Ervaringen met Financieel Beleid & Management

8,3
Gemiddelde score van Financieel Beleid & Management producten
Gebaseerd op 30 ervaringen
starstarstarstarstar
Michael Klaiber
Senior Financieel Medewerker
10
HBO Workshop - Strategisch Financieel Management

"Het was een zeer leerzame bijeenkomst, de docent had veel werkervaring en wist hierover veel te vertellen. Qua inhoud was het goed en helder, niet vaag of te lang/te kort. Ben zeer tevreden en blij dat ik deze workshop heb afgerond" - 03-05-2018 08:52

"Het was een zeer leerzame bijeenkomst, de docent had veel werkervaring en wist hierover veel te vertellen. Qua inhoud was het goed en helder… alles lezen - 03-05-2018 08:52

starstarstarstarstar
Rik Brinkman
Financieel Directeur
10
HBO Workshop - Strategisch Financieel Management

"Goede, ervaren trainer met ruime kennis. Veel kennis kunnen delen en opgedaan. Tips gekregen waar we zeker mee verder kunnen. Training op lactatie gekregen wat een pluspunt is, training samen met collega kunnen volgen." - 03-05-2018 07:13

"Goede, ervaren trainer met ruime kennis. Veel kennis kunnen delen en opgedaan. Tips gekregen waar we zeker mee verder kunnen. Training op la… alles lezen - 03-05-2018 07:13

starstarstarstarstar
Jelle Weever
Directeur
10
Financieel management

"De cursus was lekker praktisch en veelzijdig. Ik kan hem iedereen aanbevelen. Ik kan er verder weinig aan toevoegen maar het is erg irritant dat je hier 30 woorden moet typen." - 26-04-2018 18:11

"De cursus was lekker praktisch en veelzijdig. Ik kan hem iedereen aanbevelen. Ik kan er verder weinig aan toevoegen maar het is erg irritant… alles lezen - 26-04-2018 18:11

starstarstarstarstar_border
Jan Visser
Senior medewerkers Service centrum financiën
8
Financieel management

"Duidelijke uitleg over financiele basiskennnis door iemand met ruime praktijkervaring. Geeft ruimte om vragen te stellen en zit zonodig na de cursustijd nog na om extra uitleg te geven. Was zeer de moeite waard; de tijd vloog om en was eigenlijk te kort." - 04-12-2017 15:04

"Duidelijke uitleg over financiele basiskennnis door iemand met ruime praktijkervaring. Geeft ruimte om vragen te stellen en zit zonodig na d… alles lezen - 04-12-2017 15:04

starstarstarstar_borderstar_border
Albert van Holthoon
6
Financieel management

"Goede cursus maar materiaal was niet altijd op orde. Wordt aan gewerkt maar toch, is niet handig en professioneel. Locatie ok! Docent ok, soms wat langdradig en hoort ziohzelf graag praten." - 27-11-2017 16:01

"Goede cursus maar materiaal was niet altijd op orde. Wordt aan gewerkt maar toch, is niet handig en professioneel. Locatie ok! Docent ok, so… alles lezen - 27-11-2017 16:01

starstarstarstar_halfstar_border
Carol Keeldar
Klantmanager
7
Financieel management

"Er is aandacht gegeven aan de diverse aspecten van Financieel Management.
Nivo van de trainer was goed, duidelijk, kennis van financieel management en de voorbeeld toelichting zijn heel helder geweest.
De locatie was heel goed bereikbaar." - 11-08-2017 08:52

"Er is aandacht gegeven aan de diverse aspecten van Financieel Management. Nivo van de trainer was goed, duidelijk, kennis van financieel ma… alles lezen - 11-08-2017 08:52

starstarstarstarstar
Irena Toman
financiële administratie
10
Financieel management

"De cursus was heel interessant, praktijk gericht, duidelijk. Veel vragen kunnen stellen. Wel veel info in korte tijd zou beter zijn als het op 4 ochtenden verdeeld wordt dan in 2 hele dagen." - 26-07-2017 12:37

"De cursus was heel interessant, praktijk gericht, duidelijk. Veel vragen kunnen stellen. Wel veel info in korte tijd zou beter zijn als het … alles lezen - 26-07-2017 12:37

starstarstarstarstar_border
Francis Tomassen
Finance & Administratie
8
Financieel management

"De trainer is een fijn persoon om naar te luisteren met heel veel praktijkervaring, ik heb er zeker wat van geleerd. Voor mij was het veel herhaling van wat ik jaren geleden al had geleerd en waar ik in de praktijk niet mee werk. Er is eerst basis behandeld, dat is erg fijn om weer even op te halen, we zijn niet toegekomen aan Kostprijscalculatie, begroten en budgetteren wat ik wel graag had willen horen, misschien is het beter om de cursus over meer dagen te verspreiden. Ik zou een vervolg wel fijn vinden." - 20-07-2017 06:45

