Ervaringen met Crypto

10
Gemiddelde score van Crypto producten
Gebaseerd op 13 ervaringen
starstarstarstarstar
Madelon Vos
10
Online Bitcoin & Crypto Cursus - Hoe handel je in Cryptocurrencies met behulp van Technische Analyse?

"Waanzinnige expertise op het gebied van crypto. Aanrader!! Dank je wel voor het opzetten van deze fijne cursus en wens je veel succes toe met je huidige bezigheden. Groet Paul
" - 21-08-2020 15:43

"Waanzinnige expertise op het gebied van crypto. Aanrader!! Dank je wel voor het opzetten van deze fijne cursus en wens je veel succes toe me… alles lezen - 21-08-2020 15:43

starstarstarstarstar
Madelon Vos
10
Online Bitcoin & Crypto Cursus - Hoe handel je in Cryptocurrencies met behulp van Technische Analyse?

"Hele leuke cursus, inmiddels 80% voltooid en er enorm veel aan gehad.

Ik kan deze cursus terug kijken wanneer ik wil als hij afgerond is?

Uiteraard heb ik al 5 a4tjes aan aantekeningen en schetsen, maar als ik straks mijn indicatoren heb gekozen zou ik juist die hoofdstukken nog even terug kijken." - 07-07-2020 17:59

"Hele leuke cursus, inmiddels 80% voltooid en er enorm veel aan gehad. Ik kan deze cursus terug kijken wanneer ik wil als hij afgerond is?… alles lezen - 07-07-2020 17:59

starstarstarstarstar
Rene Koning
10
Online Bitcoin & Crypto Cursus - Hoe handel je in Cryptocurrencies met behulp van Technische Analyse?

"Hallo Madelon,

wederom een positieve feedback voor deze cursus.
Sinds een jaar ben ik zo veel kennis aan het vergaren en ben blij dat ik deze cursus ben tegengekomen .
Ben meer in detail te weten gekomen en was erg interessant, de trade’s lopen beter en kijk er met een andere blik naar dan voorheen! Als je op den duur nog andere cursussen zal gaan geven in de nabije toekomst met het onderwerp traden en TA doe ik daar uiteraard weer aan mee." - 30-05-2020 09:11

"Hallo Madelon, wederom een positieve feedback voor deze cursus. Sinds een jaar ben ik zo veel kennis aan het vergaren en ben blij dat ik… alles lezen - 30-05-2020 09:11

starstarstarstarstar
Chris G
Huisarts
10
Online Bitcoin & Crypto Cursus - Hoe handel je in Cryptocurrencies met behulp van Technische Analyse?

"Ik volg Madelon als enige tijd en heb deze cursus daarom meteen aangeschaft. Door Madelon’s manier van doceren is deze cursus een stuk duidelijker en beter te volgen dan andere cursussen. Door deze cursus heb ik de nieuwe kennis meteen toegepast in de praktijk, wat me nu mooie rendementen oplevert. Bedankt Madelon en ga zo door!" - 22-05-2020 09:31

"Ik volg Madelon als enige tijd en heb deze cursus daarom meteen aangeschaft. Door Madelon’s manier van doceren is deze cursus een stuk duide… alles lezen - 22-05-2020 09:31

starstarstarstarstar
Coca Pearl
10
Online Bitcoin & Crypto Cursus - Hoe handel je in Cryptocurrencies met behulp van Technische Analyse?

"Hai Madelon, Dank voor deze uitgebreide cursus. Ik heb veel bevestiging gekregen van hetgeen waar ikzelf al mee bezig was, en daar was ik ook naar opzoek toe ik deze cursus aanschafte. Natuurlijk ook weer veel nieuwe dingen geleerd, vooral net even dat scherpere beeld krijgen mbv Heikin Ashi en het uitzoomen naar het grotere plaatje. Ik ben korte time frame daytrades gewend dus dit is een mooie aanvulling voor de wat rustigere trades. Dank daarvoor! Wat is TA toch magisch hè! Bedankt voor de moeite en je enthousiasme! Groetjes en veel succes met al je mooie projecten." - 07-11-2019 14:56

"Hai Madelon, Dank voor deze uitgebreide cursus. Ik heb veel bevestiging gekregen van hetgeen waar ikzelf al mee bezig was, en daar was ik oo… alles lezen - 07-11-2019 14:56

starstarstarstarstar
Floris Halsteren
10
Online Bitcoin & Crypto Cursus - Hoe handel je in Cryptocurrencies met behulp van Technische Analyse?

"Need-to-share & Need-to-know trading cursus van Madelon Vos is geen luxe. Iedereen die hier in geïnteresseerd is moet deze cursus volgen om gewoon weg simpel te begrijpen wat er gebeurd. Ik ben overtuigd dat het geen toevalligheden in de patronen zijn maar dat er inderdaad een markt psychologie achter zit. Waar je dus op kan inspelen.

