Ervaringen met Financiën (introductie / basis)

8,8
Gemiddelde score van Financiën (introductie / basis) producten
Gebaseerd op 149 ervaringen
starstarstarstarstar
Shalinj Roos
Assistent makelaar
10
Module Financiën en Fiscaliteiten (Opleiding Makelaar)

"Zojuist het examen F&F gemaakt en hier in 1 keer voor geslaagd! Dit is voor mij echt het moeilijkste vak, want het financiële ligt mij totaal niet. De lessen en het lesmateriaal van de heer Bierens de Haan hebben voor een goede slagingskans gezorgd, waar ik hem voor wil bedanken. Uiteraard dient iedere student naast het volgen van de lessen, tussentijds opdrachten te maken en de stof te leren. Ik heb zin in het volgende vak en de lessen van de heer Bierens de Haan.

Mvg. Shalini Roos " - 16-03-2021 12:45

"Zojuist het examen F&F gemaakt en hier in 1 keer voor geslaagd! Dit is voor mij echt het moeilijkste vak, want het financiële ligt mij totaa… alles lezen - 16-03-2021 12:45

Hartelijk gefeliciteerd, een mooi resultaat!

- 16-03-2021 12:45
starstarstarstarstar
Ronald Slingerland
10
Financiën voor niet-financiële managers (ook online virtual classroom)

"De trainer maakte op een prettige manier gebruik van de lesstof en gebruikte veel actuele voorbeelden om e.e.a. te verhelderen. De leslocatie was uitstekend. Door de Covid maatregelen de laatste cursusdagen via Zoom gevolgd: het was even wennen, maar ICM heeft dit prima gefaciliteerd." - 24-12-2020 11:58

"De trainer maakte op een prettige manier gebruik van de lesstof en gebruikte veel actuele voorbeelden om e.e.a. te verhelderen. De leslocati… alles lezen - 24-12-2020 11:58

starstarstarstarstar
I kastelijn
10
Basistraining OR en Financiën in 2 dagen

"De cursus is zeer educatief en geeft veel inzichten in de financiële aspecten van het OR werk. De trainster bezit veel kennis en ervaring. Iedere vraag werd zeer kundig beantwoord." - 25-11-2020 11:46

"De cursus is zeer educatief en geeft veel inzichten in de financiële aspecten van het OR werk. De trainster bezit veel kennis en ervaring. I… alles lezen - 25-11-2020 11:46

starstarstarstarstar
Tjerk van der Linden
10
Module Financiën en Fiscaliteiten (Opleiding Makelaar)

"Zeer kundig geholpen door de heer Bierens de Haan. De lesstof van het vak Financiën & Fiscaliteit is actueel, bondig en zeer goed leesbaar. Bovendien zijn de lessen een goede voorbereiding om het vak te halen. Zorg wel dat je de lessen voorbereid! Je moet het uiteindelijk zelf doen. Repetitor heeft veel oefenstof! Door de goede begeleiding in 1 keer gehaald! " - 11-08-2020 12:15

"Zeer kundig geholpen door de heer Bierens de Haan. De lesstof van het vak Financiën & Fiscaliteit is actueel, bondig en zeer goed leesbaar. … alles lezen - 11-08-2020 12:15

Dank voor het aardige commentaar en uiteraard een felicitatie met het behalen van deze module. Wie alle lessen trouw heeft bijgewoond heeft zeker recht van spreken. F&F in één keer gehaald is een mooie prestatie.

