen die zich bezig houden met incasso. " - 05-03-2018 11:59

"Ik vond het een zeer leerzame cursus die ik toe kan passen in mijn werk. Het was interactief, waardoor iedereen zichzelf kon zijn. Een echte… alles lezen - 05-03-2018 11:59

starstarstarstarstar_half
Michaël de Jong
team manager Incasso & Invordeirng, gemeente Amsterdam
9
Training Debiteurenbeheer | telefonisch incasseren | Debiteurenbeheer | Credit management

"De training was een leuke en leerzame ervaring, die goed aansloot op onze praktijk. Er was een goede balans tussen theorie en praktische tips/handvatten. De trainer zorgde daarbij voor een veilige sfeer en voldoende aandacht voor een ieder. Enerzijds hebben deelnemers hebben geleerd effectiever te zijn in de communicatie met debiteuren. Anderzijds is een niet te onderschatten meerwaarde van de training dat het een bijdrage heeft geleverd aan de samenwerking en communicatie binnen mijn team, doordat het gezorgd heeft voor meer begrip voor elkaar en dat we hebben geoefend met elkaar feedback te geven." - 27-02-2018 15:37

"De training was een leuke en leerzame ervaring, die goed aansloot op onze praktijk. Er was een goede balans tussen theorie en praktische tip… alles lezen - 27-02-2018 15:37

starstarstarstarstar_border
L Jong
8
Training Debiteurenbeheer | telefonisch incasseren | Debiteurenbeheer | Credit management

"Inhoud heel goed. De manier hoe het gegeven wordt,vind ik ook heel goed. Hele interessante cursus. Ik heb veel van geleerd en kan zeker veel met de informatie die hij geeft. We moeten vaker deze cursus krijgen." - 27-02-2018 15:32

"Inhoud heel goed. De manier hoe het gegeven wordt,vind ik ook heel goed. Hele interessante cursus. Ik heb veel van geleerd en kan zeker veel… alles lezen - 27-02-2018 15:32

starstarstarstarstar_half
Joep B
Manager Special Servicing
9
Training Debiteurenbeheer | telefonisch incasseren | Debiteurenbeheer | Credit management

"Ben niet snel onder de indruk, maar deze training overtrof mijn verwachtingen. Trainer: pragmatisch, praktisch, ervaren, vertrouwenwekkend en praktijkgericht. Sterktste punt vind ik de persoonlijke feedback. De feedback zet aan tot nadenken en het verwerven van nieuwe inzichten. " - 23-02-2018 12:18

"Ben niet snel onder de indruk, maar deze training overtrof mijn verwachtingen. Trainer: pragmatisch, praktisch, ervaren, vertrouwenwekkend e… alles lezen - 23-02-2018 12:18

Abdullah Dumlupinar
starstarstarstarstar_half
Abdullah Dumlupinar
Bedrijfsadministratie
9
Training Debiteurenbeheer | telefonisch incasseren | Debiteurenbeheer | Credit management

"Van inhoud tot aan niveau, trainer en begeleiding was ik tevreden over. Parkeerplaats gereserveerd, voor een lunch gezorgd. Minder was het kantoortje was te warm werd. Verder zeker een aanrader, omdat er ook senioren tot junioren bijzitten met allen hun eigen ervaring waar je veel van kan leren." - 22-01-2018 12:07

"Van inhoud tot aan niveau, trainer en begeleiding was ik tevreden over. Parkeerplaats gereserveerd, voor een lunch gezorgd. Minder was het k… alles lezen - 22-01-2018 12:07

starstarstarstarstar
Inge van der Burg
Manager
10
Training Credit Management - nu ook online: virtual classroom!

"Steeds meer problemen met niet en langzaam betalende klanten. onvoldoende basis ondanks veel administratieve ervaring. Echt even nodig om goede basis te leggen. en gelukt. met name het opfrissen van balanslezen en hoe ik een (aanstaande) klant kan beoordelen oa op zijn gedeponeerde cijfers is eyeopener. deden we nooit. Aanrader!" - 12-08-2017 21:54

"Steeds meer problemen met niet en langzaam betalende klanten. onvoldoende basis ondanks veel administratieve ervaring. Echt even nodig om go… alles lezen - 12-08-2017 21:54

Christina Koch
starstarstarstarstar
Christina Koch
Cash & Credit Coordinator at ERS Railways
10
Training Credit Management - nu ook online: virtual classroom!

