Ervaringen met Financieel Adviseur

8,9
Gemiddeld cijfer voor Financieel Adviseur producten
Gebaseerd op 37 ervaringen
starstarstarstarstar_half
Samanda de Feijter
Boekhouder, belastingconsulent
9
Vastleggen vergoedingsrechten, kansen voor de financieel adviseur!

"Deze training is zeer de moeite waard. Denis is trainer die de cursisten met humor en vaste hand door het onderwerp leidt, waarbij alle valkuilen langskomen. Erg relevant voor de praktijk." - 28-05-2021 12:20

"Deze training is zeer de moeite waard. Denis is trainer die de cursisten met humor en vaste hand door het onderwerp leidt, waarbij alle valk… alles lezen - 28-05-2021 12:20

starstarstarstarstar_half
Arnoldus van Dinther
financieel adviseur
9
Draagplichtovereenkomst en de rol van de financieel adviseur

"Inhoudelijk prima! Jordy kon alle vragen goed pareren en beantwoorden. Goede aanvulling op mijn praktijd. Ik ben geen fan van online les, maar dat is nu niet anders. Dus al met al prima opgelost." - 25-11-2020 14:34

"Inhoudelijk prima! Jordy kon alle vragen goed pareren en beantwoorden. Goede aanvulling op mijn praktijd. Ik ben geen fan van online les, ma… alles lezen - 25-11-2020 14:34

Klaas-Jan Snip
starstarstarstarstar_border
Klaas-Jan Snip
Hypotheekadviseur
8
Draagplichtovereenkomst en de rol van de financieel adviseur

"Leerzame dag, waarin de nut en noodzaak van goede afspraken goed toegelicht wordt.

Wel ben van mening dat digitaal leren minder geschikt is voor hele cursusdagen. Je merkt toch dat het staren naar een beeldscherm inspannend is.

Voor kortere cursussen is digitaal leren wel geschikt (ook na coronatijd)." - 18-11-2020 08:15

"Leerzame dag, waarin de nut en noodzaak van goede afspraken goed toegelicht wordt. Wel ben van mening dat digitaal leren minder geschikt… alles lezen - 18-11-2020 08:15

starstarstarstarstar
Jarno Moeken
Financieel Adviseur
10
Opleiding Erkend Financieel Adviseur (EFA)

"Zelfs al haal ik het examen niet, ik heb weer zoveel kennis bij Rene opgedaan, wat ik direct in de praktijk toe kan passen. De opleiding is heel erg zinvol voor adviseurs met praktijkervaring en een uitstekende basis om tot een passend advies te komen voor jouw klanten." - 30-11-2018 16:06

"Zelfs al haal ik het examen niet, ik heb weer zoveel kennis bij Rene opgedaan, wat ik direct in de praktijk toe kan passen. De opleiding is … alles lezen - 30-11-2018 16:06

Jeroen Oude Avenhuis
starstarstarstarstar
Jeroen Oude Avenhuis
Financieel Adviseur Binnendienst
10
Opleiding Erkend Financieel Adviseur (EFA)

"Kort samengevat: De opleiding sluit precies aan bij mijn verwachtingen. Dhr. Kuiper is een voorbeeld van hoe een docent dient te zijn qua kennis, omgang, voorbereiding, communicatie, echt een topdocent. Ik hoop dat u hem blijft inhuren voor deze trainingen want dit kan niet overtroffen worden. Hij heeft alles gegeven wat maar mogelijk was en ik ben dan ook uitermate tevreden." - 30-05-2018 12:35

"Kort samengevat: De opleiding sluit precies aan bij mijn verwachtingen. Dhr. Kuiper is een voorbeeld van hoe een docent dient te zijn qua ke… alles lezen - 30-05-2018 12:35

starstarstarstar_halfstar_border
Mark Bergeijk
7
Opleiding Erkend Financieel Adviseur (EFA)

"*Te veel niveauverschil in de 3 dagen. (dag 2 tov dag 1 en 3)
*Te veel aandacht voor financiële calculator (zal in praktijk niet veel gebruikt worden).
*R. Kuiper fijne docent." - 15-11-2017 08:29

"*Te veel niveauverschil in de 3 dagen. (dag 2 tov dag 1 en 3) *Te veel aandacht voor financiële calculator (zal in praktijk niet veel gebru… alles lezen - 15-11-2017 08:29

Daniël Braber
starstarstarstarstar_half
Daniël Braber
Allround Adviseur bij Adviesbureau Wil de Groot
9
Opleiding Erkend Financieel Adviseur (EFA)

