Business French Intensive course

Niveau
Tijdsduur

Business French Intensive course

framophil
Logo van framophil

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Beschrijving

French Intensive Course is een volledige cursus georganiseerd in een Frans kasteel bedoeld voor intermediate en advanced Frans-kundigen die hun communicatieve competenties in gesprek en voor het begrijpen van de geschreven taal willen verbeteren - een unieke kans voor het perfectioneren van uw vaardigheden in een prachtige omgeving en voor netwerken. Het seminar omvat volpension, Franse lessen en recreatieve activiteiten. De seminar uren zijn opgebouwd rond praktische onderwerpen en gericht op het bespreken, presenteren, lezen en begrijpen van verschillende onderwerpen. Na verloop van een week, zou je je meer comfortabel en vol vertrouwen te voelen in uw franse interactie en communicatie. Je…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Zakelijk Frans, Duits, Engels, Frans en Externe Verslaggeving.

French Intensive Course is een volledige cursus georganiseerd in een Frans kasteel bedoeld voor intermediate en advanced Frans-kundigen die hun communicatieve competenties in gesprek en voor het begrijpen van de geschreven taal willen verbeteren - een unieke kans voor het perfectioneren van uw vaardigheden in een prachtige omgeving en voor netwerken. Het seminar omvat volpension, Franse lessen en recreatieve activiteiten. De seminar uren zijn opgebouwd rond praktische onderwerpen en gericht op het bespreken, presenteren, lezen en begrijpen van verschillende onderwerpen. Na verloop van een week, zou je je meer comfortabel en vol vertrouwen te voelen in uw franse interactie en communicatie. Je moet in staat zijn, om de verschillende aspecten in het dagelijks leven beter te begrijpen, en een gevoel van Frans als een levende en creatieve taal ontwikkelen - we streven ernaar, de taal uit de klas en tekstboeken te halen en op een niveau van praktische toepassing te brengen, dankzij de immersie situatie en onze specifieke methoden.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)

Aanmelden voor nieuwsbrief

We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.