- 11-08-2020 12:15
starstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
A Prins
2
Module Financiën en Fiscaliteiten (Opleiding Makelaar)

"Ik heb deze opleiding in Leiden gevolgd en helaas viel dit op alle gebied tegen. De theorie en de gemaakte huiswerkopgaven worden besproken, maar als je hier vragen over hebt, word je afgesnauwd. Je kan de docent maar beter niet onderbreken. Er wordt bijna nooit een antwoord op je vraag gegeven, terwijl dit natuurlijk essentieel is om te leren, wat is anders het nut van een docent? Deze docent is helaas niet capabel in het begeleiden van cursisten en het goed lesgeven. Lesgeven is een vak. Verder is de ruimte waar les gegeven wordt niet geschikt, je zit met meerdere mensen aan een hele kleine tafel, er is niet eens voldoende ruimte om je map op tafel te leggen.
Helaas kan ik niet anders dan concluderen dat de opleiding niet voldoet aan mijn verwachtingen van een degelijke opleiding." - 15-01-2020 09:30

"Ik heb deze opleiding in Leiden gevolgd en helaas viel dit op alle gebied tegen. De theorie en de gemaakte huiswerkopgaven worden besproken,… alles lezen - 15-01-2020 09:30

Dit bericht is helaas de grootste kwaadsprekerij van iemand die geen recht van spreken heeft. Wij verbazen ons over deze tekst, en kunnen ons er geheel niet in vinden. Het is helaas makkelijk om via sociale media onware berichten te plaatsen, dat moet worden toegegeven. Maar onze opleiding heeft gelukkig betere reacties onder de deelnemers, al vele jaren en zo hoort het ook! Welkom bij KMR Vastgoed Opleidingen dus.

- 15-01-2020 09:30
starstarstarstarstar
Liesette Roosken
manager zorg
10
Financiën voor niet-financiële managers in Non-Profit organisaties (ook online virtual classroom)

"De training sloot erg goed aan bij mijn verwachtingen. De trainer was inspirend en kon heel goed en duidelijk uitleggen. Ik vind het hierdoor zelfs leuk om de jaarcijfers door te nemen.
Het had van mij zelfs een dag langer mogen duren.
" - 20-11-2019 11:14

"De training sloot erg goed aan bij mijn verwachtingen. De trainer was inspirend en kon heel goed en duidelijk uitleggen. Ik vind het hierdoo… alles lezen - 20-11-2019 11:14

starstarstarstarstar_half
Maurice Blonk
DGA
9
Financiën voor niet-financiële managers (ook online virtual classroom)

"Goede training met genoeg ruimte voor interactie in de groep en met de docent. Hierdoor konden we de theorie goed koppelen aan praktijkvoorbeelden van de docent en van de groep. Ook de gekozen locatie was goed bereikbaar en keurig verzorgd." - 20-11-2019 08:16

"Goede training met genoeg ruimte voor interactie in de groep en met de docent. Hierdoor konden we de theorie goed koppelen aan praktijkvoorb… alles lezen - 20-11-2019 08:16

starstarstarstarstar
Anoniem
10
Financiën voor Niet-Financiële Managers

"Alle inhoud en de wijze waarop de training is gegeven heeft veel goede informatie en praktische handvatten gegeven waar ik echt wat mee kan. Ik zou deze training zeker aanraden." - 23-09-2019 06:23

"Alle inhoud en de wijze waarop de training is gegeven heeft veel goede informatie en praktische handvatten gegeven waar ik echt wat mee kan.… alles lezen - 23-09-2019 06:23

starstarstarstarstar
Peter Klören
Lead Expert DAM
10
Basistraining OR en Financiën in 2 dagen

"Verdeling over 2 dagen is erg praktisch. De eerste dag voornamelijk theorie, de tweede dag zelf oefenen met echte gegevens.
Dit gaf mij het inzicht dat we nog een aantal vragen aan onze werkgever moeten gaan stellen." - 18-04-2019 07:19

"Verdeling over 2 dagen is erg praktisch. De eerste dag voornamelijk theorie, de tweede dag zelf oefenen met echte gegevens. Dit gaf mij het… alles lezen - 18-04-2019 07:19

starstarstarstarstar_half
Patrick Ouwerkerk
Voorzitter OR-commissie Financiën
9
Basistraining OR en Financiën in 2 dagen

"Heldere uitleg over de valkuilen en mogelijkheden, aandacht voor de echte situatie van de cursisten, en vooral ook geleerd waar géén tijd aan te besteden als OR. Een echte aanrader!" - 22-03-2019 10:31

