Ervaringen met Jaarrekening

8,7
Gemiddelde score van Jaarrekening producten
Gebaseerd op 20 ervaringen
starstarstarstarstar_border
Paulien Vinke
8
Jaarrekening lezen | E-learning

"Duidelijke en heldere cursus. Doordat de training in de vorm van een E-learning wordt aangeboden kan je deze thuis en in eigen tijd volgen. Goed cursusmateriaal en vooraf duidelijke informatie over de training." - 02-07-2019 07:46

"Duidelijke en heldere cursus. Doordat de training in de vorm van een E-learning wordt aangeboden kan je deze thuis en in eigen tijd volgen. … alles lezen - 02-07-2019 07:46

Kelly Hammer
starstarstarstarstar_border
Kelly Hammer
Directeur Poppodium Burgerweeshuis
8
Levende Cijfers - Jaarrekening lezen en management accounting

"Inzicht in balans in relatie tot exploitatierekening. Veel geleerd door praktijkoefeningen, toepasbaar maken naar je eigen bedrijfsvoering en herhaling. Daarnaast heeft de cursus mij ertoe aangezet om toe te werken dat ons beleid leidend is en dat dit is terug te zien in de exploitatie en hoe je daar dan vervolgens op kan sturen. Ik ben en ga de komende tijd de cijfers tot leven laten komen! Al met al een aanrader om snel gevoel en inzicht te krijgen bij de financiële kant van je bedrijf!" - 01-06-2017 10:44

"Inzicht in balans in relatie tot exploitatierekening. Veel geleerd door praktijkoefeningen, toepasbaar maken naar je eigen bedrijfsvoering e… alles lezen - 01-06-2017 10:44

Bjarne ten Harkel
starstarstarstarstar
Bjarne ten Harkel
Director General / Owner at SiDER B.V.
10
Jaarrekening lezen voor niet financiële managers

"Het gemak waarmee Ronald lastige materie in 1 x duidelijk maakt is verbluffend; echt treffend inzicht in verbanden. Een absolute aanrader en een hele belevenis!
Uiteindelijk niet alleen goede trainingen maar ook zeer waardevolle contacten." - 19-05-2017 12:02

"Het gemak waarmee Ronald lastige materie in 1 x duidelijk maakt is verbluffend; echt treffend inzicht in verbanden. Een absolute aanrader en… alles lezen - 19-05-2017 12:02

starstarstarstarstar_border
Bekkers
8
Jaarrekening lezen | E-learning

"Opdracht over de balans was lastig. Voor de rest een helder verhaal. E-learning is echt een uitkomst gezien mijn onregelmatige rooster. Aanrader als je snel op de hoogte wil zijn van de diverse aspecten van een jaarrekening." - 04-04-2017 09:40

"Opdracht over de balans was lastig. Voor de rest een helder verhaal. E-learning is echt een uitkomst gezien mijn onregelmatige rooster. Aanr… alles lezen - 04-04-2017 09:40

Danielle van Sommeren
starstarstarstarstar
Danielle van Sommeren
HR Project Manager at ProRail
10
Jaarrekening lezen | E-learning

"Vooral voor mensen met een andere achtergrond(HRM) is dit een perfecte training. In een korte alles geleerd over jaarrekeningen. Heb via de mail nog een aantal praktijkvragen gesteld die direct werden beantwoord. Ook de leermap is erg nuttig en een goed naslagwerk. Ga zo door!" - 03-04-2017 18:34

"Vooral voor mensen met een andere achtergrond(HRM) is dit een perfecte training. In een korte alles geleerd over jaarrekeningen. Heb via de … alles lezen - 03-04-2017 18:34

starstarstarstarstar_border
Pauline Voortman
Oprichter
8
Levende Cijfers - Jaarrekening lezen en management accounting

"Deze training leert je enerzijds met een bedrijfskundige blik naar cijfers te kijken en zet anderzijds weer de principes van balans en velies-en winstrekening op een rijtje. Bovendien krijg je handigheid in hoe je met behulp van excel nog veel meer informatie uit de cijfers kunt halen. Rustige en duidelijke uitleg van de trainer, veel praktijkvoorbeelden!Aanrader!" - 16-03-2017 14:52

"Deze training leert je enerzijds met een bedrijfskundige blik naar cijfers te kijken en zet anderzijds weer de principes van balans en velie… alles lezen - 16-03-2017 14:52

Kim Harsta
starstarstarstarstar_border
Kim Harsta
Teamleider at CultuurMijOost
8
Levende Cijfers - Jaarrekening lezen en management accounting

