Microsoft Azure Data Engineer

Type product

Microsoft Azure Data Engineer

GetCertified Opleidingen B.V.
Logo van GetCertified Opleidingen B.V.

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Beschrijving

Als Azure Data Engineer heb je een belangrijke rol binnen een bedrijf. Je bent verantwoordelijk voor het bouwen, implementeren, analyseren en onderhouden van software in de Azure omgeving.

Dit Azure Data Engineer-leerpakket geeft jou inhoudelijke expertise door gegevens uit verschillende gestructureerde en ongestructureerde gegevenssystemen te integreren, transformeren en consolideren tot structuren die geschikt zijn voor het bouwen van analytische oplossingen. De verantwoordelijkheden voor deze rol omvatten het helpen van de opdrachtgever om de gegevens te begrijpen door middel van verkenning, het bouwen en onderhouden van veilige software. Deze software maak je voor gegevensverwerking met …

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Data engineer, Data storage, Data Vault, Data Analyse en Data management.

Als Azure Data Engineer heb je een belangrijke rol binnen een bedrijf. Je bent verantwoordelijk voor het bouwen, implementeren, analyseren en onderhouden van software in de Azure omgeving.

Dit Azure Data Engineer-leerpakket geeft jou inhoudelijke expertise door gegevens uit verschillende gestructureerde en ongestructureerde gegevenssystemen te integreren, transformeren en consolideren tot structuren die geschikt zijn voor het bouwen van analytische oplossingen. De verantwoordelijkheden voor deze rol omvatten het helpen van de opdrachtgever om de gegevens te begrijpen door middel van verkenning, het bouwen en onderhouden van veilige software. Deze software maak je voor gegevensverwerking met behulp van verschillende tools en technieken. Je gebruikt verschillende Azure-dataservices en -talen om opgeschoonde en verbeterde datasets voor analyse op te slaan en te produceren.

Je helpt er ook voor te zorgen dat de software en gegevensarchieven goed presteren, efficiënt, georganiseerd en betrouwbaar zijn. Je handelt onverwachte problemen snel af en minimaliseert gegevensverlies. Als Azure Data Engineer implementeer, bewaak en optimaliseer je ook gegevensplatformen om te voldoen aan de behoeften van de opdrachtgever.

Examens zijn eventueel bij te boeken. Je kan ons mailen of bellen voor meer informatie

GetCertified Opleidingen heeft meer dan 600 up to date opleidingen online voor de ICT professional inclusief meestal 24/7 live hulp en live labs.  

GetCertified Opleidingen is een erkend instituut voor beroepsopleidingen daarom hoeven wij geen BTW te berekenen dus... 21% meer opleiding voor je budget!

In ons instituut in Arnhem kan je ook terecht voor flexibele en praktijkgerichte Microsoft Office cursussen zoals Word, Excel, Outlook, Access, PowerPoint, Windows en secretariele opleidingen voor bedrijven, instellingen en overheid. Alle opleidingen starten dagelijks en gaan altijd door.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Vraag nu gratis en vrijblijvend informatie aan:

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Aanmelden voor nieuwsbrief

We slaan je gegevens op, en delen ze met GetCertified Opleidingen B.V., om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.