"Zeer goede dagen gehad. Trainer heeft humor en veel vakkennis. Hij weet je goed bij de les te houden. Hij is toegankelijk voor vragen. Advies; verstrek de casus voor het examen nog wat eerder, dan heb je wat meer tijd om voor te bereiden. Het liefst op hetzelfde moment als de verstrekking van het studiemateriaal." - 24-04-2017 11:29

"Zeer goede dagen gehad. Trainer heeft humor en veel vakkennis. Hij weet je goed bij de les te houden. Hij is toegankelijk voor vragen. Advie… alles lezen - 24-04-2017 11:29

starstarstarstarstar
Jonathan Wagter
Financieel adviseur
10
Opleiding Erkend Financieel Adviseur (EFA)

"Prima uitleg, leuke sfeer, deskundig en zeer bruikbaar in praktijk. \r\nVerberpunt; ligt ook aan mij als deelnemer, maar meer \'verplicht\' voorbereiding van studiedag als eis stellen zou helpen voor de interactie. \r\n\r\nConclusie; ik raad Lindenhaeghe aan. Ondanks dat we alles op kantoor alles via Hoffelijk regelen." - 21-04-2017 21:38

"Prima uitleg, leuke sfeer, deskundig en zeer bruikbaar in praktijk. \r\nVerberpunt; ligt ook aan mij als deelnemer, maar meer \'verplicht\' … alles lezen - 21-04-2017 21:38

Ilaisa Philipsen
starstarstarstarstar
Ilaisa Philipsen
Financieel Adviseur B
10
Opleiding Erkend Financieel Adviseur (EFA)

"Inmiddels het diploma ontvangen van de opleiding tot Erkend Financieel Adviseur! Het was een intensieve, leerzame training die ervoor zorgt dat je op het juiste niveau kunt adviseren. René is een goede trainer die op een enthousiaste manier je aandacht de hele trainingsdagen weet vast te houden!" - 01-03-2017 12:57

"Inmiddels het diploma ontvangen van de opleiding tot Erkend Financieel Adviseur! Het was een intensieve, leerzame training die ervoor zorgt … alles lezen - 01-03-2017 12:57

Mischa Grunder
starstarstarstarstar
Mischa Grunder
Adviseur particulieren bij Deterink Bank | Verzekeringen | Hypotheken
10
Opleiding Erkend Financieel Adviseur (EFA)

"Rene Kuiper geeft prima uitleg en staat open voor allerlei vragen. De leerstof werd snel behandeld, maar daarop kun je natuurlijk zelf ook sturen. Er werden goede praktijkvoorbeelden besproken, die je uiteindelijk op het examen goed kon gebruiken. De locatie was perfect en de lunch was heerlijk. Al met al is deze opleiding iedereen aan te bevelen. " - 21-02-2017 10:36

"Rene Kuiper geeft prima uitleg en staat open voor allerlei vragen. De leerstof werd snel behandeld, maar daarop kun je natuurlijk zelf ook s… alles lezen - 21-02-2017 10:36

Ron de Rooij
starstarstarstarstar_half
Ron de Rooij
Directeur/Eigenaar bij Duidelijke Verkoop
9
Opleiding Erkend Financieel Adviseur (EFA)

"Rene heeft zelf ervaring als adviseur en dat maakt de training veel meer praktijkgericht. Goede voorbereiding in 3 dagen. Nu het examen nog. Prettige vent met veel kennis, Dank voor de goede voorbereiding" - 12-02-2017 11:57

"Rene heeft zelf ervaring als adviseur en dat maakt de training veel meer praktijkgericht. Goede voorbereiding in 3 dagen. Nu het examen nog.… alles lezen - 12-02-2017 11:57

Yvonne Beusen
starstarstarstarstar
Yvonne Beusen
Hypotheek Adviseur bij ABN AMRO Bank N.V.
10
Opleiding Erkend Financieel Adviseur (EFA)

"Veel geleerd van Rene op een leuke manier met veel praktijkvoorbeelden zodat het goed blijft hangen.
Erkend Financieel Adviseur is een praktijkgerichte opleiding,heel anders dan de WFT opleidingen waar ik in ieder geval veel van heb opgestoken.
Prima locatie met lekker eten.
Nu nog slagen volgende week....." - 29-11-2016 19:17

"Veel geleerd van Rene op een leuke manier met veel praktijkvoorbeelden zodat het goed blijft hangen. Erkend Financieel Adviseur is een prak… alles lezen - 29-11-2016 19:17

starstarstarstarstar
Ellen Visscher
Financieel adviseur
10
Opleiding Erkend Financieel Adviseur (EFA)