"De trainer is een fijn persoon om naar te luisteren met heel veel praktijkervaring, ik heb er zeker wat van geleerd. Voor mij was het veel h… alles lezen - 20-07-2017 06:45

starstarstarstarstar_border
Marianne Mulder
Directeur
8
Financieel management

"Veel geleerd in korte tijd door persoonlijke aandacht, inspelen op het onderwerp als er een vraag over was, dus niet rigide de sheets volgen. Veel voorbeelden en ook dankzij medecursisten kwam er veel aan de orde" - 11-07-2017 06:41

"Veel geleerd in korte tijd door persoonlijke aandacht, inspelen op het onderwerp als er een vraag over was, dus niet rigide de sheets volgen… alles lezen - 11-07-2017 06:41

Marco Klijsen
starstarstarstarstar_half
Marco Klijsen
Managing Director at Straaltechniek International BV
9
Financieel management

"Hele interessante cursus Financieel Management gevolgd, verzorgd door MKB Cursus & Training, in een kleine cursusgroep. Prettige cursusruimte en goede docent met veel business cases. Was erg leerzaam, een echte aanrader. " - 05-12-2016 21:16

"Hele interessante cursus Financieel Management gevolgd, verzorgd door MKB Cursus & Training, in een kleine cursusgroep. Prettige cursusruimt… alles lezen - 05-12-2016 21:16

starstarstarstarstar_border
Piet Meijer
Directeur
8
Financieel management

"Prima overzichtelijke cursus. Docent legde helder uit. Opdrachten ondersteunden goed de theorie. Prettig dat er een kleine cursusgroep was. Daarodoor volop ruimte voor vragen en discussie.
Cursusboek wel aan een update toe, beter laten aansluiten bij cursusinhoud." - 29-11-2016 07:58

"Prima overzichtelijke cursus. Docent legde helder uit. Opdrachten ondersteunden goed de theorie. Prettig dat er een kleine cursusgroep was. … alles lezen - 29-11-2016 07:58

starstarstarstarstar_border
Bart de Crom
Managing Director
8
Financieel management

"Prima basis herhaling boekhouding en de diepte in op de financiële beheersmogelijkheden. Voldoende aandacht voor onze eigen situatie en leerzaam om te leren van de andere cursisten. De ruime praktijkervaring van de trainer maakt het geheel erg boeiend. " - 14-10-2016 14:19

"Prima basis herhaling boekhouding en de diepte in op de financiële beheersmogelijkheden. Voldoende aandacht voor onze eigen situatie en leer… alles lezen - 14-10-2016 14:19

starstarstarstarstar_border
Raymond Mugie
Hoofd administratie
8
Financieel management

"Het was een hele kleine groep (3 cursisten) wat veel interactie tot gevolg had. Erg prettige sfeer en een ter zake zeer deskundige docent. De eerste dag was niet vreselijk zinvol, maar de tweede des te zinvoller." - 14-10-2016 14:11

"Het was een hele kleine groep (3 cursisten) wat veel interactie tot gevolg had. Erg prettige sfeer en een ter zake zeer deskundige docent. D… alles lezen - 14-10-2016 14:11

starstarstarstarstar_border
Barbara van Gool
Controller
8
Financieel management

"Dit was voor mij een fijne opfriscursus na mijn opleiding MBA.
Ik denk wel dat het voor personen pittig is na de basiskennis cursus als je verder geen financiele achtergrond hebt. " - 07-06-2016 07:07

"Dit was voor mij een fijne opfriscursus na mijn opleiding MBA. Ik denk wel dat het voor personen pittig is na de basiskennis cursus als je… alles lezen - 07-06-2016 07:07

starstarstarstarstar_border
Jacobs-van der Niet
Financial supervisor
8
Financieel management

"Leerstof duidelijk, goed uitgelegd. Niveau voor mij ok, maar kan me voorstellen voor sommigen te hoog. Prima cursus die perfect aansluit bij mijn dagelijkse werkzaamheden. Duur van de cursus is perfect; niet te kort en niet te lang." - 29-03-2016 08:19

"Leerstof duidelijk, goed uitgelegd. Niveau voor mij ok, maar kan me voorstellen voor sommigen te hoog. Prima cursus die perfect aansluit bij… alles lezen - 29-03-2016 08:19

starstarstarstarstar_border
Saskia Stapper
financieel directeur
8
Financieel management

"Ik vond het een leerzame cursus.
Veel nieuwe informatie en duidelijkheid gekregen. precies wat ik ervan verwachte. Locatie was prima, goed bereikbaar. Het fijne vond ik dat het gewoon overdag was. Trainer was erg duidelijk en vriendelijk." - 28-03-2016 19:38

"Ik vond het een leerzame cursus. Veel nieuwe informatie en duidelijkheid gekregen. precies wat ik ervan verwachte. Locatie was prima, goed … alles lezen - 28-03-2016 19:38

starstarstarstarstar_border
Tanja Petrovic
8
Financieel management

"Leerstof en materiaal is goed verzorg. Locatie, BCN te Utrecht, was uitstekend. Prima uitleg,voldoende interactie en ruimte voor vragen. Via deze cursus voldoende tools gekregen om financiële overzichten en berekening te kunnen opstellen. " - 05-01-2016 10:52