"Heldere uitleg over de valkuilen en mogelijkheden, aandacht voor de echte situatie van de cursisten, en vooral ook geleerd waar géén tijd aa… alles lezen - 22-03-2019 10:31

starstarstarstarstar
Roos van Vugt
Sales Manager
10
Financiën voor Niet-Financiële Managers

"Het is fijn om de business op een andere manier te bekijken, het verrijkt je werkzaamheden. Ik vond dat finance in de training op een hele prettige, begrijpelijke manier is uitgelegd." - 08-03-2019 08:11

"Het is fijn om de business op een andere manier te bekijken, het verrijkt je werkzaamheden. Ik vond dat finance in de training op een hele p… alles lezen - 08-03-2019 08:11

starstarstarstarstar_border
Peter Broeders
Com: Financiën
8
Basistraining OR en Financiën in 2 dagen

"Prima cursus om te begrijpen hoe je een jaarrekening moet lezen. Er werd goed verteld hoe je in een jaarverslag/rekening kan zien of het bedrijf er gezond voor staat. Goede opbouw van de cursus, bv simpele thuis voorbeelden naar gecompliceerde bedrijfs balanzen. Cursus is kleinschalig wat een prima sfeer geeft.Genoeg tijd voor vragen en discussies." - 27-02-2019 12:52

"Prima cursus om te begrijpen hoe je een jaarrekening moet lezen. Er werd goed verteld hoe je in een jaarverslag/rekening kan zien of het bed… alles lezen - 27-02-2019 12:52

starstarstarstarstar_border
Tanja Gort
Financieële commissie lid
8
Basistraining OR en Financiën in 2 dagen

"De uitleg die de docent deed was duidelijk. Wij konden al onze onduidelijkheden vragen. In de 1e training was het een algemene uitleg met daarbij voorbeelden uit de praktijk. Dit gaf veel helderheid. Op de 2e gingen we dieper in op onze eigen stukken maar ook van de andere organisaties die bij deze training aanwezig waren. Ook een aantal heldere vragen werden ons verteld die we regelmatig kunnen gebruiken bij financiële vraagstukken." - 31-01-2019 14:27

"De uitleg die de docent deed was duidelijk. Wij konden al onze onduidelijkheden vragen. In de 1e training was het een algemene uitleg met da… alles lezen - 31-01-2019 14:27

starstarstarstarstar
Richard van Laanen
Technisch consultant
10
Basistraining OR en Financiën in 2 dagen

"Als nieuweling in de OR en lid van de commissie Financiën en Pensioenen had ik behoefte aan goede richtlijnen. Deze training voldeed volkomen aan mijn behoefte. Ik heb inzicht gekregen in het jaarverslag van de organisatie waar ik voor werk. Maar ook alle andere financiële zaken waar we mogelijk mee te maken krijgen zijn veel duidelijker geworden. De training was goed opgebouwd, de trainer kundig en er was veel ruimte voor eigen inbreng. De locatie, Berghotel Amersfoort, is prima bereikbaar, heeft prima ruimten voor trainingen en een hele goede lunch. Wat het voor mij echt interessant maakte was de mix van bedrijven in de training. Non-profit en commerciële organisaties door elkaar heen. Kortom, het was voor mij een heel leerzame training, met een kundige trainer, goede faciliteiten en leuke ontmoetingen. " - 25-01-2019 08:09

"Als nieuweling in de OR en lid van de commissie Financiën en Pensioenen had ik behoefte aan goede richtlijnen. Deze training voldeed volkome… alles lezen - 25-01-2019 08:09

starstarstarstarstar_border
Anton Megens
8
Financiën voor niet-financiële managers (ook online virtual classroom)

": ‘De docent had een aanstekelijk enthousiasme gecombineerd met de mogelijkheid zich in te leven in de cursist en de soms lastige stof in ‘Jip en Janneke’ te verwoorden. Hij was in deze dagen een soort bruggenbouwer tussen de stof en de cursist wat voor de cursist zeer waardevol is geweest.’" - 02-12-2018 22:01