"Het waren drie leerzame dagen, goede voorbereiding op het examen en veel bruikbare tips en handvatten voor de dagelijkse praktijk. Rene Kuiper is enthousiast, betrokken en brengt de stof met een fijne dosis humor. " - 30-09-2016 06:57

"Het waren drie leerzame dagen, goede voorbereiding op het examen en veel bruikbare tips en handvatten voor de dagelijkse praktijk. Rene Kuip… alles lezen - 30-09-2016 06:57

Wilma Schaap EFA
starstarstarstarstar
Wilma Schaap EFA
Financieel Adviseur bij Rabobank Gelderse Vallei
10
Opleiding Erkend Financieel Adviseur (EFA)

"Drie leuke dagen gehad. Goede voorbeelden en duidelijke uitleg gehad. Jammer dan het al weer achter de rug is. Moet het examen nog doen, maar heb echt wel goede handvatten gehad." - 20-09-2016 18:24

"Drie leuke dagen gehad. Goede voorbeelden en duidelijke uitleg gehad. Jammer dan het al weer achter de rug is. Moet het examen nog doen, maa… alles lezen - 20-09-2016 18:24

starstarstarstarstar
Christiaan Schouten
Financieel adviseur
10
Opleiding Erkend Financieel Adviseur (EFA)

"Perfecte combinatie van leuk en leerzaam. De docent brengt het op een leuke manier die je weet te boeien. De dag is voorbij voor je er erg in hebt. Zeker een aanrader!" - 25-03-2016 15:08

"Perfecte combinatie van leuk en leerzaam. De docent brengt het op een leuke manier die je weet te boeien. De dag is voorbij voor je er erg i… alles lezen - 25-03-2016 15:08

starstarstarstarstar_half
Hugo Bunk
financieel adviseur
9
Opleiding Erkend Financieel Adviseur (EFA)

"Ik heb de training als zeer positief ervaren. Dit komt doordat er een enthousiaste trainer voor de groep stond die moeilijker situaties met praktijk voorbeelden wist te verduideljken. Hierdoor blijft alles beter hangen. Stof was actueel en goed om weer eens grondig door te nemen. Zeker van goed niveau. Organisatie prima zowel lunch als in het leslokaal. De verwachtingen zijn uitgekomen" - 23-03-2016 20:55

"Ik heb de training als zeer positief ervaren. Dit komt doordat er een enthousiaste trainer voor de groep stond die moeilijker situaties met … alles lezen - 23-03-2016 20:55

Jacques de Bot
starstarstarstar_borderstar_border
Jacques de Bot
directeur Financieel Adviesbureau
6
Opleiding Erkend Financieel Adviseur (EFA)

"Heldere praktijk training, bedoeld om meer klantgericht te werk te kunnen gaan! Gedeeltelijk is hier wel aan voldaan, geeft toch altijd weer nieuwe inzichten "leermomenten".
Spontane reacties op het gedoceerde, worden door deze trainer niet erg gewaardeerd, reageert hier eigenlijk niet eens op en gaat " gewoon" verder met zijn opdracht!
Deze trainer is wel ZEER vakbekwaam en zeer aan te bevelen, voor de tiendaagse verdiepingscursus Hypothecaire Leergang! Het kost wel iets, maar je krijgt wel waar voor je geld bij Lindenhaeghe! " - 30-01-2016 12:09

"Heldere praktijk training, bedoeld om meer klantgericht te werk te kunnen gaan! Gedeeltelijk is hier wel aan voldaan, geeft toch altijd weer… alles lezen - 30-01-2016 12:09

starstarstarstarstar_half
Mark van Driel
Financieel adviseur
9
Opleiding Erkend Financieel Adviseur (EFA)

"Ik heb de training als enorm positief ervaren. Goede handvatten gekregen om mijn passie voor het vak in de praktijk op een hoger niveau te brengen! In het kader van feedback: Jan als een hele fijne vent ervaren. Beschikt over veel kennis en brengt zaken op een prettige manier over! Let wel op het gebruik van het woordje "inderdaad". Ik heb deze opleiding bij een andere collega aangeraden! Met vriendelijke groet, Mark van Driel" - 29-01-2016 13:23

"Ik heb de training als enorm positief ervaren. Goede handvatten gekregen om mijn passie voor het vak in de praktijk op een hoger niveau te b… alles lezen - 29-01-2016 13:23

starstarstarstarstar_half
Marcel Overdijk
senior adviseur klantenservices
9
Opleiding Erkend Financieel Adviseur (EFA)

