Ervaringen met Financiële planning / FFP producten

8,8
Gemiddelde score van Financiële planning / FFP producten
Gebaseerd op 182 ervaringen
Bessie Chin
starstarstarstarstar
Bessie Chin
10
Pensioencoaching & Financiële Planning ★ Loopbaancoaching | Persoonlijke ontwikkeling | Pensioen in Zicht | Wanneer met Pensioen

"Ik ging sceptisch naar deze training toe want ik wist niet wat ik hiervan mocht verwachten. De training was een eye opener voor mij. Bij Vele onderwerpen had ik niet stilgestaan. De trainer wist hoe hij me aan het denken kon zetten over mijn tijd na pensionering. Ik heb het als een welcome training ervaren die me aangemoedigd heeft om voor mezelf een pad uit te stippelen die ik wil volgen na pensionering " - 03-12-2019 20:22

"Ik ging sceptisch naar deze training toe want ik wist niet wat ik hiervan mocht verwachten. De training was een eye opener voor mij. Bij Vel… alles lezen - 03-12-2019 20:22

starstarstarstarstar
Ronald de Jong
Accountmanager
10
Pensioencoaching & Financiële Planning ★ Loopbaancoaching | Persoonlijke ontwikkeling | Pensioen in Zicht | Wanneer met Pensioen

"De gesprekken waren goed duidelijk en direct het is goed om een keer gespiegeld te worden . Het geeft ook duidelijkheid voor de toekomst er is dan een beeld waar het naar toe gaat . Deze ervaring was prettig en ik wens Emiel het allerbeste voor de toekomst " - 27-11-2019 11:55

"De gesprekken waren goed duidelijk en direct het is goed om een keer gespiegeld te worden . Het geeft ook duidelijkheid voor de toekomst er … alles lezen - 27-11-2019 11:55

starstarstarstarstar_half
Roy Ramadhin
Scrummaster/-trainer
9
Pensioencoaching & Financiële Planning ★ Loopbaancoaching | Persoonlijke ontwikkeling | Pensioen in Zicht | Wanneer met Pensioen

"Ik vond de opzet en structuur veel houvast geven. De schetsen die Emiel maakte gaven mij veel inzicht en waren verhelderend. Wat mij opviel waren de superlatieven in de tekst die typisch Amerikaans aandeden." - 26-11-2019 17:24

"Ik vond de opzet en structuur veel houvast geven. De schetsen die Emiel maakte gaven mij veel inzicht en waren verhelderend. Wat mij opviel … alles lezen - 26-11-2019 17:24

starstarstarstarstar_border
Marjan Broeren
IT Finance specialist
8
Pensioencoaching & Financiële Planning ★ Loopbaancoaching | Persoonlijke ontwikkeling | Pensioen in Zicht | Wanneer met Pensioen

"De aanleiding voor mij om deze cursus te doen was het financiele gedeelte van de cursus. Het afzetten van je financiele ambities met de werkelijkheid. Voor mij was dit een bevestiging dat ik vroeger met pensioen kan dan mijn aow-leeftijd. Er wordt een gedegen rapport opgeleverd. De persoonlijke gesprekken zorgen er voor dat je vooraf nadenkt over wat je gaat doen als je met pensioen gaat en voordat je met pensioen gaat. Persoonlijk ben ik een busy bee en kan mezelf altijd wel vermaken, en toch denk ik dat nadenken wat je tijdens je pensioentijd gaat doen toch toegevoegde waarde heeft." - 26-11-2019 15:30

"De aanleiding voor mij om deze cursus te doen was het financiele gedeelte van de cursus. Het afzetten van je financiele ambities met de werk… alles lezen - 26-11-2019 15:30

starstarstarstarstar
Kalter
10
Pensioencoaching & Financiële Planning ★ Loopbaancoaching | Persoonlijke ontwikkeling | Pensioen in Zicht | Wanneer met Pensioen

"Ontzettende leuke en leerzame training. Emiel is een zeer prettige gesprekspartner, die op een duidelijke manier de onderwerpen bespreekt. Een aanrader voor personen voor wie het pensioen in zicht komt.
Daarnaast een erg nuttige financiële doorrekening van het door jou gekozen pensioenmoment. " - 24-11-2019 14:42

"Ontzettende leuke en leerzame training. Emiel is een zeer prettige gesprekspartner, die op een duidelijke manier de onderwerpen bespreekt. E… alles lezen - 24-11-2019 14:42

starstarstarstarstar_half
Hans Maas
9
PE FFP Praktijktoepassing (PT) - Particulier