"Toptraining, bood mij meer inzicht in de cijfers, van de werkvloer tot het strategisch niveau. Fijne rustige trainer, die echte interesse heeft in de organisatie en daarmee ook betekenisvolle inzichten biedt waarmee je aan de slag kunt. De rust in de trainingen stond me in eerste instantie even tegen, maar haalde me ook uit de hectiek van alledag, en hielp me de werkelijke vertaalslag maken naar mijn eigen organisatie. De actieve werkvormen hielpen me hierbij, en zijn essentieel onderdeel van de waarde van de training." - 11-04-2016 12:55

"Toptraining, bood mij meer inzicht in de cijfers, van de werkvloer tot het strategisch niveau. Fijne rustige trainer, die echte interesse he… alles lezen - 11-04-2016 12:55

Marien Willemsen
starstarstarstarstar_half
Marien Willemsen
Interim HR-adviseur
9
Jaarrekening lezen

"Uitstekende training op maat voor zzp-ers. De training wordt gegeven door een zeer deskundige trainer die veel praktische tips geeft die direct zijn te gebruiken. Ook in de weken na afloop van de training wordt door de trainer nog antwoord gegeven en extra informatie in reaktie op gestelde vragen. De locatie, organisatie en accommodatie zijn oké. " - 28-10-2014 07:18

"Uitstekende training op maat voor zzp-ers. De training wordt gegeven door een zeer deskundige trainer die veel praktische tips geeft die dir… alles lezen - 28-10-2014 07:18

Ton Heerding
starstarstarstarstar_half
Ton Heerding
Personal coaching | Rebalancing Lichaamswerk
9
Jaarrekening lezen

"Femke wist weer heel overzichtelijk en helder weer te geven waarom het zo belangrijk is dat je door middel van cijfers zelf het stuur van je bedrijf in de hand houdt.
De rekenvoorbeelden zijn duidelijk en de toelichting wordt met passie gegeven.
Ik heb diverse trainingen bij Femke gevolgd en heb daar iedere keer naast mijn inzichten een goed gevoel over. Ik vind deze trainingen een echte aanrader voor iedereen die cijfers leuk wil gaan vinden." - 27-10-2014 17:30

"Femke wist weer heel overzichtelijk en helder weer te geven waarom het zo belangrijk is dat je door middel van cijfers zelf het stuur van je… alles lezen - 27-10-2014 17:30

starstarstarstarstar_half
Erik Peek | Ingenieursburo 3ING
Teamspeler in de Installatietechniek
9
Jaarrekening lezen

"In vogelvlucht worden cijfers inzichtelijk gemaakt. De tijd vloog voorbij.

Ook al werk je dagelijks met cijfers, dan is het toch goed om te zien hoe je bruikbare informatie uit al die getallen kan halen om te gebruiken bij het sturen van je bedrijf. Al spelenderwijs hielp Femke ons om op een leuke manier weer in balans te zijn. De investering was het zeker waard." - 04-02-2014 07:52

"In vogelvlucht worden cijfers inzichtelijk gemaakt. De tijd vloog voorbij. Ook al werk je dagelijks met cijfers, dan is het toch goed om… alles lezen - 04-02-2014 07:52

starstarstarstar_halfstar_border
Mascha van den Barselaar
7
Jaarrekening lezen

"Even helemaal weer op scherp gezet en geïnspireerd om thuis er verder mee aan de slag te gaan. De tijd vloog om, was heel interessant en leerzaam. Ik ga verder met het boek financiën voor ZZP-ers!
" - 30-01-2014 08:21

"Even helemaal weer op scherp gezet en geïnspireerd om thuis er verder mee aan de slag te gaan. De tijd vloog om, was heel interessant en lee… alles lezen - 30-01-2014 08:21

starstarstarstarstar_half
Babette Bouman
9
Jaarrekening lezen

"Fijn om meer overzicht te hebben over wat er eigenlijk 'achter de schermen' speelt...Femke heeft verstand van zaken en legt het eenvoudig uit. Het gevoel dat je een domme vraag zult stellen zal je niet snel hebben.
" - 28-01-2014 20:09

"Fijn om meer overzicht te hebben over wat er eigenlijk 'achter de schermen' speelt...Femke heeft verstand van zaken en legt het eenvoudig ui… alles lezen - 28-01-2014 20:09

starstarstarstarstar
Mark Tigchelaar
10
Jaarrekening lezen

"Super training, waarbij alles heel erg duidelijk wordt uitgelegd. Onze trainer (Femke) nam alle tijd om alle vragen te beantwoord en heeft duidelijk veel verstand van zaken. Ik kan hem iedereen aanraden. " - 28-01-2014 15:55