": ‘De docent had een aanstekelijk enthousiasme gecombineerd met de mogelijkheid zich in te leven in de cursist en de soms lastige stof in ‘J… alles lezen - 02-12-2018 22:01

starstarstarstarstar_half
Thomas Kort
Bedrijfsleider
9
Financiën voor niet-financiële managers (ook online virtual classroom)

"Inhoudelijk komt de cursus goed overeen met hetgeen vooraf geschetst. Leraar maakt uiteindelijk de cursus tot een succes of niet, en wij hadden met Jos een hele bevlogen goede leraar voor de groep staan" - 02-12-2018 08:03

"Inhoudelijk komt de cursus goed overeen met hetgeen vooraf geschetst. Leraar maakt uiteindelijk de cursus tot een succes of niet, en wij had… alles lezen - 02-12-2018 08:03

starstarstarstarstar
Maaike de Groot
Office Manager
10
Financiële basiskennis

"Wat een prettige training! Een heel bevlogen trainer (Eric Matser) die heerlijk uitweidde over van alles en nog wat. Klein groepje cursisten (we waren maar met 3 personen), wat het heel persoonlijk maakte en waardoor hij ook op de omstandigheden van elke individuele cursist in kon gaan. Al met al is er een stuk dieper op de materie ingegaan dan ik van te voren verwachtte, wat het nog veel interessanter maakte. Ik heb veel geleed, er is weer veel opgefrist van school 25 jaar geleden en kan nu alles in de praktijk gaan gebruiken. Ik kan deze training echt aanraden" - 28-11-2018 13:48

"Wat een prettige training! Een heel bevlogen trainer (Eric Matser) die heerlijk uitweidde over van alles en nog wat. Klein groepje cursisten… alles lezen - 28-11-2018 13:48

starstarstarstarstar
Anne Linssen
Procescoördinator SHMK
10
Financiën voor niet-financiële managers in Non-Profit organisaties (ook online virtual classroom)

"Het niveau van training was prima. Als niet financieel professional kon ik met enige inspanning de lessen volgen. Met name het enthousiasme van de training was inspirerend en motiverend. Hij kon de lesstof op een goede manier overbrengen. Hij maakte veel gebruik van praktische voorbeelden waardoor ik de leerstof en terminologie in perspectief kon plaatsen. Dit heeft mij enorm geholpen om alles te begrijpen en toe te passen in mijn eigen situatie. " - 19-11-2018 07:42

"Het niveau van training was prima. Als niet financieel professional kon ik met enige inspanning de lessen volgen. Met name het enthousiasme … alles lezen - 19-11-2018 07:42

starstarstarstarstar_half
Cheung
9
Basiskennis Financiën (ook online virtual classroom)

"Met ruime ervaring uit de praktijk heeft Jan de cursus uitermate goed voorbereid met opdrachten en actuele thema’s. Alles was bespreekbaar en zeer professioneel. Tijdens de cursus werden veel goede voorbeelden uit de praktijk gebruikt. Wat ik erg fijn vond is dat hij de stof helder kon overbrengen waar je in je eigen organisatie mee te maken hebt.
Wat ik zelf prettiger had gevonden als ik voor de cursus meer tijd had gekregen om de stof door te nemen. " - 10-10-2018 12:17

"Met ruime ervaring uit de praktijk heeft Jan de cursus uitermate goed voorbereid met opdrachten en actuele thema’s. Alles was bespreekbaar e… alles lezen - 10-10-2018 12:17

Florine van Milligen
starstarstarstarstar_border
Florine van Milligen
Research Management & Policy bij Sanquin
8
Financiën voor niet-financiële managers in Non-Profit organisaties (ook online virtual classroom)

"De cursus werd in ontspannen sfeer gegeven en de interactie met de medecursisten was prettig en leerzaam. Bij het behandelen van de lesstof konden we voorbeelden uit onze eigen organisaties inbrengen waardoor de materie ging leven. Ik heb nu veel beter inzicht in onze financiën en kan meedenken met Finance en Control." - 09-09-2018 14:23