"Zoals ik van Lindenhaeghe ben gewend, praktische, interessante en vooral ook leuke PE dagen! Onder begeleiding van een zeer goede trainer, die inhoud met praktijk op een aantrekkelijke manier verbindt. Op een prima locatie." - 20-11-2019 20:35

"Zoals ik van Lindenhaeghe ben gewend, praktische, interessante en vooral ook leuke PE dagen! Onder begeleiding van een zeer goede trainer, d… alles lezen - 20-11-2019 20:35

starstarstarstarstar_border
Marga Prins-Meekel
commercieel assistent ABNAMRO bank
8
Pensioencoaching & Financiële Planning ★ Loopbaancoaching | Persoonlijke ontwikkeling | Pensioen in Zicht | Wanneer met Pensioen

"Goed; de gastvrijheid!, het na laten denken, begeleiding,
het hele rapport doorlezen was een hele kluif. de meldingen over hoe anderen erover denken vond ik wel eg uitgebreid, had m.i. iets minder gekunt. ik kan niet zoveel met meningen van anderen, die ik verder niet ken." - 13-11-2019 11:09

"Goed; de gastvrijheid!, het na laten denken, begeleiding, het hele rapport doorlezen was een hele kluif. de meldingen over hoe anderen ero… alles lezen - 13-11-2019 11:09

starstarstarstarstar
Frits Sneltjes
Cateringmanager
10
Pensioencoaching & Financiële Planning ★ Loopbaancoaching | Persoonlijke ontwikkeling | Pensioen in Zicht | Wanneer met Pensioen

"Beste mensen,
Ik heb met zeer veel plezier deelgenomen aan de training “Succesvol tot en met Pensioen”
Ik heb de training als zeer nuttig ervaren en heb meer opgestoken dan ik aanvankelijk voor ogen had
Ik heb de trainer als zeer profesioneel ervaren, vriendelijk, geduldig en terzake kundig.
All and all een zeer prettige ervaring en aanbevelenswaardig, deze training en de financiele planning zorgen ervoor dat ik met een gerust hart naar mijn pensioen toe werk.
Complimenten aan allen,

Vriendelijke groet, Frits Sneltjes" - 12-11-2019 20:26

"Beste mensen, Ik heb met zeer veel plezier deelgenomen aan de training “Succesvol tot en met Pensioen” Ik heb de training als zeer nuttig… alles lezen - 12-11-2019 20:26

starstarstarstarstar_border
Tjeerd Glastra
8
Pensioencoaching & Financiële Planning ★ Loopbaancoaching | Persoonlijke ontwikkeling | Pensioen in Zicht | Wanneer met Pensioen

"Een paar weken geleden de cursus "fit voor pensioen" afgesloten, je kunt er niet vroeg genoeg bij zijn. Waar ik in eerste instantie nog dacht dat het zwaartepunt van deze cursus voor mij lag op het financiële gedeelte werd ik positief verrast door het zogenaamde "15 punten" plan. Waar draait het nu echt om, wat vind ik belangrijk, weeg ik zaken goed af tussen familie, vrienden, vrije tijd enz. enz. Deze aanvulling heeft ervoor gezorgd dat mijn plan naar de toekomst nog beter in balans is, dat ik weet wat goed gaat maar ook waar ik extra aandacht wil besteden naar de toekomst toe. En dan is het een kwestie van doen. Een aanrader voor iedereen die graag inzicht en overzicht wil hebben voor de jaren nadat je het werkend bestaan achter je laat. " - 13-09-2019 14:17

"Een paar weken geleden de cursus "fit voor pensioen" afgesloten, je kunt er niet vroeg genoeg bij zijn. Waar ik in eerste instantie nog dach… alles lezen - 13-09-2019 14:17

starstarstarstarstar
Janny Muthert
Assistent Relation Manager
10
Pensioencoaching & Financiële Planning ★ Loopbaancoaching | Persoonlijke ontwikkeling | Pensioen in Zicht | Wanneer met Pensioen

"Een fijne gesprekspartner waar je je persoonlijke ontwikkeling goed mee kan delen. De gespreken waren open en eerlijk wat ik zeer heb gewaardeerd. Met Emiel samen een pensioenplan gemaakt waar alle facetten van het leven worden neergezet en besproken. Dit plan is een leidraad voor de toekomst, die ik zeker zo nu en dan zal bekijken. Ik raad iedereen aan,om dit coachings traject te volgen." - 11-09-2019 11:15

