Dat Werkt Anders

Auteur:
Martin van Elmpt
Aantal pagina's:
Formaat:
Logo van FocusXL
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9,3 FocusXL heeft een gemiddelde beoordeling van 9,3 (uit 245 ervaringen)

Tip: klik op de knop om te starten met lezen!

Beschrijving

Niet tevreden? Investering terug!

Thuiswerken, lange tijd ontmoedigd door leidinggevenden, werd in 2020 het nieuwe normaal. Medewerkers en bedrijven zijn geconfronteerd met uitdagingen waar Martin al jarenlang advies en trainingen over geeft.

DAT WERKT ANDERS gaat over hoe mensen traditioneel met elkaar samenwerken en hoe ze te vaak door de waan van de dag worden geregeerd. In dit boek leer je hoe het anders kan en anders moet, en hoe je rust en ruimte kunt creëren voor jezelf en je medewerkers. Want met die rust en ruimte ontstaat er een betere, gezondere, manier van samenwerken in een stimulerende werkomgeving. Het verhaal van Bob, de praktische adviezen en de herkenbare voorbeelden geven je inzicht en ondersteunen onze…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Mindful Werken, Mindfulness, Vitaliteit, Productiviteit & Focus en Acceptance and Commitment Therapy (ACT).

Niet tevreden? Investering terug!

Thuiswerken, lange tijd ontmoedigd door leidinggevenden, werd in 2020 het nieuwe normaal. Medewerkers en bedrijven zijn geconfronteerd met uitdagingen waar Martin al jarenlang advies en trainingen over geeft.

DAT WERKT ANDERS gaat over hoe mensen traditioneel met elkaar samenwerken en hoe ze te vaak door de waan van de dag worden geregeerd. In dit boek leer je hoe het anders kan en anders moet, en hoe je rust en ruimte kunt creëren voor jezelf en je medewerkers. Want met die rust en ruimte ontstaat er een betere, gezondere, manier van samenwerken in een stimulerende werkomgeving. Het verhaal van Bob, de praktische adviezen en de herkenbare voorbeelden geven je inzicht en ondersteunen onze nieuwe manier van werken. DAT WERKT ANDERS is met humor geschreven en dat werkt!

Anders werken...

Toen Martin zijn boek begon te schrijven was er nog geen sprake van Corona. En nu in de tweede golf weten we allemaal dat ‘anders werken’ het nieuwe normaal is. Ook thuiswerken, lange tijd ontmoedigt door leidinggevenden, zijn we meer gewoon gaan vinden. Medewerkers en bedrijven zijn geconfronteerd met de uitdagingen waarop Martin al jarenlang advies en trainingen geeft. 

Over het boek

Toch is dit boek niet naar aanleiding van de coronacrisis tot stand gekomen en het gaat daar ook helemaal niet om. Dit boek gaat over hoe dingen normaal werken, misschien soms anders dan je denkt. En als je dat anders werken herkent, wat zou je kunnen doen om dingen anders te laten werken, voor jezelf en de mensen om je heen? Martin hoopt vooral te laten zien hoe belangrijk het is dat je jezelf herkent en erkent als uniek individu in deze samenleving en dat je daar je weg in vindt op en naast het werk. En dat je inziet hoe je dat bij anderen ook herkent, dat je accepteert en kunt samenwerken om ieder tot zijn recht te laten komen. 

Als we iets hebben geleerd in 2020 is het wel, dat het leven vol verrassingen zit. Leuke, minder leuke, kleine en grote, en dat vooruitkijken en plannen misschien belangrijk is, zolang je maar weet dat die planning zomaar overhoopgegooid kan worden. In de grote veranderingen van 2020 hebben we zelf geen hand gehad. Martin hoopt dat dit boek een leidraad mag zijn zodat je je leven zo kunt begrijpen, inrichten en relativeren dat je je eigen weg kunt vinden, ongeacht gebeurtenissen van buitenaf waar je geen invloed op hebt en dat je anderen hiermee ook kunt helpen. En daar wens ik iedereen veel succes mee.

De rode draad in het boek is het verhaal van Bob, een ervaren werknemer en manager van een team van tien technische ICT-ingenieurs. Bob werkt voor een groot Amerikaans bedrijf, in de Europese hoofdvestiging hier in Nederland. We volgen Bob op de werkvloer en in zijn weekend gedurende twee weken waarin hij meerdere typische situaties ervaart, die in dit soort bedrijven voorkomen. Veel van dit soort situaties heb je overal, in grote en kleine bedrijven, in instellingen en organisaties, bij verenigingen en sportclubs, thuis, onderweg en bij vrienden. Als de gebeurtenissen extravagant lijken, dan kan Martin je verzekeren dat dit allemaal situaties zijn die daadwerkelijk hebben plaatsgevonden en bij veel bedrijven elke dag voorkomen. 

Er zijn nog geen ervaringen.

  Deel je ervaring

  Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.
  Martin van Elmpt - Met rust in je hoofd kun je alles aan
  Martin van Elmpt
  Met rust in je hoofd kun je alles aan
  9,5

  Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.