"Super training, waarbij alles heel erg duidelijk wordt uitgelegd. Onze trainer (Femke) nam alle tijd om alle vragen te beantwoord en heeft d… alles lezen - 28-01-2014 15:55

starstarstarstarstar_half
Taco Mennega
9
Jaarrekening lezen

"Femke does! Echt waar, dat doet ze helemaal. Niet alleen leuk een boekje uitbrengen, beetje leuk wat dingen op de haar site plaatsen en wat handige documenten en programma's ter beschikking stellen. What she does? Practices what she preaches!!!" - 28-01-2014 14:47

"Femke does! Echt waar, dat doet ze helemaal. Niet alleen leuk een boekje uitbrengen, beetje leuk wat dingen op de haar site plaatsen en wat … alles lezen - 28-01-2014 14:47

starstarstarstarstar_border
Ron Haaksman | Ingenieursburo 3ING
Projectmanager at Ingenieursburo 3ING
8
Jaarrekening lezen

"Zeer zinvolle training om met behulp van een aantal indicatoren direct inzicht te krijgen in de financiële situatie van je bedrijf. Het wordt door Femke op een zeer toegankelijke wijze uitgelegd. Ook als je helemaal geen ervaring hebt met Balansen en Jaarrekeningen. TOP! " - 28-01-2014 14:36

"Zeer zinvolle training om met behulp van een aantal indicatoren direct inzicht te krijgen in de financiële situatie van je bedrijf. Het word… alles lezen - 28-01-2014 14:36

starstarstarstarstar_half
Kitty K.
9
OR Training: Inzicht in de jaarrekening

"Het is heel verhelderend om met iemand die verstand van zaken heeft door de jaarrekening van de organisatie te lopen. Het heeft voor ons veel verduidelijkt." - 26-03-2012 11:36

"Het is heel verhelderend om met iemand die verstand van zaken heeft door de jaarrekening van de organisatie te lopen. Het heeft voor ons vee… alles lezen - 26-03-2012 11:36

starstarstarstarstar_half
Jan van der Wiel
9
OR Training: Inzicht in de jaarrekening

"Als onderdeel van twee dagen training hebben we de jaarrekening doorgenomen. We vonden het alle 5 verrassend hoeveel een jaarrekening kan zeggen over een bedrijf. We hebben concrete vragen geformuleerd waaar wij in de eerstvolgende oveerlegvergadering op terug komen." - 07-02-2012 15:37

"Als onderdeel van twee dagen training hebben we de jaarrekening doorgenomen. We vonden het alle 5 verrassend hoeveel een jaarrekening kan ze… alles lezen - 07-02-2012 15:37

starstarstarstarstar_border
Liesbeth
8,4
OR Training: Inzicht in de jaarrekening

"Ieder jaar krijgen we, nadat we erom vragen, de jaarrekening. Tot deze training wisten we nooit zo goed wat we hier mee aan moesten. In deze training zijn we stap voor stap op een leuke manier door de jaarrekening heen gegaan. De trainer heeft ons goed geholpen de jaarrekening te begrijpen. " - 16-12-2011 14:55

"Ieder jaar krijgen we, nadat we erom vragen, de jaarrekening. Tot deze training wisten we nooit zo goed wat we hier mee aan moesten. In deze… alles lezen - 16-12-2011 14:55

starstarstarstarstar_border
Liesbeth Joosten
8,4
OR Training: Inzicht in de jaarrekening

"Ieder jaar krijgen we, nadat we erom vragen, de jaarrekening. Tot deze training wisten we nooit zo goed wat we hier mee aan moesten. In deze training zijn we stap voor stap op een leuke manier door de jaarrekening heen gegaan. De trainer heeft ons goed geholpen de jaarrekening te begrijpen. " - 16-12-2011 14:54

"Ieder jaar krijgen we, nadat we erom vragen, de jaarrekening. Tot deze training wisten we nooit zo goed wat we hier mee aan moesten. In deze… alles lezen - 16-12-2011 14:54

starstarstarstarstar_half
Joost
9,2
OR Training: Inzicht in de jaarrekening

"Wij hebben voor deze training gekozen omdat wij een zo objectief mogelijk beeld wilde vormen. Door de training hebben we in korte tijd, voor het eerst, echt goed inzicht gekregen in de financiële situatie van ons bedrijf. De trainer heeft ons stap voor stap door de jaarrekening heen geholpen op een voor ons begrijpelijke manier. " - 08-11-2011 13:34

"Wij hebben voor deze training gekozen omdat wij een zo objectief mogelijk beeld wilde vormen. Door de training hebben we in korte tijd, voor… alles lezen - 08-11-2011 13:34