Fontys Hogeschool Financieel Management

Adres:

Rachelsmolen 1
5612MA Eindhoven

Beschrijving

Fontys Hogescholen is met zo'n 38.000 studenten, 4.000 personeelsleden en een onderwijsaanbod in bijna alle sectoren, een van de grootste hoger onderwijsinstellingen van Nederland. De 31 instituten verzorgen ruim 200 bacheloropleidingen in de varianten voltijd, deeltijd, duaal en in-service. Daarnaast worden 36 mastervarianten en zeven Associate degrees aangeboden. Cursussen en trainingen worden i…

Lees de volledige beschrijving

Fontys Hogescholen is met zo'n 38.000 studenten, 4.000 personeelsleden en een onderwijsaanbod in bijna alle sectoren, een van de grootste hoger onderwijsinstellingen van Nederland. De 31 instituten verzorgen ruim 200 bacheloropleidingen in de varianten voltijd, deeltijd, duaal en in-service. Daarnaast worden 36 mastervarianten en zeven Associate degrees aangeboden. Cursussen en trainingen worden in stedelijke centra - vooral in Zuid-Nederland - aangeboden. Naast onderwijs legt Fontys zich ook - met 37 lectoraten -  toe op onderzoek en kennisinnovatie en contractactiviteiten.

Fontys Hogeschool Financieel Management, één van de hogescholen van Fontys heeft een compleet aanbod van bacheloropleidingen, post-hbo opleidingen, cursussen en seminars op het gebied van financieel-economisch management. De verschillende opleidingen zijn ontwikkeld voor en in nauwe samenwerking met de financiële branche. In onze opleidingen staan kennis, ontwikkeling, vaardigheden en keuzes voorop. Onze docenten staan regelmatig in contact met of zijn werkzaam in het bedrijfleven. De prima koppeling tussen theorie en praktijk is dan ook de basis van het succes.

Uiteraard verwachten wij de nodige discipline en doorzettingsvermogen van u. Maar u staat er niet alleen voor. Onze jarenlange ervaring leert dat het contact met medestudenten, in bijvoorbeeld projecten, een enorme stimulans is. Bovendien staan onze vakdocenten altijd klaar om uw vragen te beantwoorden. Kijk snel verder en lees meer over de deeltijdopleidingen, post-hbo-opleidingen, cursussen, seminars en incompanytrajecten van Fontys Hogeschool Financieel Management!

Ervaring met Fontys Hogeschool Financieel Management?

Heb je een training, opleiding of cursus gevolgd bij Fontys Hogeschool Financieel Management? Help anderen en deel je ervaring op Springest!

Als dank doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel jouw ervaring

Producten (0)

Fontys Hogeschool Financieel Management heeft momenteel geen gepubliceerde producten. Wel zijn alle 1 producten van Fontys Hogeschool Financieel Management beschikbaar voor zakelijke klanten via Springest Go.

Extra kenmerken

Springest helpt je groeien.

Springest is de site waar je alles vindt voor je persoonlijke ontwikkeling. Voor particulieren én organisaties. Lees ervaringen van andere deelnemers en overleg met onze adviseurs.

 • Alles waarvan je verder kunt leren

  Meer dan 71.000 cursussen, opleidingen, trainers, coaches, e-learning en incompany trainingen.
 • Hulp bij het zoeken en inschrijven

  Stel je opleidingsvraag, gebruik de keuzehulp of neem contact op met onze klantenservice.
 • Gratis informatie aanvragen

  Op je gemak vergelijken en met je collega's overleggen, meestal direct met PDF.
 • Ervaringen van deelnemers

  Ruim 135.000 onafhankelijke ervaringen helpen je kiezen voor de beste opleiders.
 • Ook voor leren in je organisatie

  Volumekorting, incompany training, social learning met collega's en altijd real-time inzicht.
 • Inschrijven met laagste prijsgarantie

  Klaar om te gaan leren? Schrijf je direct in, gratis annuleren is mogelijk!