"Een fijne gesprekspartner waar je je persoonlijke ontwikkeling goed mee kan delen. De gespreken waren open en eerlijk wat ik zeer heb gewaar… alles lezen - 11-09-2019 11:15

starstarstarstarstar_border
John Op den Camp
Regio-adviseur
8
Pensioencoaching & Financiële Planning ★ Loopbaancoaching | Persoonlijke ontwikkeling | Pensioen in Zicht | Wanneer met Pensioen

"Pensioencoach Emiel: rustige en prettige gesprekspartner, neemt de tijd voor je, geeft duidelijk toelichting, zet je echt aan tot nadenken en vooruit kijken, werkt afsluitend je pensioenplan visueel en helder uit.
Financiële coach Jolanthe: heeft absoluut veel kennis van de financiële kant, krijgt van de pensioen-verstrekker meerdere berekeningen terwijl ik dat als verzekerde niet voor elkaar krijg, komt wat gehaast over in haar berekeningen en toelichting en verliest daarbij uit het oog dat ik een leek ben op dit financiële gebied t.o.v. haar niveau." - 04-09-2019 19:12

"Pensioencoach Emiel: rustige en prettige gesprekspartner, neemt de tijd voor je, geeft duidelijk toelichting, zet je echt aan tot nadenken e… alles lezen - 04-09-2019 19:12

Ria Giffard
starstarstarstarstar_border
Ria Giffard
Adviseur
8
Pensioencoaching & Financiële Planning ★ Loopbaancoaching | Persoonlijke ontwikkeling | Pensioen in Zicht | Wanneer met Pensioen

"Succesvol met pensioen, pensioen in zicht, zinvol! Zeker wanneer eea op papier staat. Het zet je aan het denken, het izichtelijk maken van ideen, mits je die al hebt, anders zeer zal krijgen.
Een aanraader.
" - 15-07-2019 08:26

"Succesvol met pensioen, pensioen in zicht, zinvol! Zeker wanneer eea op papier staat. Het zet je aan het denken, het izichtelijk maken van i… alles lezen - 15-07-2019 08:26

starstarstarstarstar_half
Nico Brouwer
Relatie manager Corporate Banking
9
Pensioencoaching & Financiële Planning ★ Loopbaancoaching | Persoonlijke ontwikkeling | Pensioen in Zicht | Wanneer met Pensioen

"Succesvol tot en met Pensioen heeft mij een prima inzicht gegeven en zelfs meer dan ik vooraf had verwacht. Met de professionele en empathische begeleiding van Emiel Egging en ondersteuning van een gebruikersvriendelijk programma, zijn wij in drie sessies tot een mooi "Pensioen-Plan" gekomen die inmiddels een prominente plaats heeft in mijn privé-werkkamer. Hartelijk bedankt Emiel hiervoor." - 07-07-2019 10:01

"Succesvol tot en met Pensioen heeft mij een prima inzicht gegeven en zelfs meer dan ik vooraf had verwacht. Met de professionele en empathis… alles lezen - 07-07-2019 10:01

starstarstarstarstar_border
Kooistra
8
Pensioencoaching & Financiële Planning ★ Loopbaancoaching | Persoonlijke ontwikkeling | Pensioen in Zicht | Wanneer met Pensioen

"Het was heel verhelderend om in de cursus "succesvol tot én met pensioen" naast het financieel plan, na te “moeten” denken over waar je nu in het leven staat en wat werkelijk belangrijk voor mij is. Emiel Egging heeft mij daarbij op een prettige manier bij geholpen en ik heb nu meer inzicht en richting voor de toekomst gekregen." - 29-06-2019 07:31

"Het was heel verhelderend om in de cursus "succesvol tot én met pensioen" naast het financieel plan, na te “moeten” denken over waar je nu i… alles lezen - 29-06-2019 07:31

Jan Berendsen
starstarstarstarstar
Jan Berendsen
Particulier Financieel Klantadviseur
10
Pensioencoaching & Financiële Planning ★ Loopbaancoaching | Persoonlijke ontwikkeling | Pensioen in Zicht | Wanneer met Pensioen

"Het was heel verhelderend om in de cursus "succesvol tot én met pensioen" naast het financieel plan, te ervaren wat je innerlijk drijft.
Vanuit verschillende aandachtsgebieden kom je tot een op maat gesneden echt persoonlijk plan. Erg prettige gesprekspartner in een zeer fijne locatie. Nogmaals dank!" - 11-06-2019 20:05

