Ervaringen met Financiën (introductie / basis) producten

8,8
Gemiddelde score van Financiën (introductie / basis) producten
Gebaseerd op 147 ervaringen
starstarstarstarstar
Liesette Roosken
manager zorg
10
Financiën voor niet-financiële managers in Non-Profit organisaties

"De training sloot erg goed aan bij mijn verwachtingen. De trainer was inspirend en kon heel goed en duidelijk uitleggen. Ik vind het hierdoor zelfs leuk om de jaarcijfers door te nemen.
Het had van mij zelfs een dag langer mogen duren.
" - 20-11-2019 11:14

"De training sloot erg goed aan bij mijn verwachtingen. De trainer was inspirend en kon heel goed en duidelijk uitleggen. Ik vind het hierdoo… alles lezen - 20-11-2019 11:14

starstarstarstarstar_half
Maurice Blonk
DGA
9
Financiën voor niet-financiële managers

"Goede training met genoeg ruimte voor interactie in de groep en met de docent. Hierdoor konden we de theorie goed koppelen aan praktijkvoorbeelden van de docent en van de groep. Ook de gekozen locatie was goed bereikbaar en keurig verzorgd." - 20-11-2019 08:16

"Goede training met genoeg ruimte voor interactie in de groep en met de docent. Hierdoor konden we de theorie goed koppelen aan praktijkvoorb… alles lezen - 20-11-2019 08:16

starstarstarstarstar
Anoniem
10
Financiën voor Niet-Financiële Managers

"Alle inhoud en de wijze waarop de training is gegeven heeft veel goede informatie en praktische handvatten gegeven waar ik echt wat mee kan. Ik zou deze training zeker aanraden." - 23-09-2019 06:23

"Alle inhoud en de wijze waarop de training is gegeven heeft veel goede informatie en praktische handvatten gegeven waar ik echt wat mee kan.… alles lezen - 23-09-2019 06:23

Jonna Krikken - Plasmeijer ✔
starstarstarstarstar
Jonna Krikken - Plasmeijer ✔
Beschikbaar en studeert aan de academie voor Virtueel Professionals VA/Online Marketing & Sales / Dagelijks Management
10
Virtueel Assistent | Virtual Assistant | Secretaresse | Officemanager | Managementassistant | Support Professional | Opleiding Virtueel Succes inzake online ondernemen - Financiën & Statistieken

"Virtueel Succes Financiën en Statistiek is the next level voor elke VA. Ervoor zorgen dat al je marketing activiteiten meetbaar zijn en les krijgen van echte profs maken deze opleiding uniek! Heel waardevol en onmisbaar voor elke Virtueel Professional." - 12-06-2019 07:14

"Virtueel Succes Financiën en Statistiek is the next level voor elke VA. Ervoor zorgen dat al je marketing activiteiten meetbaar zijn en les … alles lezen - 12-06-2019 07:14

starstarstarstarstar
Peter Klören
Lead Expert DAM
10
Basistraining OR & Financiën in 2 dagen

"Verdeling over 2 dagen is erg praktisch. De eerste dag voornamelijk theorie, de tweede dag zelf oefenen met echte gegevens.
Dit gaf mij het inzicht dat we nog een aantal vragen aan onze werkgever moeten gaan stellen." - 18-04-2019 07:19

"Verdeling over 2 dagen is erg praktisch. De eerste dag voornamelijk theorie, de tweede dag zelf oefenen met echte gegevens. Dit gaf mij het… alles lezen - 18-04-2019 07:19

starstarstarstarstar_half
Patrick Ouwerkerk
Voorzitter OR-commissie Financiën
9
Basistraining OR & Financiën in 2 dagen

"Heldere uitleg over de valkuilen en mogelijkheden, aandacht voor de echte situatie van de cursisten, en vooral ook geleerd waar géén tijd aan te besteden als OR. Een echte aanrader!" - 22-03-2019 10:31

"Heldere uitleg over de valkuilen en mogelijkheden, aandacht voor de echte situatie van de cursisten, en vooral ook geleerd waar géén tijd aa… alles lezen - 22-03-2019 10:31

starstarstarstarstar
Roos van Vugt
Sales Manager
10
Financiën voor Niet-Financiële Managers

"Het is fijn om de business op een andere manier te bekijken, het verrijkt je werkzaamheden. Ik vond dat finance in de training op een hele prettige, begrijpelijke manier is uitgelegd." - 08-03-2019 08:11

"Het is fijn om de business op een andere manier te bekijken, het verrijkt je werkzaamheden. Ik vond dat finance in de training op een hele p… alles lezen - 08-03-2019 08:11

starstarstarstarstar_border
Peter Broeders
Com: Financiën
8
Basistraining OR & Financiën in 2 dagen

