thumb_up

Gratis informatie aanvragen

Vergelijken en met je collega's overleggen.

IFRS trainingen, cursussen & opleidingen in Rotterdam

Bekijk ook: Financiële verslaglegging, Financiële planning / FFP, Rapporten schrijven, Financiële Rapportage / Analyse en Finance.

Bekijk ook: Financiële verslaglegging, Financiële planning / FFP en Rapporten schrijven.

Tip: bekijk ook de IFRS producten die niet aan een specifieke startdatum of plaats gebonden zijn: Boek (2), Klassikaal online (1), E-Learning (1), of IFRS in heel Nederland (10). Of vraag vrijblijvend een offerte aan voor een incompany training.

check_box_outline_blank

IFRS Essentials

Logo van Learnit
Niet Goed Geld Terug
placeOp locatie: woensdag 17 maart 2021 in Rotterdam en 39 andere datums

Je onderneming transparant en compliant met IFRS De International Financial Reporting Standards (IFRS) verhogen de transparantie en efficië…

Keuzehulp IFRS (International Financial Reporting Standards)

Zoekt u een opleiding International Financial Reporting Standards (IFRS)? Of bent u misschien meer geïnteresseerd in een van de aanverwante of overkoepelende onderwerpen, zoals Financiële Managementrapportage (FMR) of Financieel projectbeheer? Deze keuzehulp helpt u bij het vinden van het juiste onderwerp. Ook begeleiden wij u bij het maken van een kleine selectie opleidingen binnen het onderwerp van uw keuze.

Wat is IFRS?

Beursgenoteerde bedrijven in de Europese Unie moeten hun jaarverslag maken volgens de normen van de IFRS. Wanneer u werkt op de afdeling finance of boekhouding dan zult u zich vroeg of laat in uw carrière de internationale standaard willen aanwennen. Of u nu werkt voor een bedrijf dat al aan de beurs is genoteerd, of bij een bedrijf dat deze stap wellicht in de toekomst nog zet, met de IFRS doet u goede zaken!

Er zijn verschillende opleidingsvarianten in de wereld van de IFRS. U kunt kiezen voor advanced, foundation, een update of essentials. Er zijn opleidingen die zich richten op de Controller. Over dit onderwerp leest u hier meer.

Opleidingsniveau
IFRS wordt aangeboden op hoger beroepsniveau en op wetenschappelijk niveau. Wanneer een HBO of Master voor u niet is weggelegd, kunt u kiezen voor een cursus of training op het gebied van de Financiële verslaglegging of de Financiële planning. Onderaan deze pagina treft u deze en andere onderwerpen aan. Na de keuze van het onderwerp filtert u uw resultaten direct aan de linkerkant van het scherm onder Niveau op MBO.

Lesduur

Wanneer u een kort en efficiënt opleidingstraject zoekt, vraagt u zich dan af om welke vaardigheid of kennis het u in de eerste plaats gaat. Wilt u beter worden in Rapporten schrijven? Of zoekt u specifiek naar een cursus Jaarrekening en balans? De juiste onderwerpskeuze helpt u om doeltreffend onderwijs te vinden. Een andere mogelijkheid is simpelweg te filteren op een korte Lesduur. Maar ook wanneer u juist uitsluitend op zoek bent naar een uitgebreide en volledige opleiding van minimaal een jaar is deze filter voor u handig.

Regio, Prijs, Vorm, Tijdstip, Keurmerk

Voordat u daadwerkelijk uw selectieproces in gaat, willen we u nog even uitleggen wat de andere filtermogelijkheden inhouden. U kunt kiezen voor een opleiding In Company, bij u op het werk, of Open inschrijving, op locatie. Dan kunt u kiezen voor een opleiding bij u in de buurt onder de kop Regio. U kunt een prijscategorie selecteren, als dat voor u belangrijk is. Mensen met een vol programma kunnen het tijdstip waarop de lessen worden aangeboden markeren en tenslotte kunt u kiezen voor een van de keurmerken.

Vergelijken en bestuderen

Waarschijnlijk zult u uiteindelijk enkele geschikte aanbiedingen vinden. Het is dan erg handig om die nog eens nader met elkaar te vergelijken. Daarvoor zijn twee manieren. U kunt twee of drie opleidingen in uw lijst met resultaten aanvinken en met de knop ‘Vergelijk’ zet u ze bondig naast elkaar op uw scherm. Alle relevante aspecten, zoals aantal deelnemers, duur en prijs, kunt u in een oogopslag overzien. Een tweede mogelijkheid is het bestellen van een paar brochures. Dit doet u eenvoudig op onze site. Zo kunt u een gedetailleerde en bestudeerde vergelijking maken. Hopelijk bent u dan spoedig helemaal up to date in de financiële rapportage.