"Het was heel verhelderend om in de cursus "succesvol tot én met pensioen" naast het financieel plan, te ervaren wat je innerlijk drijft. Va… alles lezen - 11-06-2019 20:05

starstarstarstarstar_half
Ed de Ruijter
9
Pensioencoaching & Financiële Planning ★ Loopbaancoaching | Persoonlijke ontwikkeling | Pensioen in Zicht | Wanneer met Pensioen

"In een voor mij prettige één op één situatie samen met Emiel aan de slag gegaan met de succesfactoren van Pensioen. Hierin worden je handvatten aangereikt waarmee je op een hoog maar begrijpelijk niveau je nieuwe levensfase wordt ingeloodst. Op zeer professionele wijze toegespitst op jouw individuele situatie.
Een echte aanrader die ook blijft hangen en je dwingt tot continue nadenken over je nieuwe situatie, echt Top!!" - 09-06-2019 20:10

"In een voor mij prettige één op één situatie samen met Emiel aan de slag gegaan met de succesfactoren van Pensioen. Hierin worden je handvat… alles lezen - 09-06-2019 20:10

starstarstarstarstar_border
Joop Veen
Relatiemanager
8
Pensioencoaching & Financiële Planning ★ Loopbaancoaching | Persoonlijke ontwikkeling | Pensioen in Zicht | Wanneer met Pensioen

"Ondanks het feit dat ik redelijk sceptisch was , vond ik het al met al in bepaalde zaken een eye opener. Je pikt er de dingen uit waar je verder mee kunt. De gesprekken met Emiel heb ik als zeer prettig ervaren , weet waar hij het over heeft. Locatie is ideaal , goed bereikbaar en geen parkeerproblemen. Tot slot , in het PSP rapport herkende ik mijzelf in belangrijke mate." - 29-05-2019 07:23

"Ondanks het feit dat ik redelijk sceptisch was , vond ik het al met al in bepaalde zaken een eye opener. Je pikt er de dingen uit waar je ve… alles lezen - 29-05-2019 07:23

starstarstarstarstar
Els dorrestein
office medewerker
10
Pensioencoaching & Financiële Planning ★ Loopbaancoaching | Persoonlijke ontwikkeling | Pensioen in Zicht | Wanneer met Pensioen

"Emiel heeft mij in zeer nuttige en pelzierige een op een gesprekken goede handvaten gegeven om na te denken over mijn toekomst na mijn werkzame leven.In het laatste gesprek hebben we de afronding gedaan: alles op een flipvel en doorgesproken. " - 10-05-2019 13:54

"Emiel heeft mij in zeer nuttige en pelzierige een op een gesprekken goede handvaten gegeven om na te denken over mijn toekomst na mijn werkz… alles lezen - 10-05-2019 13:54

starstarstarstarstar_border
Reny Kraaikamp
IT Run Specialist II
8
Pensioencoaching & Financiële Planning ★ Loopbaancoaching | Persoonlijke ontwikkeling | Pensioen in Zicht | Wanneer met Pensioen

"Persoonlijke aanpak. Spoort je aan om er toch dieper op in te gaan. Goede verdeling in 3 dagen van anderhalf uur in Houten op een goed bereikbare locatie. Een prima voorbereiding op mijn pensioen." - 10-05-2019 06:54

"Persoonlijke aanpak. Spoort je aan om er toch dieper op in te gaan. Goede verdeling in 3 dagen van anderhalf uur in Houten op een goed berei… alles lezen - 10-05-2019 06:54

starstarstarstarstar_border
Maas
Senior Consultant
8
Pensioencoaching & Financiële Planning ★ Loopbaancoaching | Persoonlijke ontwikkeling | Pensioen in Zicht | Wanneer met Pensioen

"Goed: prima locatie, goed bereikbaar, heldere opbouw programma, voldoende tijd tussen de sessies, veel eigen inbreng, prima combi met ABN AMRO FPP adviseur, goede ervaren consultant die zich goed inleeft in de cursist
Beter: rapport uitkomst zou nog duidelijker mogen aangeven waar de focus gebieden liggen, laatste sessie zou korter mogen/kunnen" - 19-04-2019 15:20

"Goed: prima locatie, goed bereikbaar, heldere opbouw programma, voldoende tijd tussen de sessies, veel eigen inbreng, prima combi met ABN AM… alles lezen - 19-04-2019 15:20

starstarstarstarstar
Dinie van der Pol
Assistent relatiemanager
10
Pensioencoaching & Financiële Planning ★ Loopbaancoaching | Persoonlijke ontwikkeling | Pensioen in Zicht | Wanneer met Pensioen