"Prima cursus om te begrijpen hoe je een jaarrekening moet lezen. Er werd goed verteld hoe je in een jaarverslag/rekening kan zien of het bedrijf er gezond voor staat. Goede opbouw van de cursus, bv simpele thuis voorbeelden naar gecompliceerde bedrijfs balanzen. Cursus is kleinschalig wat een prima sfeer geeft.Genoeg tijd voor vragen en discussies." - 27-02-2019 12:52

"Prima cursus om te begrijpen hoe je een jaarrekening moet lezen. Er werd goed verteld hoe je in een jaarverslag/rekening kan zien of het bed… alles lezen - 27-02-2019 12:52

starstarstarstarstar_border
Tanja Gort
Financieële commissie lid
8
Basistraining OR & Financiën in 2 dagen

"De uitleg die de docent deed was duidelijk. Wij konden al onze onduidelijkheden vragen. In de 1e training was het een algemene uitleg met daarbij voorbeelden uit de praktijk. Dit gaf veel helderheid. Op de 2e gingen we dieper in op onze eigen stukken maar ook van de andere organisaties die bij deze training aanwezig waren. Ook een aantal heldere vragen werden ons verteld die we regelmatig kunnen gebruiken bij financiële vraagstukken." - 31-01-2019 14:27

"De uitleg die de docent deed was duidelijk. Wij konden al onze onduidelijkheden vragen. In de 1e training was het een algemene uitleg met da… alles lezen - 31-01-2019 14:27

starstarstarstarstar
Richard van Laanen
Technisch consultant
10
Basistraining OR & Financiën in 2 dagen

"Als nieuweling in de OR en lid van de commissie Financiën en Pensioenen had ik behoefte aan goede richtlijnen. Deze training voldeed volkomen aan mijn behoefte. Ik heb inzicht gekregen in het jaarverslag van de organisatie waar ik voor werk. Maar ook alle andere financiële zaken waar we mogelijk mee te maken krijgen zijn veel duidelijker geworden. De training was goed opgebouwd, de trainer kundig en er was veel ruimte voor eigen inbreng. De locatie, Berghotel Amersfoort, is prima bereikbaar, heeft prima ruimten voor trainingen en een hele goede lunch. Wat het voor mij echt interessant maakte was de mix van bedrijven in de training. Non-profit en commerciële organisaties door elkaar heen. Kortom, het was voor mij een heel leerzame training, met een kundige trainer, goede faciliteiten en leuke ontmoetingen. " - 25-01-2019 08:09

"Als nieuweling in de OR en lid van de commissie Financiën en Pensioenen had ik behoefte aan goede richtlijnen. Deze training voldeed volkome… alles lezen - 25-01-2019 08:09

starstarstarstarstar_border
Anton Megens
8
Financiën voor niet-financiële managers

": ‘De docent had een aanstekelijk enthousiasme gecombineerd met de mogelijkheid zich in te leven in de cursist en de soms lastige stof in ‘Jip en Janneke’ te verwoorden. Hij was in deze dagen een soort bruggenbouwer tussen de stof en de cursist wat voor de cursist zeer waardevol is geweest.’" - 02-12-2018 22:01

": ‘De docent had een aanstekelijk enthousiasme gecombineerd met de mogelijkheid zich in te leven in de cursist en de soms lastige stof in ‘J… alles lezen - 02-12-2018 22:01

starstarstarstarstar_half
Thomas Kort
Bedrijfsleider
9
Financiën voor niet-financiële managers

"Inhoudelijk komt de cursus goed overeen met hetgeen vooraf geschetst. Leraar maakt uiteindelijk de cursus tot een succes of niet, en wij hadden met Jos een hele bevlogen goede leraar voor de groep staan" - 02-12-2018 08:03

"Inhoudelijk komt de cursus goed overeen met hetgeen vooraf geschetst. Leraar maakt uiteindelijk de cursus tot een succes of niet, en wij had… alles lezen - 02-12-2018 08:03

starstarstarstarstar
Maaike de Groot
Office Manager
10
Financiële basiskennis

"Wat een prettige training! Een heel bevlogen trainer (Eric Matser) die heerlijk uitweidde over van alles en nog wat. Klein groepje cursisten (we waren maar met 3 personen), wat het heel persoonlijk maakte en waardoor hij ook op de omstandigheden van elke individuele cursist in kon gaan. Al met al is er een stuk dieper op de materie ingegaan dan ik van te voren verwachtte, wat het nog veel interessanter maakte. Ik heb veel geleed, er is weer veel opgefrist van school 25 jaar geleden en kan nu alles in de praktijk gaan gebruiken. Ik kan deze training echt aanraden" - 28-11-2018 13:48

