Online training OR en financiën

Type product
Logo van GITP Medezeggenschap
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 8,3 GITP Medezeggenschap heeft een gemiddelde beoordeling van 8,3 (uit 12 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Beschrijving

Online basistraining lezen van cijfers voor OR-leden

Het thema financiën staat bij veel ondernemingsraden hoog op de agenda. Vaak is er zelfs een speciale financiële commissie die aandacht heeft voor dit thema. Inzicht in de relatie met de WOR, de belangrijkste begrippen en rapportages zijn een must om met dit thema goed aan de slag te kunnen. Bent u nieuw in de OR of bent u zojuist toegetreden tot een financiële commissie dan helpt deze online training u op weg. Met de online training OR en financiën van GITP krijgt u op een effectieve en didactisch verantwoorde manier kennis en inzicht in financiën en waar u bij de cijfers op kunt letten. U doet dat in uw eigen tempo, op zelf gekozen momen…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Onze adviseurs helpen je graag. Bel ons op 085 7440830 of e-mail naar info@springest.nl.

Online basistraining lezen van cijfers voor OR-leden

Het thema financiën staat bij veel ondernemingsraden hoog op de agenda. Vaak is er zelfs een speciale financiële commissie die aandacht heeft voor dit thema. Inzicht in de relatie met de WOR, de belangrijkste begrippen en rapportages zijn een must om met dit thema goed aan de slag te kunnen. Bent u nieuw in de OR of bent u zojuist toegetreden tot een financiële commissie dan helpt deze online training u op weg. Met de online training OR en financiën van GITP krijgt u op een effectieve en didactisch verantwoorde manier kennis en inzicht in financiën en waar u bij de cijfers op kunt letten. U doet dat in uw eigen tempo, op zelf gekozen momenten en vanuit een locatie die u past. Dat geeft u ook praktische voordelen: u heeft geen onnodige reistijd, geen kosten naar de trainingslocatie en u kunt snel beginnen.

Resultaat

U krijgt alle tools in handen om uw financiële kennis zo goed mogelijk te vertalen en te gebruiken in de praktijk. We confronteren u tijdens de training dus niet alleen met theorie, maar laten u ook de vertaling naar uw eigen praktijk maken.

Werkwijze

De online training is didactisch gefundeerd ingericht binnen een gebruikersvriendelijke online leeromgeving, waar u stapsgewijs doorheen loopt. In de online leeromgeving vindt u video’s, schriftelijk materiaal, e-learningmodules en toetsen.

Korting

Bij meer dan 3 deelnemers van één OR of commissie tegelijkertijd is groepskorting mogelijk.

Programma

Met de inzet van een mix aan eigentijdse leervormen verwerft u effectief kennis van de basis rond OR en financiën. U krijgt 24/7 toegang tot onder andere: Diverse quizzen, tips en checklists om inzicht te krijgen waarop de OR bij financiën kan letten; de financiële beleidscyclus, de balans, het kasstroomoverzicht en het jaarverslag. De ‘financiële beleidscyclus in beeld’. Een eindtoets waarmee uw opgedane kennis grondig wordt getoetst. Een professionele GITP e-coach die u direct vragen kunt stellen. Een forum waarin u vragen kunt stellen en kunt leren van mededeelnemers.

Doelgroep

Alle OR-leden en leden van een financiële commissie die via een online training kennis willen maken met het thema OR en financiën.

GITP Medezeggenschap adviseert, begeleidt en ondersteunt ondernemingsraden, andere medezeggenschapsorganen en hun stakeholders. Het vergroten van invloed en versterken van onderlinge samenwerking is ons uitgangspunt. Uw professionele ontwikkeling staat centraal. Wij bieden u hiervoor de juiste mix van open, incompany- en maatwerktrainingen, advies en coaching. Ook nieuwe leervormen zoals blended learning en e-learning zijn onderdeel van ons aanbod.

Wij hebben verschillende mogelijkheden voor u uitgewerkt, maar geven u ook graag een persoonlijk opleidingsadvies.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Heb je een vraag? Onze adviseurs helpen je graag. Bel ons op 085 7440830 of e-mail naar info@springest.nl.

Vraag nu gratis en vrijblijvend informatie aan:

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met GITP Medezeggenschap, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.