"Ik heb een heel goede ervaring, betreffende deze training. Ik zou het iedereen die tegen zijn pensioen loopt aanraden deze training te volgen. De gesprekken waren erg prettig en geven je ook inzicht wat je na je pensionering aan ruimte krijgt voor andere dingen door het wegvallen van je werkuren. Zeer positief zoals je wordt begeleid, zowel op financieel als non-financieel gebied." - 17-04-2019 08:55

"Ik heb een heel goede ervaring, betreffende deze training. Ik zou het iedereen die tegen zijn pensioen loopt aanraden deze training te volge… alles lezen - 17-04-2019 08:55

starstarstarstarstar_border
Piet Kouwenhoven
Senior Business Consultant
8
Pensioencoaching & Financiële Planning ★ Loopbaancoaching | Persoonlijke ontwikkeling | Pensioen in Zicht | Wanneer met Pensioen

"Een prima traject om concrete stappen te formuleren naar een succesvole periode tot en na je pensioen.
Goede opbouw van de "training", aanpak maakt het mogelijk om op die elementen in te zoomen die voor jou belangrijk zijn (maatwerk dus). Emiel begeleidde het traject op een goede rustige manier waarbij voldoende tijd werd genomen om kritisch te refelecteren. Kan mij voorstellen dat de locatie, indien je niet over een auto beschikt, moeilijk bereikbaar is." - 14-04-2019 18:31

"Een prima traject om concrete stappen te formuleren naar een succesvole periode tot en na je pensioen. Goede opbouw van de "training", aanp… alles lezen - 14-04-2019 18:31

Beste Piet! Dankjewel voor het delen van je ervaring. Onze locatie is met OV ook erg goed bereikbaar. Bijvoorbeeld... vanaf Utrecht Centraal gaat er vrij regelmatig een bus die na +/- 15 minuten nagenoeg voor onze deur stopt.

- 14-04-2019 18:31
starstarstarstarstar
Liesbeth Verstegen
assistent relatiemanager
10
Pensioencoaching & Financiële Planning ★ Loopbaancoaching | Persoonlijke ontwikkeling | Pensioen in Zicht | Wanneer met Pensioen

"De inhoud is goed leesbaar en zet je aan het denken. Het is een bewustwordingsproces dat ik kan aanraden. De financiële planning geeft je inzicht in de mogelijkheden om eerder te stoppen met werken." - 05-04-2019 12:12

"De inhoud is goed leesbaar en zet je aan het denken. Het is een bewustwordingsproces dat ik kan aanraden. De financiële planning geeft je in… alles lezen - 05-04-2019 12:12

starstarstarstarstar
Hendrik-Jan Wardenaar
restaurant kok
10
Pensioencoaching & Financiële Planning ★ Loopbaancoaching | Persoonlijke ontwikkeling | Pensioen in Zicht | Wanneer met Pensioen

"deze cursus heeft mij echt aan het denken gezet over het hoe en wat met pensioen gaan.het zet je aan tot denken wat ga ik straks doen met zoveel vrije tijd ga doen . dat heeft mij goed gedaan en ook onder de bezielende leiding van Emiel. een prettige trainer.ik vond echt een hele zin volle cursus. heb er echt wat aan.het zet je goed aan het denken hoe ga inmijn pensioen in . misschien zijn drie persoonlijke contacten te weinig.maar misschien er vaar ik dat zo omdat het prettige ochtende waren. " - 31-03-2019 10:47

"deze cursus heeft mij echt aan het denken gezet over het hoe en wat met pensioen gaan.het zet je aan tot denken wat ga ik straks doen met zo… alles lezen - 31-03-2019 10:47

starstarstarstarstar
Jaap Tilgenkamp
Internal Accountmanager
10
PE FFP Praktijktoepassing (PT) - DGA

"Een zeer leerzame, informatieve en leuke sessie van 2 dagen. Praktijk en theorie prima afgewikkeld en veel ruimte voor eigen inbreng. Met Harry als docent is elke opleiding weer een groot succes!" - 21-03-2019 18:09

"Een zeer leerzame, informatieve en leuke sessie van 2 dagen. Praktijk en theorie prima afgewikkeld en veel ruimte voor eigen inbreng. Met Ha… alles lezen - 21-03-2019 18:09