star

Ervaringen van deelnemers

Ruim 111.000 onafhankelijke ervaringen.

Cursussen & Opleidingen Financieel Management in Rotterdam

Bekijk ook: Controlling / Controller, Financiële planning / FFP, Investment- en portfoliomanagement en Corporate finance.

Bekijk ook: Controlling / Controller, Financiële planning / FFP en Investment- en portfoliomanagement.

Tip: bekijk ook de Financieel Beleid & Management producten die niet aan een specifieke startdatum of plaats gebonden zijn: Boek (20), E-Learning (20), Klassikaal online (17), Individueel (4), Thuisstudie (3), of Financieel Management in heel Nederland (119). Of vraag vrijblijvend een offerte aan voor een incompany training.

check_box_outline_blank

HBO Financieel Management

Logo van Schouten & Nelissen
placeMaandag 22 maart 2021 in ROTTERDAM en 44 andere datums

Resultaat Je bent op de hoogte van relevante ontwikkelingen op financieel gebied Je kunt jaarverslagen, begrotingen en forecasts interprete…

Een cursus of opleiding financieel management is dé stap naar een carrière als financieel manager. Ook als je geen financiële achtergrond hebt, zijn hier voldoende opleidingen te vinden. Deze worden vaak aangeduid met Financiën voor "non-financials" of "niet-financiële managers". Zo kun je ook zonder een te specifieke training of opleiding het financiële beleid bepalen!

Financieel Beleid & Management

Een financieel manager doet meer dan budgetteren. Hij is ook bezig met waarde creatie. Hij beheert het kapitaal op de vermogensmarkt. De financieel manager is verantwoordelijk voor de gehele financiële structuur van het bedrijf. Dat gaat over kapitaal en investering, kosten / baten en winstmarge.

Het financieel beleid is gelinkt aan de schatkist (treasury). De schatkist is het kapitaal (in de vorm van aandelen, vastgoed en reserves). En een goed beleid reageert zonder vertraging op de fluctuerende financiële markt.