"Fantastische training! Doordat de training één-op-één werd gegeven kon ik gelijk met de trainer sparren over de situaties dat voor mij van toepassing waren. Zeer inspirerend; een training op juist deze manier dat ik lang geleden had moeten doen!" - 29-06-2017 17:44

"Fantastische training! Doordat de training één-op-één werd gegeven kon ik gelijk met de trainer sparren over de situaties dat voor mij van t… alles lezen - 29-06-2017 17:44

Frank Put
starstarstarstarstar_border
Frank Put
Trainer
8
Training Credit Management - nu ook online: virtual classroom!

"Erg goede ervaring. Ik heb de training op maat laten maken en in drie dagen gevolgd. De trainingen werden in mijn geval geheel vertaald naar eigen business cases. Hierdoor ontstaat er veel interactie en kunnen theorieën en modellen gelijk op de eigen onderneming toegepast worden. Dit vond ik zeer waardevol. Verder is Frank een sympathieke en inlevingsvolle trainer die zeer goed weet waarover hij praat. " - 17-11-2016 16:14

"Erg goede ervaring. Ik heb de training op maat laten maken en in drie dagen gevolgd. De trainingen werden in mijn geval geheel vertaald naar… alles lezen - 17-11-2016 16:14

Sophie van Alem
starstarstarstarstar_border
Sophie van Alem
8
Workshop Credit Management voor Ondernemers

"Duidelijke workshop. Andre geeft een betrouwbare, professionele indruk als credit manager. Ik merkte dat veel participanten bewust werden hoe belangrijk goed debiteurenbeheer is. Echter is ieder bedrijf (van de participanten) anders, dat zorgde soms voor wat leerzame discussie in de zaal.
Laatste deel mbt supply chain/factoring was lastig te begrijpen voor mij/ging wat snel." - 01-12-2015 13:32

"Duidelijke workshop. Andre geeft een betrouwbare, professionele indruk als credit manager. Ik merkte dat veel participanten bewust werden ho… alles lezen - 01-12-2015 13:32

starstarstarstarstar_border
stefan teijgeman
8
Training Credit Management - nu ook online: virtual classroom!

"Zeer goede ervaring, Hoop geleerd in 3 dagen tijd, en heel erg gericht op onze eigen organisatie. Heel erg praktijk gericht, en een vriendelijke Leraar die weet waar hij het over heeft " - 29-05-2015 12:26

"Zeer goede ervaring, Hoop geleerd in 3 dagen tijd, en heel erg gericht op onze eigen organisatie. Heel erg praktijk gericht, en een vriendel… alles lezen - 29-05-2015 12:26

starstarstarstarstar_half
F. Ketting
8,8
Training Credit Management - nu ook online: virtual classroom!

"Ik vond deze opleiding zeer goed, en ik ga meteen strategie en beleid in praktijk brengen. Met vriendelijke groet,

F. Ketting" - 05-10-2011 10:28

"Ik vond deze opleiding zeer goed, en ik ga meteen strategie en beleid in praktijk brengen. Met vriendelijke groet, F. Ketting " - 05-10-2011 10:28

starstarstarstarstar_half
Rachel Denswil
9
Training Credit Management - nu ook online: virtual classroom!

"Prima, je komt aan bod. Ervaringen worden uitgewisseld. Prettig in een kleine samenstelling. Ik ga direct het volgende in de paraktijk brengen: aanpak van wanbetalers, "probleem gebieden" binnen ons bedrijf in kaart brengen. " - 05-10-2011 10:25

"Prima, je komt aan bod. Ervaringen worden uitgewisseld. Prettig in een kleine samenstelling. Ik ga direct het volgende in de paraktijk breng… alles lezen - 05-10-2011 10:25

starstarstarstarstar_border
A. Gerdanus
8,2
Training Credit Management - nu ook online: virtual classroom!

