Leidinggeven op afstand - Virtual Classroom

Tijdsduur
Locatie
Op locatie
Startdatum en plaats
Logo van GITP
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 8,3 GITP heeft een gemiddelde beoordeling van 8,3 (uit 66 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

placeVirtueel verzorgd vanuit Utrecht
22 sep. 2021 tot 3 nov. 2021
Toon rooster
event 22 september 2021, 09:00-15:00, Virtueel verzorgd vanuit Utrecht, VC-LOA Dag 1
event 13 oktober 2021, 09:00-17:00, Virtueel verzorgd vanuit Utrecht, VC-LOA Dag 2
event 3 november 2021, 09:00-13:00, Virtueel verzorgd vanuit Utrecht, VC-LOA Dag 3
placeVirtueel verzorgd vanuit Utrecht
23 nov. 2021 tot 11 jan. 2022
Toon rooster
event 23 november 2021, 09:00-15:00, Virtueel verzorgd vanuit Utrecht, VC-LOA Dag 1
event 14 december 2021, 09:00-17:00, Virtueel verzorgd vanuit Utrecht, VC-LOA Dag 2
event 11 januari 2022, 09:00-13:00, Virtueel verzorgd vanuit Utrecht, VC-LOA Dag 3

Beschrijving

In deze GITP Virtual Classroom training leer je effectief leiding te geven op afstand.

Hoe stuur je op afstand en blijf je in control? Hoe ga je om met de druk op de resultaten, terwijl je afhankelijk bent van mensen die fysiek op grote afstand van elkaar wonen en werken? Hoe maak je effectief gebruik van digitale middelen zonder het menselijke aspect uit het oog te verliezen?  Na deze virtual classroom training heb je inzicht in wat je als leidinggevende te doen staat als je je medewerkers en je team op afstand leidinggeeft.  Je weet hoe je, ondanks de afstand, echt met elkaar in verbinding kunt zijn en samen resultaten kunt boeken. Je  kunt de juiste tools en werkvormen hanteren om met col…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Leidinggeven op afstand, Leidinggeven, Het nieuwe werken, Online / op afstand lesgeven en Corona / COVID-19.

In deze GITP Virtual Classroom training leer je effectief leiding te geven op afstand.

Hoe stuur je op afstand en blijf je in control? Hoe ga je om met de druk op de resultaten, terwijl je afhankelijk bent van mensen die fysiek op grote afstand van elkaar wonen en werken? Hoe maak je effectief gebruik van digitale middelen zonder het menselijke aspect uit het oog te verliezen?  Na deze virtual classroom training heb je inzicht in wat je als leidinggevende te doen staat als je je medewerkers en je team op afstand leidinggeeft.  Je weet hoe je, ondanks de afstand, echt met elkaar in verbinding kunt zijn en samen resultaten kunt boeken. Je  kunt de juiste tools en werkvormen hanteren om met collega’s in gesprekken en vergaderingen effectief te communiceren en samen tot resultaten te komen.  

Voor een volwaardige training is een face-to-face ontmoeting niet altijd een voorwaarde. Persoonlijke, deskundige begeleiding door experts wel. Wij bieden nu Virtual Classroom, een volledig online, interactief ontwikkeltraject met persoonlijke begeleiding.Visie ontwikkelen, Plannen en organiseren, Groepsgericht leidinggeven, Sociabiliteit, Aanpassingsvermogen

Je kunt sturing geven aan het individu op afstand: Coachvaardigheden en communicatieve vaardigheden  Je kunt sturing geven aan het team op afstand: gestructureerd en informeel sturen op resultaat   Je hebt inzicht in de verschillen en kansen van face to face of op afstand ontmoeten. Je maakt effectief gebruik van digitale hulpmiddelen die sturen op afstand ondersteunen   Je hebt inzicht in je persoonlijk leiderschap: Wat betekent leidinggeven op afstand voor mij persoonlijk?   Je kunt effectief omgaan met onzekerheden. 

De training heeft een doorlooptijd van 9 weken met een tijdinvestering van 25 contacturen: 1 uur startgesprek en 3 losse trainingsdagen en 7 uur zelfstudie. Het programma van de trainingsdagen bestaat uit korte theoretische inleidingen, afgewisseld met inzicht gevende en praktische oefeningen. Daarnaast leer je door en van je mededeelnemers. De onderwerpen die in de training aan bod komen: Hoe stuur je op afstand en blijf je in control? Hoe ga je om met de druk op de resultaten, terwijl je afhankelijk bent van mensen die fysiek op grote afstand van elkaar wonen en werken? Hoe ga je om met zorg en onzekerheid: voor je team en voor jezelf? Hoe maak je effectief gebruik van digitale middelen zonder het menselijke aspect uit het oog te verliezen? 

De training is bestemd voor leidinggevenden, coördinatoren, projectleiders die verantwoordelijk zijn voor leidinggeven binnen hun organisatie of afdeling en te maken heeft met medewerkers die op (veel) afstand werken. Deelnemers hebben enige ervaring met leidinggeven.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Vraag nu gratis en vrijblijvend informatie aan:

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
infoEr is een telefoonnummer vereist om deze informatieaanvraag in behandeling te nemen. (optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met GITP, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.