Opleiding Zakelijk Financieren

Tijdsduur
Locatie
Op locatie
Startdatum en plaats

Opleiding Zakelijk Financieren

FOI
Logo van FOI
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 8,8 FOI heeft een gemiddelde beoordeling van 8,8 (uit 26 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

placeKAS Meeting Eventlocatie
18 sep. 2024 tot 25 sep. 2024
Toon rooster
event 18 september 2024, 09:00-16:00, KAS Meeting Eventlocatie, Dag 2
event 25 september 2024, 09:00-16:00, KAS Meeting Eventlocatie, Dag 1

Beschrijving

Welke financieringsmogelijkheden zijn er? En hoe dien je een financieringsaanvraag in? Op deze vragen krijg jij tijdens de Basisopleiding Financieren mkb antwoord. Je leert daarnaast om zelf op een effectieve manier de haalbaarheid en kansrijkheid van een financieringsaanvraag in te schatten. Na het volgen van de opleiding ben jij in staat om de financiering op een juiste wijze te structureren. Om een financieringsaanvraag succesvol in te kunnen dienen, moet jij als adviseur de cijfers van de onderneming kunnen analyseren en hier je oordeel over vastleggen op papier. Hoe je dit doet leer je tijdens de Opleiding Jaarrekening analyse. Wij adviseren daarom om die opleiding voorafgaand aan de b…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Hospitality, Hotelmanagement, Eventmanagement, Horeca en HACCP.

Welke financieringsmogelijkheden zijn er? En hoe dien je een financieringsaanvraag in? Op deze vragen krijg jij tijdens de Basisopleiding Financieren mkb antwoord. Je leert daarnaast om zelf op een effectieve manier de haalbaarheid en kansrijkheid van een financieringsaanvraag in te schatten. Na het volgen van de opleiding ben jij in staat om de financiering op een juiste wijze te structureren. Om een financieringsaanvraag succesvol in te kunnen dienen, moet jij als adviseur de cijfers van de onderneming kunnen analyseren en hier je oordeel over vastleggen op papier. Hoe je dit doet leer je tijdens de Opleiding Jaarrekening analyse. Wij adviseren daarom om die opleiding voorafgaand aan de basisopleiding te volgen. Wil je je volledig specialiseren in de zakelijke financieringswereld, dan raden we aan om de volgende opleidingen (in deze volgorde) te volgen:
  • Opleiding Balanslezen
  • Opleiding Jaarrekening analyse
  • Basisopleiding Financieren mkb
  • Opleiding Kasstroomanalyse
  • Verdieping financiële analyse
  • Opleiding Erkend Financieringsadviseur mkb

Opleidingen voor professionals
FOI is hét opleidingsinstituut voor financiële en vastgoed professionals in de zakelijke dienstverlening, non-profit sector en het bedrijfsleven.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)

Aanmelden voor nieuwsbrief

We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.