GITP B.V.

Adres:

Ptolemaeuslaan 40

Postbus 2182, 3500 GD UTRECHT

3528 BP UTRECHT

Beschrijving

GITP Organisatieontwikkeling & Training

GITP is een HR-adviesbureau gespecialiseerd in het beoordelen en ontwikkelen van de talenten van mensen. Het individu zelfbewuster, authentieker, autonomer en contextgevoeliger maken. Meer regie geven over zijn persoonlijke ontwikkeling. Zijn potentieel volledig leren benutten. Dat is de kracht van GITP. Want het individu dat zich bewust is van zijn talente…

Lees de volledige beschrijving

GITP Organisatieontwikkeling & Training

GITP is een HR-adviesbureau gespecialiseerd in het beoordelen en ontwikkelen van de talenten van mensen. Het individu zelfbewuster, authentieker, autonomer en contextgevoeliger maken. Meer regie geven over zijn persoonlijke ontwikkeling. Zijn potentieel volledig leren benutten. Dat is de kracht van GITP. Want het individu dat zich bewust is van zijn talenten, ambities en rol in het maatschappelijk leven, komt dicht bij zijn passie en kracht. Komt het beste tot zijn recht. Dat is de overtuiging van GITP.

GITP telt 300 medewerkers, verdeeld over 16 vestigingsplaatsen in Nederland, België en Frankrijk. Daarnaast werkt GITP wereldwijd samen met partnerbureaus.

GITP, Organisatieontwikkeling & Training is een van de gespecialiseerde adviesgroepen binnen GITP International BV: een onafhankelijk adviesbureau op alle terreinen van Human Resource Management. Organisatieontwikkeling & Training verzorgt sinds 1953 opleidingstrajecten, trainingen en adviezen voor managers en professionals. Organisatieontwikkeling & Training maakt leertrajecten op maat en verzorgt trainingen met open inschrijving.

Opleiden met resultaat

De trainingen van GITP richten zich op wezenlijke performanceverbeteringen. De inhoud van de training is afgestemd op de context waarbinnen managers en professionals opereren. Leervragen uit de eigen praktijk staan centraal. Welke eisen stelt de omgeving? Welke competenties zijn daarvoor nodig? Waar liggen sterke en zwakke kanten en welke competenties wilt u verder ontwikkelen?

Van wegen naar bewegen

GITP heeft valide methoden en instrumenten ontwikkeld waarmee u een spiegel krijgt voorgehouden van eigen gedrag en de effectiviteit daarvan (wegen). Bij veel trainingen worden vooraf vragenlijsten (360 graden feedback) voorgelegd aan uw collega`s en leidinggevenden. De uitkomsten worden verwerkt in een persoonlijk profiel. Deze profielen geven al bij de start van de training inzicht in uw huidige functioneren en worden gebruikt om leerdoelen te formuleren. Op die manier kan een leer- en veranderingsproces (bewegen) heel gericht worden ingezet, en worden de gewenste resultaten eerder bereikt. Effectief en inspirerend. Tijdens een training ontwikkelt u nieuwe inzichten en werkt u gericht aan het verbeteren van (gedrags)vaardigheden en veranderingen in houding en opvattingen.

In de trainingen werkt u, samen met collega`s uit andere organisaties, aan eenzelfde leerthema. Uw eigen leervragen zijn steeds het uitgangspunt voor reflectie en oefening. Vaardigheden en nieuw gedrag worden zoveel mogelijk individueel geoefend met behulp van rollenspelen en simulaties met professionele acteurs. Op die manier worden de consequenties en effecten van gedrag direct zichtbaar.

Zelfsturend leren

In onze opleidingen gaan we uit van de eigen verantwoordelijkheid van de deelnemers. Een belangrijk doel in onze opleidingstrajecten is het versterken van het zelflerend vermogen. Na afloop van een opleiding kunt u zelf uw leerproces in de praktijk verder vormgeven.

Transfer naar de praktijk

Met onze trainingen stellen we u in staat om uw competenties te verbeteren, bekwaam en gemotiveerd te functioneren en samen te werken. De afstand tussen training en werkplek wordt zo klein mogelijk gemaakt. We stimuleren u om het geleerde ook in de praktijk toe te passen. Bijvoorbeeld door in de training uw werksituatie te simuleren. Maar ook door intervisiegroepen, follow-up dagen, huiswerkopdrachten, of persoonlijke feedback van de trainer.

De GITP-opleiders

Onze trainers zijn goed opgeleide academici. Het zijn ervaren en betrokken professionals die de kunst verstaan passende leertrajecten te maken, aansluitend bij individuele leervragen. Ze zijn deskundig op een breed terrein en staan voor kwaliteit en integriteit in hun aanpak. GITP-trainers zijn tevens coach en adviseur. Ook na de training kunt u vaak nog een beroep op hen doen voor ondersteuning op uw werkplek.

In-companytrajecten

Alle opleidingen en trainingen biedt GITP ook op maat aan voor uw organisatie, team of afdeling. Toegesneden op de vragen en uitdagingen waar u voor staat. Daarnaast verzorgt GITP tal van andere begeleidingstrajecten op het raakvlak van mens en organisatie: van organisatieadviestrajecten tot individuele coaching. De kernactiviteiten van GITP Organisatieontwikkeling & Training zijn gericht op het beter functioneren van mensen in organisaties.