"Wat een prettige training! Een heel bevlogen trainer (Eric Matser) die heerlijk uitweidde over van alles en nog wat. Klein groepje cursisten… alles lezen - 28-11-2018 13:48

starstarstarstarstar
Anne Linssen
Procescoördinator SHMK
10
Financiën voor niet-financiële managers in Non-Profit organisaties

"Het niveau van training was prima. Als niet financieel professional kon ik met enige inspanning de lessen volgen. Met name het enthousiasme van de training was inspirerend en motiverend. Hij kon de lesstof op een goede manier overbrengen. Hij maakte veel gebruik van praktische voorbeelden waardoor ik de leerstof en terminologie in perspectief kon plaatsen. Dit heeft mij enorm geholpen om alles te begrijpen en toe te passen in mijn eigen situatie. " - 19-11-2018 07:42

"Het niveau van training was prima. Als niet financieel professional kon ik met enige inspanning de lessen volgen. Met name het enthousiasme … alles lezen - 19-11-2018 07:42

starstarstarstarstar_half
Cheung
9
Basiskennis Financiën

"Met ruime ervaring uit de praktijk heeft Jan de cursus uitermate goed voorbereid met opdrachten en actuele thema’s. Alles was bespreekbaar en zeer professioneel. Tijdens de cursus werden veel goede voorbeelden uit de praktijk gebruikt. Wat ik erg fijn vond is dat hij de stof helder kon overbrengen waar je in je eigen organisatie mee te maken hebt.
Wat ik zelf prettiger had gevonden als ik voor de cursus meer tijd had gekregen om de stof door te nemen. " - 10-10-2018 12:17

"Met ruime ervaring uit de praktijk heeft Jan de cursus uitermate goed voorbereid met opdrachten en actuele thema’s. Alles was bespreekbaar e… alles lezen - 10-10-2018 12:17

Florine van Milligen
starstarstarstarstar_border
Florine van Milligen
Research Management & Policy bij Sanquin
8
Financiën voor niet-financiële managers in Non-Profit organisaties

"De cursus werd in ontspannen sfeer gegeven en de interactie met de medecursisten was prettig en leerzaam. Bij het behandelen van de lesstof konden we voorbeelden uit onze eigen organisaties inbrengen waardoor de materie ging leven. Ik heb nu veel beter inzicht in onze financiën en kan meedenken met Finance en Control." - 09-09-2018 14:23

"De cursus werd in ontspannen sfeer gegeven en de interactie met de medecursisten was prettig en leerzaam. Bij het behandelen van de lesstof … alles lezen - 09-09-2018 14:23

starstarstarstarstar_half
Edward van Kempen
9
Financiën voor niet-financiële managers

"De presentaties waren efficient en bevatte de informatie die ik verwachtte. Er was voldoende tijd voor onderlinge discussies om de stof beter de begrijpen. Vanaf het het begin was er wat mij betreft een vertrouwde sfeer in de groep en goed contact met de docent." - 07-09-2018 17:36

"De presentaties waren efficient en bevatte de informatie die ik verwachtte. Er was voldoende tijd voor onderlinge discussies om de stof bete… alles lezen - 07-09-2018 17:36

starstarstarstarstar_border
Gea van der Genugten
KAM-adviseur
8
Financiën voor niet-financiële managers in Non-Profit organisaties

"Het was een inhoudelijk goede training, waarin de verbanden tussen alle financiële documenten duidelijk zijn uitgelegd, evenals de verschillen tussen profit en non-profit organisaties. Daarnaast was de docent deskundig en de locatie prima. " - 07-09-2018 13:48

"Het was een inhoudelijk goede training, waarin de verbanden tussen alle financiële documenten duidelijk zijn uitgelegd, evenals de verschill… alles lezen - 07-09-2018 13:48

Agnès Denie
starstarstarstarstar
Agnès Denie
10
Financiën voor niet-financiële managers

"Super leerzaam, heel deskundige docent. Hij nam onze leervragen als basis om ons soepel door de stof te loodsen, ook de complexe dingen.

Mijn medecursisten hadden variaties op dezelfde vraag als ik: we willen (beter) in gesprek kunnen met onze financiele afdeling. Welke informatie bevatten begroting/jaarrekening. Welke vragen kan ik stellen? Hoe moet ik de antwoorden duiden.

