Focus op personal branding

Focus op personal branding

Focus Nederland
Logo van Focus Nederland

Tip: meer info over het programma, startdatum, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Dit product heeft geen vaste startdata en/of plaatsen.Vraag informatie aan over deze Coaching

Focus Nederland biedt haar producten standaard aan in de volgende regio's: 's-Hertogenbosch, Alkmaar, Almere / Lelystad, Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Assen, Breda, Delft, Den Haag, Deventer, Dordrecht, Drachten, Ede, Eindhoven, Emmen, Enschede, Gouda, Groningen, Haarlem, Haarlemmermeer, Heerenveen, Hilversum, Leeuwarden, Leiden, Maastricht, Middelburg, Nijmegen, Roermond, Rotterdam, Terneuzen, Tilburg, Utrecht, Veenendaal, Venlo, Westland, Zaanstad, Zoetermeer, Zwolle

Beschrijving

Jezelf onderscheidend presenteren in cv, brief en LinkedIn profiel

Om richting te geven aan je loopbaan is het belangrijk om jezelf goed te profileren. Je wilt immers aan anderen duidelijk kunnen maken wat jou typeert, wat je belangrijkste talenten zijn en welke rollen en taken daarbij passen. Deze vorm van persoonlijke presentatie wordt ook wel personal branding genoemd. Met een personal brand word je beter gevonden door werkgevers en intermediairs wanneer je op zoek wilt naar passende loopbaanmogelijkheden. Maar ook om je binnen je organisatie verder te ontwikkelen is het belangrijk om jezelf op een uitgesproken manier te presenteren. Daarom formuleer je in dit traject jouw personal brand…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Personal branding, Productiviteit & Focus, Merkontwikkeling, Brand Management en Marketingstrategie.

Jezelf onderscheidend presenteren in cv, brief en LinkedIn profiel

Om richting te geven aan je loopbaan is het belangrijk om jezelf goed te profileren. Je wilt immers aan anderen duidelijk kunnen maken wat jou typeert, wat je belangrijkste talenten zijn en welke rollen en taken daarbij passen. Deze vorm van persoonlijke presentatie wordt ook wel personal branding genoemd. Met een personal brand word je beter gevonden door werkgevers en intermediairs wanneer je op zoek wilt naar passende loopbaanmogelijkheden. Maar ook om je binnen je organisatie verder te ontwikkelen is het belangrijk om jezelf op een uitgesproken manier te presenteren. Daarom formuleer je in dit traject jouw personal brand en gebruik je jouw brand om je cv, brief of LinkedIn profiel te versterken.

· Adviesgesprekken
Focus op gespreksvoering bestaat uit 2 gesprekken met een ervaren loopbaanadviseur. In het 1ste gesprek via (beeld)bellen maak je kennis en geeft je adviseur uitleg over de verschillende stappen die je in het Focus loopbaanportaal doorloopt om je personal brand te formuleren. In het 2de gesprek (face-to-face) krijg je tips en adviezen om je personal brand verder aan te scherpen en te verwerken in je cv, brief en/of LinkedIn profiel. Het traject wordt afgesloten met een laatste check van cv, brief en/of LinkedIn profiel via e-coaching.

· Focus loopbaanportaal
Je krijgt tijdens en tot 3 maanden na het traject toegang tot het Focus loopbaanportaal. In deze digitale leeromgeving vind je naast informatie over personal branding ook testen, opdrachten, boekentips, filmpjes en informatie over ontwikkeling, de arbeidsmarkt en werkgeluk.

Op dit traject zijn de algemene leveringsvoorwaarden van Focus Nederland van toepassing. Deze zijn te downloaden op de website www.focusnederland.nl

Resultaat van het traject is een onderscheidende brand, verwerkt in je cv, brief en/of LinkedIn profiel. Daardoor wordt jouw unieke talent zichtbaar in de arbeidsmarkt en kun je worden gematcht op passende loopbaanmogelijkheden.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.