Overzicht Trainingen

Coaching trainingen

Coaching is een bewezen efficiënte en effectieve methode voor persoonlijke en professionele ontwikkeling in de werkcontext. Als een van de krachtigste interventies op dit vlak werkt coaching vaak doeltreffend en snel. Wilt u zelf leren coachen of verder geschoold worden? GITP biedt diverse Coaching trainingen, een St!R erkende leergang Coaching en masterclasses voor beginnende en gevorderde coaches.

Communicatie trainingen

Communiceren doen we altijd en overal, verbaal en non-verbaal. Of we daarbij in contact zijn, is maar de vraag. Want hoewel communicatie de gewoonste zaak van de wereld is, zijn we ons vaak niet bewust van het effect ervan.

In de leertrajecten van de communicatie trainingen van GITP leert u effectiever communiceren. Om dit doel te bereiken stellen we respect voor uzelf en de ander, het benutten van uw kwaliteiten en die van de ander en het bereiken van uw doel in contact, centraal. Elke communicatie training is ingericht als een werkplaats. Een plek om te oefenen, te experimenteren, te ontdekken en nieuwe stappen te zetten.

Human Resource Management trainingen

Actuele trends en ontwikkelingen zoals globalisering, digitalisering, duurzaamheid, vergrijzing, toenemende diversiteit stellen hoge eisen aan de organisaties van deze tijd. Hoe ondersteunt u als HR adviseur het management en leidinggevenden bij de juiste sturing aan organisatieontwikkeling? Hoe zorgt u voor de juiste medewerkers op de juiste plek? Hoe kunt u ontwikkeling stimuleren die past bij de strategie van uw organisatie?

Een Human Resource Management training van GITP levert nieuwe inzichten en vaardigheden om uw Human Resource Management vorm te geven.

Persoonlijke effectiviteit trainingen

U weet wat u kunt en wat u waard bent. Maar talent alleen is niet genoeg om succesvol te zijn en een waardevolle bijdrage te leveren. Soms voelt u zich sterk en uitgedaagd, op andere momenten juist kwetsbaar en tekortschieten. Wat weerhoudt u ervan om optimaal te presteren?

De persoonlijke effectiviteit trainingen van GITP helpen u bij het verbeteren van uw persoonlijk functioneren. Uw talenten komen tot bloei en u leert hoe u echt van betekenis kunt zijn voor uw organisatie. U krijgt inzicht in eigen gedrag, kracht, kwetsbaarheden en drijfveren. Na een persoonlijke effectiviteit training kunt u met meer gemak uw doelen halen.

Projectmanagement trainingen

Als professional, adviseur of manager werkt u vaak in een complex krachtenveld. Uit ervaring weet u dat kennis van zaken nog geen garantie vormen voor een succesvol project. GITP helpt u om écht invloed te hebben, veranderingen te realiseren en resultaten te halen. Met een effectieve projectaanpak, een resultaatgerichte samenwerking en inzicht in (de effecten van) uw beïnvloedingsstijl.

Hoe loodst u een project naar een bevredigend resultaat voor u en uw opdrachtgever? De focus ligt op de methodiek van projectmanagement, effectief samenwerken, communiceren én op uw eigen rol als projectmedewerker of projectmanager.

Trainingen Adviesvaardigheden

Als professional, adviseur of manager werkt u vaak in een complex krachtenveld. Uit ervaring weet u dat kennis van zaken en een goed verhaal nog geen garantie vormen voor succes. Daarvoor zijn er vaak te veel belangen in het spel en is het krachtenveld waarin u opereert te complex.

De trainingen Adviesvaardigheden van GITP helpen u om écht invloed te hebben, veranderingen te realiseren en resultaten te halen. Een training adviesvaardigheden van GITP heeft altijd als doel dat u aan invloed wint op basis van authenticiteit en overtuigingskracht.

Praktische informatie

Wilt u meer weten over onze activiteiten? Raadpleeg onze internetsite: www.gitp.nl/trainingen

Voor vragen of een opleidingsbrochure kunt u ook telefonisch contact opnemen met GITP Organisatieontwikkeling & Training: 088-4487400 of een e-mail sturen: trainingen@gitp.nl

Ervaring met GITP B.V.?

Heb je een training, opleiding of cursus gevolgd bij GITP B.V.? Help anderen en deel je ervaring op Springest!

Als dank doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Springest helpt je groeien.

Springest is de site waar je alles vindt voor je persoonlijke ontwikkeling. Voor particulieren én organisaties. Lees ervaringen van andere deelnemers en overleg met onze adviseurs.

 • Alles waarvan je verder kunt leren

  Meer dan 75.000 cursussen, opleidingen, trainers, coaches, e-learning en incompany trainingen.
 • Hulp bij het zoeken en inschrijven

  Stel jouw opleidingsvraag, gebruik de keuzehulp of bel met een Springest adviseur.
 • Gratis informatie aanvragen

  Op je gemak vergelijken en met je collega's overleggen, meestal direct met PDF.
 • Ervaringen van deelnemers

  Ruim 87.000 onafhankelijke ervaringen helpen je kiezen voor de beste opleiders.
 • Ook voor leren in je organisatie

  Volumekorting, incompany training, social learning met collega's en altijd real-time inzicht.
 • Inschrijven met laagste prijsgarantie

  Klaar om te gaan leren? Schrijf je direct in, gratis annuleren is mogelijk!