Ik sta al te wachten voor een vervolg op hoger nivo en strategieën." - 04-11-2019 08:58

"Need-to-share & Need-to-know trading cursus van Madelon Vos is geen luxe. Iedereen die hier in geïnteresseerd is moet deze cursus volgen om … alles lezen - 04-11-2019 08:58

starstarstarstarstar
Pieter van Tongeren
10
Online Bitcoin & Crypto Cursus - Hoe handel je in Cryptocurrencies met behulp van Technische Analyse?

"Ik volg Madelon al sinds het begin en vind het fijn hoe zij alles op een eenvoudige wijze over kan brengen. Hierdoor was ik ook zeer tevreden met de cursus technische analyse wat ik inmiddels al redelijk onder de knie heb door haar. Bedankt topper!" - 30-10-2019 12:57

"Ik volg Madelon al sinds het begin en vind het fijn hoe zij alles op een eenvoudige wijze over kan brengen. Hierdoor was ik ook zeer tevrede… alles lezen - 30-10-2019 12:57

starstarstarstarstar
Madelon Vos
10
Online Bitcoin & Crypto Cursus - Hoe handel je in Cryptocurrencies met behulp van Technische Analyse?

"Ik ben heel blij en te vrede dat ik een aantal altcoins verkocht heb om deze cursus te kunnen aanschaffen.(ik had vrouw beloofd geen geld meer in crypto te stoppen)
Cursus doorlopen om mijn skills te fine tune .Dankjewel Madelon" - 29-10-2019 15:10

"Ik ben heel blij en te vrede dat ik een aantal altcoins verkocht heb om deze cursus te kunnen aanschaffen.(ik had vrouw beloofd geen geld me… alles lezen - 29-10-2019 15:10

starstarstarstarstar
Coca Pearl
10
Online Bitcoin & Crypto Cursus - Hoe handel je in Cryptocurrencies met behulp van Technische Analyse?

"Één van de betere TA cursussen. Ik heb al een aantal cursussen gevolgd, zowel in person als online maar kan concluderen dat dit één van de betere cursussen is die ik heb gevolgd. Goed te volgen, duidelijk uitgelegd en volledig. Bedankt weer Madelon! Keep up the good work." - 29-10-2019 15:09

"Één van de betere TA cursussen. Ik heb al een aantal cursussen gevolgd, zowel in person als online maar kan concluderen dat dit één van de b… alles lezen - 29-10-2019 15:09

starstarstarstarstar
Floris Halsteren
10
Online Bitcoin & Crypto Cursus - Hoe handel je in Cryptocurrencies met behulp van Technische Analyse?

"Ik heb de gratis cursus gisteren bekeken waarna ik direct de betaalde cursus heb aangeschaft.
Ik ben nu bij de eerste 3 onderdelen en kan nu al bevestigen dat deze cursus zo veel extra insights en stof geeft tov de gratis cursus!" - 29-10-2019 15:06

"Ik heb de gratis cursus gisteren bekeken waarna ik direct de betaalde cursus heb aangeschaft. Ik ben nu bij de eerste 3 onderdelen en kan n… alles lezen - 29-10-2019 15:06

starstarstarstarstar
Rene Koning
10
Online Bitcoin & Crypto Cursus - Hoe handel je in Cryptocurrencies met behulp van Technische Analyse?

"Eerst de gratis versie bekeken. Daarna besloten ook deze cursus aan te schaffen.
Wat een waardevolle content. Met alleen de tip uit video 7 kan ik al dikke winst behalen! Wat een werk is hier in gestopt. En maar liefst 21 video’s.. ik vind het een uitmuntende cursus en beveel hem van harte aan!" - 29-10-2019 15:03

"Eerst de gratis versie bekeken. Daarna besloten ook deze cursus aan te schaffen. Wat een waardevolle content. Met alleen de tip uit video 7… alles lezen - 29-10-2019 15:03

starstarstarstarstar
Evert-Jan Muller
10
Online Bitcoin & Crypto Cursus - Hoe handel je in Cryptocurrencies met behulp van Technische Analyse?

"Ontzettend blij met de cursus, nu al. Heb net de eerste vier onderdelen gezien en ik gun je nu al deze review. Voor mij heel leerzaam.

* Deze review is doorgeplaatst vanuit het cursus platform Soofos.nl" - 29-10-2019 14:59

"Ontzettend blij met de cursus, nu al. Heb net de eerste vier onderdelen gezien en ik gun je nu al deze review. Voor mij heel leerzaam. * … alles lezen - 29-10-2019 14:59

starstarstarstarstar
Pieter van Tongeren
Eigenaar
10
Online Bitcoin & Crypto Cursus - Hoe handel je in Cryptocurrencies met behulp van Technische Analyse?

"Dank voor de cursus. Ik heb hier lang naar uit gekeken en heb hem in drie dagen geheel gevolgd! Zeker een aanrader en kijk nu al uit naar een vervolg hiervan." - 29-10-2019 14:41

"Dank voor de cursus. Ik heb hier lang naar uit gekeken en heb hem in drie dagen geheel gevolgd! Zeker een aanrader en kijk nu al uit naar ee… alles lezen - 29-10-2019 14:41