"Zeer praktische opleiding, gericht op de praktijk. Je merkt dat zij zelf heel veel praktijk ervaring hebben aan d voorbeelden die in d lessen worden gebruikt, weten waarover ze praten." - 18-09-2011 20:55

"Zeer praktische opleiding, gericht op de praktijk. Je merkt dat zij zelf heel veel praktijk ervaring hebben aan d voorbeelden die in d less… alles lezen - 18-09-2011 20:55

starstarstarstarstar_border
Pieter Jan van den Brink
8,2
Cash Management (QCM)

"Het boek was niet voorradig toen de cursus begon.
Lesmateriaal was prima, echter deel van Liquidity Management was onderbelicht. " - 28-06-2011 11:47

"Het boek was niet voorradig toen de cursus begon.Lesmateriaal was prima, echter deel van Liquidity Management was onderbelicht. " - 28-06-2011 11:47

starstarstarstarstar_border
Selmar de Boer
8,2
Cash Management (QCM)

"Het lesmateriaal was uitgebreid en duidelijk. De docenten gaven aanvullend lesmateriaal en tezamen met hun kennisoverdracht was het totale aanbod prima. Voor mijn functie (financieel manager) was deze studie een hele goede aanvulling op eerdere studies en ik heb er nu al veel aan gehad in mijn werk.

De organisatie rondom de studie was zowel voor, tijdens en na afronding van de studie, goed. Duidelijke communicatie vanuit het NIVE.

De locatie in hartje Utrecht is goed gekozen. Voldoende parkeerruimte, goede faciliteiten in het gebouw en tussen de middag de mogelijkheid om even de stad in te gaan. Ontspanning is belangrijk tijdens een intensieve studiedag.

Ik ben zeer te spreken over de docenten: vakkundig, veel kennis van het vakgebied, enthousiast, gedreven en stuk voor stuk sympathiek." - 22-06-2011 07:47

"Het lesmateriaal was uitgebreid en duidelijk. De docenten gaven aanvullend lesmateriaal en tezamen met hun kennisoverdracht was het totale a… alles lezen - 22-06-2011 07:47

starstarstarstarstar_border
Bep van Riel
8,4
Cash Management (QCM)

"De lesstof werd helder weergegeven. De docenten waren altijd bereid extra toelichting te geven ondanks de hoge tijdsdruk. Het aanvullende boek heb ik nauwelijks hoeven te gebruiken kan wat mij betreft achterwege blijven." - 21-06-2011 23:05

"De lesstof werd helder weergegeven. De docenten waren altijd bereid extra toelichting te geven ondanks de hoge tijdsdruk. Het aanvullende bo… alles lezen - 21-06-2011 23:05

starstarstarstar_halfstar_border
P.L.J. Schouten
7,2
Cash Management (QCM)

"Variatie in de groep is erg groot. Dit maakt het zeer interessant, omdat de ervaringen ook heel verschillend zijn. Ondanks ziekte van een docent is een goede oplossing gevonden in de vervangers. Niveau van de cursus is goed, informatie is goed in blokken verdeeld." - 14-06-2011 10:41

"Variatie in de groep is erg groot. Dit maakt het zeer interessant, omdat de ervaringen ook heel verschillend zijn. Ondanks ziekte van een do… alles lezen - 14-06-2011 10:41

starstarstarstarstar_half
Hugo
8,5
Training Credit Management - nu ook online: virtual classroom!

"Deze opleiding vlak na de salestraining van Input gevolgd. Deze training was niet honderd procent voor mij bedoeld maar heb de training toch maar gevolgd en ben daar zeer blij om. Het heeft wat tijd gekost maar doordat ook ik nu weet wat er speelt binnen creditmanagement kunnen we met z'n allen nu op een lijn communiceren en verloopt alles veel soepeler dan voorheen. Een aanrader!! (dus ook als het niet direct betrekking op uw functie heeft)." - 25-03-2010 10:12

"Deze opleiding vlak na de salestraining van Input gevolgd. Deze training was niet honderd procent voor mij bedoeld maar heb de training toch… alles lezen - 25-03-2010 10:12

starstarstarstar_halfstar_border
A.Tekle
7,2
Training Credit Management - nu ook online: virtual classroom!

"Credit management is het proces van het zo snel en volledig
mogelijk innen van de financiële verplichtingen van klanten
aan uw organisatie, waarbij rekening wordt gehouden met de
belangen van andere organisatieonderdelen zoals verkoop en
klantenservice.
" - 16-03-2010 16:26

"Credit management is het proces van het zo snel en volledigmogelijk innen van de financiële verplichtingen van klantenaan uw organisatie, wa… alles lezen - 16-03-2010 16:26