school

Alles waarvan je verder kunt leren

Meer dan 49.000 cursussen & opleidingen.

2 Thuisstudie Cursussen & Opleidingen Financieel Management

Bekijk ook: Financiële verslaglegging, Financiële Rapportage / Analyse, Blockchain technologie, Financieel Adviseur, Financial controller, WFT (Wet Financieel Toezicht), Bedrijfsadministratie, MBA (Master of Business Administration), Finance, (Wft) Beleggen, Financiën (introductie / basis) en Financiële dienstverlening.

check_box_outline_blank

Financieel Management

Logo van NHBO thuiscursus

Een nieuwe start als financieel manager Droom jij ook van een succesvolle carrière als financieel manager? Volg dan nu de erkende opleiding…

check_box_outline_blank

Financieel Management

Logo van NHA Thuisstudies

Kom financieel goed voor de dag: volg de HBO-cursus Financieel Management De financial controller komt aan je bureau en vraagt: ‘heb je op …

Een cursus of opleiding financieel management is dé stap naar een carrière als financieel manager. Ook als je geen financiële achtergrond hebt, zijn hier voldoende opleidingen te vinden. Deze worden vaak aangeduid met Financiën voor "non-financials" of "niet-financiële managers". Zo kun je ook zonder een te specifieke training of opleiding het financiële beleid bepalen!

Financieel Beleid & Management

Een financieel manager doet meer dan budgetteren. Hij is ook bezig met waarde creatie. Hij beheert het kapitaal op de vermogensmarkt. De financieel manager is verantwoordelijk voor de gehele financiële structuur van het bedrijf. Dat gaat over kapitaal en investering, kosten / baten en winstmarge.

Het financieel beleid is gelinkt aan de schatkist (treasury). De schatkist is het kapitaal (in de vorm van aandelen, vastgoed en reserves). En een goed beleid reageert zonder vertraging op de fluctuerende financiële markt.

people Incompany training nodig? Een maatwerktraject is zo geregeld!
Geef ons je wensen door en wij matchen je aanvraag met relevante aanbieders. Gratis en geheel vrijblijvend.