"Leerstof en materiaal is goed verzorg. Locatie, BCN te Utrecht, was uitstekend. Prima uitleg,voldoende interactie en ruimte voor vragen. Via… alles lezen - 05-01-2016 10:52

starstarstarstarstar_border
Kris Sonneborn
Project Manager
8
Financieel management

"interessante en leerzame training. Trainer Hendrik Bosman gaf door zijn opgedane ervaring zinvolle en leerzame tips en anekdotes waardoor de link tussen theorie en praktijk naar voren kwam. Kan iedereen die zijn (basis)kennis van financieel management wil uitbreiden of opfrissen deze training aanbevelen. " - 04-01-2016 14:14

"interessante en leerzame training. Trainer Hendrik Bosman gaf door zijn opgedane ervaring zinvolle en leerzame tips en anekdotes waardoor de… alles lezen - 04-01-2016 14:14

starstarstarstarstar_border
Vedder
8
Financieel management

"Goede opleiding en goede trainer. Met voldoende ruimte voor eigen inbreng en vragen. Veel aanvullende informatie gekregen welke niet in het lesboek stond. Ook veel geleerd van de kennis en ervaringen van andere cursisten. " - 02-01-2016 15:37

"Goede opleiding en goede trainer. Met voldoende ruimte voor eigen inbreng en vragen. Veel aanvullende informatie gekregen welke niet in het … alles lezen - 02-01-2016 15:37

starstarstarstarstar_border
Arianne Leuftink
sr investment manager
8
Financieel management

"Cursus zou eigenlijk 3 dagen moeten zijn met een terugkomdag waarin casussen worden behandeld. Als huiswerk ook!
Organisatie locatie niveau allemaal heel goed. Wel erg veel tijd om te consumeren, veel te veel eten en pauze, maar dat is persoonlijk" - 02-01-2016 14:44

"Cursus zou eigenlijk 3 dagen moeten zijn met een terugkomdag waarin casussen worden behandeld. Als huiswerk ook! Organisatie locatie niveau… alles lezen - 02-01-2016 14:44

starstarstarstarstar_border
JH Jansen
8
Financieel management

"Prima training, sluit goed aan op de training financiële basiskennis. De trainer gaf veel ruimte om voorbeelden uit de praktijk te bespreken, kortom erg nuttig. Lesmateriaal en presentatie is goed verzorgd. " - 30-12-2015 12:22

"Prima training, sluit goed aan op de training financiële basiskennis. De trainer gaf veel ruimte om voorbeelden uit de praktijk te bespreken… alles lezen - 30-12-2015 12:22

starstarstarstarstar_border
Claudia Hermens
Financiele administratie
8
Financieel management

"Ik vond het een leuke zinvolle training wat ik alleen jammer vond is dat het maar 2 dagen was. Ik had liever een cursus van 4 dagen gehad zodat ik, de dingen die we besproken hebben eerst op het werk kan toepassen en dan, indien nodig, kan terugkoppelen." - 28-12-2015 08:39

"Ik vond het een leuke zinvolle training wat ik alleen jammer vond is dat het maar 2 dagen was. Ik had liever een cursus van 4 dagen gehad zo… alles lezen - 28-12-2015 08:39

starstarstarstarstar_border
Anthony Adriaan
Financieel Manager
8
Financieel management

"Het was duidelijk, erg leerzaam en een top locatie. Wat wel handig zou zijn is om wellicht om cijfers of voorbeelden van je onderneming mee te nemen. Zo kan je de theorie meteen in de praktijk toepassen. " - 23-12-2015 10:25

"Het was duidelijk, erg leerzaam en een top locatie. Wat wel handig zou zijn is om wellicht om cijfers of voorbeelden van je onderneming mee … alles lezen - 23-12-2015 10:25

starstarstarstarstar
Paulien Will
Financieel medewerkster
10
Financieel management

"Prima cursus als je een jaarrekening moet analyseren. Goede tips en duidelijke uitleg !
Ruimte om vragen te stellen en ervaring te delen met cursisten.
Ik heb nu meer inzicht in de jaarrekening.
Locatie is goed bereikbaar." - 21-12-2015 14:27

"Prima cursus als je een jaarrekening moet analyseren. Goede tips en duidelijke uitleg ! Ruimte om vragen te stellen en ervaring te delen m… alles lezen - 21-12-2015 14:27

starstarstarstarstar_half
Marion van Zwienen
9
Financieel management

"Training werd duidelijk gegeven, goede voorbeelden, zowel theoretische als uit de praktijk. Rustig persoon. Doelgericht en op de persoon gericht voorbeelden. Alle onderwerpen kwamen aan bod en er was voldoende ruimte voor vragen." - 21-12-2015 14:20

"Training werd duidelijk gegeven, goede voorbeelden, zowel theoretische als uit de praktijk. Rustig persoon. Doelgericht en op de persoon ger… alles lezen - 21-12-2015 14:20