Ervaringen met Financiële verslaglegging

8,7
Gemiddelde score van Financiële verslaglegging producten
Gebaseerd op 9 ervaringen
starstarstarstarstar_border
Eddy Pool
Financial Controller
8
US GAAP Expert (Financiële verslaglegging)

"De cursus heeft een goede balans tussen het theoretisch kader en de toepassing in de praktijk. Binnen het programma is voldoende tijd voor de behandeling van praktijkcasussen waarbij de juiste handvatten worden aangereikt voor een (eigen) detailanalyse." - 06-01-2020 10:20

"De cursus heeft een goede balans tussen het theoretisch kader en de toepassing in de praktijk. Binnen het programma is voldoende tijd voor d… alles lezen - 06-01-2020 10:20

starstarstarstarstar
Daniel matveld
Controller
10
Financial Controller (post-HBO)

"Zeer goede opleiding, helemaal up to date gemaakt naar deze tijd. De docent Jos Bakermans is een fantastische docent, die met veel voorbeelden komt over de huidige financiële markt, en alle ontwikkelingen die daarbij horen.De DLO waar wij veel mee werken ziet er ook meer dan prima uit. Mvg Daniel " - 13-12-2019 10:17

"Zeer goede opleiding, helemaal up to date gemaakt naar deze tijd. De docent Jos Bakermans is een fantastische docent, die met veel voorbeeld… alles lezen - 13-12-2019 10:17

starstarstarstarstar_half
Jack Buter
9
Financial Controller (post-HBO)

"Leuke, praktijkgerichte opleiding, waarbij zowel de administratieve, als de organisatorische kant van de functie van financial controller aan bod komen. Door veel interactie tussen docent en studenten en de studenten onderling, blijven de lessen interessant en leerzaam. Veel onderwerpen kun je toepassen in je dagelijkse werk." - 08-10-2019 18:09

"Leuke, praktijkgerichte opleiding, waarbij zowel de administratieve, als de organisatorische kant van de functie van financial controller a… alles lezen - 08-10-2019 18:09

starstarstarstarstar_half
Patricia Tolboom
Financieel office manager
9
Financial Controller (post-HBO)

"deze opleiding sluit erg goed aan op de praktijk waardoor het direct toepasbaar is. De combinatie van organisatie en bedrijfseconomie zorgt ervoor dat je ook beter mee kunt denken binnen je organisatie. Je leert om verder te kijken dan naar sec statische cijfers. Tijdens de bijeenkomsten worden cases uit het werkveld gebruikt. Problemen waar iedereen tegenaan loopt worden onder de loep genomen. De docent komt uit de praktijk en weet vanaf het eerste moment te boeien en te enthousiasmeren. de bijeenkomsten zijn vrij interactief. Je werkt veel in groepjes samen en ook aan je presentatietechniek wordt gewerkt. Ook de begeleiding van de scriptie verloopt soepel. Er wordt echt met je meegedacht om te komen tot een rapportage die je zo aan de directie van je organisatie kunt geven. Je bent na deze opleiding echt een financieel adviseur van en voor het management. Ik voel me een stuk zelfverzekerder na het halen van dit diploma en dat merken mijn collega's ook. " - 02-10-2018 13:09

"deze opleiding sluit erg goed aan op de praktijk waardoor het direct toepasbaar is. De combinatie van organisatie en bedrijfseconomie zorgt … alles lezen - 02-10-2018 13:09

Erik Eijgenraam
starstarstarstarstar_half
Erik Eijgenraam
Finance Director Europe
9
US GAAP Expert (Financiële verslaglegging)

"Zeer goede training die door de beperkte omvang van de groep heel persoonlijk toepasbaar werd gemaakt door de trainer.
Door de afwisseling van theorie en nuttige praktijkcases ook nog eens heel interactief enmte humor gebracht. Zeer nuttig en direct toepasbaar door het vele naslagwerk." - 11-12-2017 17:08

"Zeer goede training die door de beperkte omvang van de groep heel persoonlijk toepasbaar werd gemaakt door de trainer. Door de afwisseling… alles lezen - 11-12-2017 17:08

Erik Eijgenraam
starstarstarstarstar_half
Erik Eijgenraam
Finance Director Europe
9
US GAAP Expert (Financiële verslaglegging)

"Zeer goede training die door de beperkte omvang van de groep heel persoonlijk toepasbaar werd gemaakt door de trainer.
Door de afwisseling van theorie en nuttige praktijkcases ook nog eens heel interactief enmte humor gebracht. Zeer nuttig en direct toepasbaar door het vele naslagwerk." - 11-12-2017 17:08

"Zeer goede training die door de beperkte omvang van de groep heel persoonlijk toepasbaar werd gemaakt door de trainer. Door de afwisseling… alles lezen - 11-12-2017 17:08

starstarstarstarstar_half
Van Loenen
Head of accounting & reporting
9
US GAAP Expert (Financiële verslaglegging)

"Het cursusmateriaal wordt in hoog tempo en in een prettige vorm aangeboden. Docent is volledig vertrouwd met de regelgeving en laat ook vergelijkingen zien met andere stelsels van verslaggeving indien relevant." - 11-12-2017 10:32

"Het cursusmateriaal wordt in hoog tempo en in een prettige vorm aangeboden. Docent is volledig vertrouwd met de regelgeving en laat ook verg… alles lezen - 11-12-2017 10:32

starstarstarstar_halfstar_border
Silvia Petstra
Administrateur
7
Financial Controller (post-HBO)

"De opleiding Financial Controller (post-HBO) van ICM past perfect bij mensen die naast werk en gezin een opleiding willen volgende.
De studiebelasting varieert tussen 5 en 8 uur per week.
Naast lessen over bedrijfseconomie volgt men ook lessen over managementstrategieén. Deze blok vond ik persoonlijk bijzonder interessant. Je wordt door de docent uitgedaagd grenzen te verleggen. Snel wordt duidelijk dat dit klassieke functie "Controller"achterhaald is en vooral een pro- actieve houding van controllers de toekomst is.

Ik heb de laatste 10 maanden veel geleerd en meen dat deze opleiding een grote meerwaarde voor het werk heeft. " - 12-09-2016 13:19

"De opleiding Financial Controller (post-HBO) van ICM past perfect bij mensen die naast werk en gezin een opleiding willen volgende. De stud… alles lezen - 12-09-2016 13:19

starstarstarstarstar_border
Ronald Penninga
Controller
8
Financial Controller (post-HBO)

"De opleiding Financial Controller van opleider ICM duurt 10 maanden en is de ideale mix voor diegene die iets zoekt tussen een opleiding van enkele dagen en enkele jaren. Studiebelasting per week is ongeveer 5 uren, dus goed te combineren met werk (en gezin).

Inhoudelijk behandelt de opleiding veel onderwerpen, het is verdeeld in een blok rekenwerk en een blok strategie; ook onderwerpen als communicatie, presenteren en houding komen aan de orde.

Al met al een post HBO-opleiding die voor een gemotiveerde controller op HBO-niveau prima te doen is en die een absolute meerwaarde heeft voor het werk." - 21-09-2012 12:03

"De opleiding Financial Controller van opleider ICM duurt 10 maanden en is de ideale mix voor diegene die iets zoekt tussen een opleiding van… alles lezen - 21-09-2012 12:03