Ik ben nu penningmeester van een vereniging en ik heb heel veel aan wat ik geleerd heb. " - 05-09-2018 15:07

"Super leerzaam, heel deskundige docent. Hij nam onze leervragen als basis om ons soepel door de stof te loodsen, ook de complexe dingen. … alles lezen - 05-09-2018 15:07

starstarstarstarstar
Rob van Acquoy
Operations Manager
10
Financiën voor niet-financiële managers

"Zeer leerzame training om meer te weten te komen over financiële informatievoorziening. Helpt mij in mijn dagelijks werk vooral qua begripvorming en ook als hulp bij onderbouwing van budgetten en investeringsvoorstellen.
De ICM trainer, Ron, gaf op een zeer inspirerende manier invulling aan deze training. Veel interactie en praktijkvoorbeelden (van hem maar ook van de medecursisten).
ICM locatie in Utrecht is super. Goed bereikbaar via trein maar ook met de auto. " - 23-07-2018 09:46

"Zeer leerzame training om meer te weten te komen over financiële informatievoorziening. Helpt mij in mijn dagelijks werk vooral qua begripvo… alles lezen - 23-07-2018 09:46

starstarstarstarstar_half
Arnold Broekmeijer
teammanager
9
Financiën voor niet-financiële managers

"Prima cursus en veel geleerd en inzicht gekregen in de financiele opbouw van bedrijven. Je krijgt goed overzicht hoe begrotingen, jaarrekeningen e.d. in elkaar zitten. Ook de diverse samenstelling werk inspirerend. De docent geeft veel ruimte voor vragen van iedereen en gaat daar uitgebreid op in. Toch weet hij het hele programma van de opleiding te doorlopen. TOP !" - 20-07-2018 09:11

"Prima cursus en veel geleerd en inzicht gekregen in de financiele opbouw van bedrijven. Je krijgt goed overzicht hoe begrotingen, jaarrekeni… alles lezen - 20-07-2018 09:11

starstarstarstarstar_border
hans van Craaikamp
directeur
8
Financiële basiskennis

"Prima cursus met cursus leider Ger van der Bruggen.
Veel geleerd in één dag De trainer had alle aandacht voor je en was de rust zelve. Goede duidelijke uitleg. Graag tot een volgende keer qua vervolg" - 01-05-2018 15:12

"Prima cursus met cursus leider Ger van der Bruggen. Veel geleerd in één dag De trainer had alle aandacht voor je en was de rust zelve. Goed… alles lezen - 01-05-2018 15:12

starstarstarstarstar_border
Inge Krijgsman
Finance
8
Financiële basiskennis

"We hadden een kleine groep dus er was veel aandacht. De trainer had alle aandacht voor je en was de rust zelve.
Goede duidelijke uitleg. De dag vloog voorbij. Veel geleerd en in 1 dag." - 17-04-2018 17:04

"We hadden een kleine groep dus er was veel aandacht. De trainer had alle aandacht voor je en was de rust zelve. Goede duidelijke uitleg. De… alles lezen - 17-04-2018 17:04

Fenny van der Meijden
starstarstarstarstar
Fenny van der Meijden
KRMT Makelaar bij REMAX Amsterdam
10
Module Financiën en Fiscaliteiten (Opleiding Makelaar)

"Omdat Financiën, Fiscaliteiten en Taxaties als een moeilijk examen bekendstaat, heb ik de cursus hiervoor bij KMR in Leiden gevolgd. Ik heb met de hele groep het examen in een keer gehaald! Er waren voldoende lessen, goed cursusmateriaal en wat heel belangrijk is: een goede docent die je met alle onderwerpen laat oefenen. De cursus sluit goed aan bij het examen. De lessen worden in kleine klassen gegeven met gemotiveerde deelnemers uit de praktijk en je kunt snel vragen stellen. Een les per week is prima te volgen. KMR is een goede opleider die de begeleiding serieus neemt." - 15-04-2018 12:38

"Omdat Financiën, Fiscaliteiten en Taxaties als een moeilijk examen bekendstaat, heb ik de cursus hiervoor bij KMR in Leiden gevolgd. Ik heb … alles lezen - 15-04-2018 12:38

starstarstarstarstar_border
Ingrid Eikenhorst
8
Financiële basiskennis

"Een prima opfris cursus voor mij. Voor iemand zonder enige financiële ervaring is het veel voor 1 dag. Ik ben blij met deze opfris cursus er ben zo een betere gesprekspartner voor onze accountant. Goede trainer die gericht les gaf en inspeelde op onze persoonlijke situaties. " - 28-03-2018 07:01

"Een prima opfris cursus voor mij. Voor iemand zonder enige financiële ervaring is het veel voor 1 dag. Ik ben blij met deze opfris cursus er… alles lezen - 28-03-2018 07:01