Online training OR en arbeidsomstandigheden

Type product
Logo van GITP Medezeggenschap
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 8,3 GITP Medezeggenschap heeft een gemiddelde beoordeling van 8,3 (uit 12 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Beschrijving

Online basistraining in arbeidsomstandigheden (arbo)

Het thema arbeidsomstandigheden (arbo) staat bij veel ondernemingsraden hoog op de agenda. Vaak is er zelfs een speciale arbo- of VGWM-commissie die aandacht heeft voor dit thema. Inzicht in de arbowet, de relatie met de WOR, de belangrijkste spelers en de arbobeleidscyclus is een must om met dit thema goed aan de slag te kunnen. Bent u nieuw in de OR of bent u zojuist toegetreden tot een arbo- of VGWM-commissie dan helpt deze online training u op weg. U krijgt op een effectieve en didactisch verantwoorde manier kennis en inzicht in arbeidsomstandigheden (arbo) in uw rol als OR-lid of lid van een arbo- of VGWM-commissie. U doet dat in uw e…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen voor dit product. Heb jij een vraag? Neem contact op met onze klantenservice.

Online basistraining in arbeidsomstandigheden (arbo)

Het thema arbeidsomstandigheden (arbo) staat bij veel ondernemingsraden hoog op de agenda. Vaak is er zelfs een speciale arbo- of VGWM-commissie die aandacht heeft voor dit thema. Inzicht in de arbowet, de relatie met de WOR, de belangrijkste spelers en de arbobeleidscyclus is een must om met dit thema goed aan de slag te kunnen. Bent u nieuw in de OR of bent u zojuist toegetreden tot een arbo- of VGWM-commissie dan helpt deze online training u op weg. U krijgt op een effectieve en didactisch verantwoorde manier kennis en inzicht in arbeidsomstandigheden (arbo) in uw rol als OR-lid of lid van een arbo- of VGWM-commissie. U doet dat in uw eigen tempo, op zelf gekozen momenten en vanuit een locatie die u past. Dat geeft u ook praktische voordelen: u heeft geen onnodige reistijd en geen kosten naar de trainingslocatie en u kunt snel beginnen.

Resultaat

U hebt alle tools in handen om de arbotheorie zo goed mogelijk te vertalen en te gebruiken in de praktijk. We bieden u tijdens de training dus niet alleen theorie, maar laten u ook de vertaling naar uw eigen praktijk maken.

Werkwijze

De online training is didactisch gefundeerd ingericht binnen een gebruikersvriendelijke online leeromgeving, waar u stapsgewijs doorheen loopt. In de online leeromgeving vindt u video’s, schriftelijk materiaal, e-learningmodules en toetsen.

Korting

Bij meer dan 3 deelnemers van één OR of commissie tegelijkertijd is groepskorting mogelijk.

Programma

Zelfstudie via online leeromgevingMet de inzet van een mix aan eigentijdse leervormen verwerft u effectief kennis van de basis rond arbo (arbeidsomstandigheden). U krijgt 24/7 toegang tot onder andere: Diverse quizen en checklists om inzicht te krijgen in de Arbowet, de diverse spelers met betrekking tot arbo, de koppeling tussen de Arbowet en de WOR en de arbobeleidscyclus. Video’s met praktijksituaties en interviews met diverse stakeholders waarmee u echt kennis maakt met de arbopraktijk. De ‘Arbobeleidscyclus in beeld’ (willen, weten, wegen, werken, waken). Een eindtoets waarmee uw opgedane arbokennis grondig wordt getoetst. Een professionele GITP e-coach die u direct vragen kunt stellen. Een forum waarin u vragen kunt stellen en kunt leren van medecursisten.

Doelgroep

Alle OR-leden en leden van een arbo- of VGWM-commissie die via een online training kennis willen maken met arbo.

GITP Medezeggenschap adviseert, begeleidt en ondersteunt ondernemingsraden, andere medezeggenschapsorganen en hun stakeholders. Het vergroten van invloed en versterken van onderlinge samenwerking is ons uitgangspunt. Uw professionele ontwikkeling staat centraal. Wij bieden u hiervoor de juiste mix van open, incompany- en maatwerktrainingen, advies en coaching. Ook nieuwe leervormen zoals blended learning en e-learning zijn onderdeel van ons aanbod.

Wij hebben verschillende mogelijkheden voor u uitgewerkt, maar geven u ook graag een persoonlijk opleidingsadvies.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen voor dit product. Heb jij een vraag? Neem contact op met onze klantenservice.

Vraag nu gratis en vrijblijvend informatie aan:

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met GITP Medezeggenschap, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.