"De cursus werd in ontspannen sfeer gegeven en de interactie met de medecursisten was prettig en leerzaam. Bij het behandelen van de lesstof … alles lezen - 09-09-2018 14:23

starstarstarstarstar_half
Edward van Kempen
9
Financiën voor niet-financiële managers (ook online virtual classroom)

"De presentaties waren efficient en bevatte de informatie die ik verwachtte. Er was voldoende tijd voor onderlinge discussies om de stof beter de begrijpen. Vanaf het het begin was er wat mij betreft een vertrouwde sfeer in de groep en goed contact met de docent." - 07-09-2018 17:36

"De presentaties waren efficient en bevatte de informatie die ik verwachtte. Er was voldoende tijd voor onderlinge discussies om de stof bete… alles lezen - 07-09-2018 17:36

starstarstarstarstar_border
Gea van der Genugten
KAM-adviseur
8
Financiën voor niet-financiële managers in Non-Profit organisaties (ook online virtual classroom)

"Het was een inhoudelijk goede training, waarin de verbanden tussen alle financiële documenten duidelijk zijn uitgelegd, evenals de verschillen tussen profit en non-profit organisaties. Daarnaast was de docent deskundig en de locatie prima. " - 07-09-2018 13:48

"Het was een inhoudelijk goede training, waarin de verbanden tussen alle financiële documenten duidelijk zijn uitgelegd, evenals de verschill… alles lezen - 07-09-2018 13:48

Agnès Denie
starstarstarstarstar
Agnès Denie
10
Financiën voor niet-financiële managers (ook online virtual classroom)

"Super leerzaam, heel deskundige docent. Hij nam onze leervragen als basis om ons soepel door de stof te loodsen, ook de complexe dingen.

Mijn medecursisten hadden variaties op dezelfde vraag als ik: we willen (beter) in gesprek kunnen met onze financiele afdeling. Welke informatie bevatten begroting/jaarrekening. Welke vragen kan ik stellen? Hoe moet ik de antwoorden duiden.

Ik ben nu penningmeester van een vereniging en ik heb heel veel aan wat ik geleerd heb. " - 05-09-2018 15:07

"Super leerzaam, heel deskundige docent. Hij nam onze leervragen als basis om ons soepel door de stof te loodsen, ook de complexe dingen. … alles lezen - 05-09-2018 15:07

starstarstarstarstar
Rob van Acquoy
Operations Manager
10
Financiën voor niet-financiële managers (ook online virtual classroom)

"Zeer leerzame training om meer te weten te komen over financiële informatievoorziening. Helpt mij in mijn dagelijks werk vooral qua begripvorming en ook als hulp bij onderbouwing van budgetten en investeringsvoorstellen.
De ICM trainer, Ron, gaf op een zeer inspirerende manier invulling aan deze training. Veel interactie en praktijkvoorbeelden (van hem maar ook van de medecursisten).
ICM locatie in Utrecht is super. Goed bereikbaar via trein maar ook met de auto. " - 23-07-2018 09:46

"Zeer leerzame training om meer te weten te komen over financiële informatievoorziening. Helpt mij in mijn dagelijks werk vooral qua begripvo… alles lezen - 23-07-2018 09:46

starstarstarstarstar_half
Arnold Broekmeijer
teammanager
9
Financiën voor niet-financiële managers (ook online virtual classroom)

"Prima cursus en veel geleerd en inzicht gekregen in de financiele opbouw van bedrijven. Je krijgt goed overzicht hoe begrotingen, jaarrekeningen e.d. in elkaar zitten. Ook de diverse samenstelling werk inspirerend. De docent geeft veel ruimte voor vragen van iedereen en gaat daar uitgebreid op in. Toch weet hij het hele programma van de opleiding te doorlopen. TOP !" - 20-07-2018 09:11

"Prima cursus en veel geleerd en inzicht gekregen in de financiele opbouw van bedrijven. Je krijgt goed overzicht hoe begrotingen, jaarrekeni… alles lezen - 20-07-2018 09:11