"Duidelijke uitleg en heel veel ruimte om alle onderwerpen in te brengen die voor de verschillende cursisten van belang zijn. Tijdens de trainingsdagen wordt continu toegepast wat van de cursist verwacht wordt na afronding van de cursus: initiële vraag blootleggen, vragen stellen, samenvatten en doorvragen. Daarnaast veel inhoudelijke vakinformatie. Zeer leerzaam. Als Tip wil ik meegeven dat de opstartfase van de lessen wat actiever mogen. Als gast zit je te wachten tot dat het exact tijd is om de les te starten voordat de trainer iets gaat zeggen. Dat voelt voor mij een beetje ongemakkelijk aan." - 03-12-2015 08:10

"Duidelijke uitleg en heel veel ruimte om alle onderwerpen in te brengen die voor de verschillende cursisten van belang zijn. Tijdens de trai… alles lezen - 03-12-2015 08:10

starstarstarstarstar_half
Henny Rensink
9
Opleiding Erkend Financieel Adviseur (EFA)

"Goede trainer ! leuke groep, 2e en 3e dag waren het interessants voor mij, hij inspireert je. Je wordt met bepaalde dingen geconfronteerd waarin je in je dagelijkse praktijk niet aan denkt, vooral bij een klantgesprek. locatie was wel erg ver weg voor sommigen gezien de reistijd, mail die toegezonden werd was soms niet te openen, geen pdf, werd nadien netjes opgelost! volgende keer weer van de partij." - 20-11-2015 08:05

"Goede trainer ! leuke groep, 2e en 3e dag waren het interessants voor mij, hij inspireert je. Je wordt met bepaalde dingen geconfronteerd wa… alles lezen - 20-11-2015 08:05

Sander de Wit
starstarstarstarstar_half
Sander de Wit
Financieel adviseur
9
Opleiding Erkend Financieel Adviseur (EFA)

"Training was goed georganiseerd! Trainer Jan Kilkens uitmuntend, zeer veel kennis en weet groep mee te nemen in de casuïstiek. Voor mij wederom alle lof aan lindenhaeghe, op naar de volgende opleiding!" - 18-11-2015 18:20

"Training was goed georganiseerd! Trainer Jan Kilkens uitmuntend, zeer veel kennis en weet groep mee te nemen in de casuïstiek. Voor mij wede… alles lezen - 18-11-2015 18:20

starstarstarstarstar_half
J.M. Arndt
9
Opleiding Erkend Financieel Adviseur (EFA)

"Opleiding Erkend Hypotheek Adviseur gevolgd in Meppel. Docent, René Kuiper, beschikt over meer dan voldoende kennis en nog beter, hij weet die kennis ook op een heldere manier over te brengen op de cursisten. Neemt daar ook alle tijd voor en de voorbereiding op het examen is daarmee optimaal. Al met al een aan te bevelen cursus met goed verzorgd lesmateriaal op een prima locatie." - 21-12-2011 17:27

"Opleiding Erkend Hypotheek Adviseur gevolgd in Meppel. Docent, René Kuiper, beschikt over meer dan voldoende kennis en nog beter, hij weet d… alles lezen - 21-12-2011 17:27

starstarstarstarstar_half
Koen van Dun
9,2
Opleiding Erkend Financieel Adviseur (EFA)

"Zeer tevreden over de algehele gang van zaken, de extra klassikale toelichting bij de leerstof geeft je een beter inzicht en geeft je voldoende wapens voor het slagen van het examen. De docent staat in de praktijk en is zeer goed onderlegd in het verduidelijken van valkuilen. " - 11-07-2011 13:40

"Zeer tevreden over de algehele gang van zaken, de extra klassikale toelichting bij de leerstof geeft je een beter inzicht en geeft je voldoe… alles lezen - 11-07-2011 13:40

starstarstarstarstar_half
Anoniem (bekend bij Springest)
8,6
Opleiding Erkend Financieel Adviseur (EFA)

"Prima locatie, lekker centraal. Goede lunch.
Had in de lokalen wat meer koffie/thee mogen zijn." - 16-07-2010 20:31

"Prima locatie, lekker centraal. Goede lunch.Had in de lokalen wat meer koffie/thee mogen zijn. " - 16-07-2010 20:31

starstarstarstarstar_half
Petra Vos
8,8
Opleiding Erkend Financieel Adviseur (EFA)

"Een prettige maar pittige cursus met ervaren trainers die op een zodanige manier de stof behandelen dat je er vanaf het begin tot het eind helemaal bij blijft.
Dat de cursus op zaterdag ook gevolgd kan worden, is zeker een fijne bijkomstigheid in verband met de files.
Complimenten dus." - 28-11-2008 12:38

"Een prettige maar pittige cursus met ervaren trainers die op een zodanige manier de stof behandelen dat je er vanaf het begin tot het eind h… alles lezen - 28-11-2008 12:38