GKCee (Glas en Keramiek Centrum)

Adres:

Holleweg 26
3905LGVeenendaal

Beschrijving

Glashobby webshop (Glas en Keramiekcentrum Rijn en Vallei) biedt de glashobbyist, maar ook de professional een breed scala aan producten voor Glas in lood, Tiffany, Glas Fusing,Glas Kralen branden, Brandschilderen, Zandstralen enz. We kunnen alle bekende glasmerken, ook die nog niet op de website vermeld zijn, leveren waaronder ArmstrongArtistaBaoliKokomoLambertsSpectrumUroboros,Wissma…

Lees de volledige beschrijving

Glashobby webshop (Glas en Keramiekcentrum Rijn en Vallei) biedt de glashobbyist, maar ook de professional een breed scala aan producten voor Glas in lood, Tiffany, Glas Fusing,Glas Kralen branden, Brandschilderen, Zandstralen enz. We kunnen alle bekende glasmerken, ook die nog niet op de website vermeld zijn, leveren waaronder ArmstrongArtistaBaoliKokomoLambertsSpectrumUroboros,WissmachYoughiogheneyEuopees Float (vensterglas) van 2 tot 5 mm dik, Monumentenglas (3 en 4 mm)SpiegelglasIJsbloemenglas enz.
Wij leveren alle denkbare gereedschappen en machines voor de bewerking van Glas, Brandschilderen, Glaszet profielen, Koperfolietechniek, Glas Fusing en Zandstralen.
Hand- en Hulpgereedschappen van de merken: Bohle, FAP, Inland, Silberschnitt, Toyo, Leponitt, Morton, enz.De machines voor glasbewerking zijn leverbaar in de merken: Inland (Kristall Slijpmachines, Polijstmachines),Gryphon (Polijstmachines, Slijpmachines, Zaagmachines, Afkortmachine (voor Zinkprofiel) Gemini (TaurusZaagmachines ). Voor het Glas Fusen hebben wij ons eigen merk HKO (in Nederland vervaardigd). Met name onze HKO 8-1 (8 liter) is inmiddels een bekende, veel verkochte multifunctionele oven voor klein Fusing werk, Zilverklei, Brandschilderen en klein Keramiek. Maar ook HKO ovens van 360 liter voor bijzondere bewerkingen van Glas en Metaal zijn door ons uitgeleverd aan unieke bedrijven in Nederland.  Het versmelten van glas in de Magnetron is een snel groeiende activiteit. In enkele minuten fraaie glasjuwelen maken. Daarom hebben wij ook het totale Hotpotassortiment voor u beschikbaar.
Tevens kunt bij ons terecht voor glas CursussenBedrijfsuitjes Workshops met familie en/of vrienden en kunt u van dinsdag t/m zaterdag terecht om alleen of in groepsverband gebruik te maken van ons atelier.

Ervaring met GKCee (Glas en Keramiek Centrum)?

Heb je een training, opleiding of cursus gevolgd bij GKCee (Glas en Keramiek Centrum)? Help anderen en deel je ervaring op Springest!

Als dank doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel jouw ervaring

Producten (0)

GKCee (Glas en Keramiek Centrum) heeft momenteel geen gepubliceerde producten.

Springest helpt je groeien.

Springest is de site waar je alles vindt voor je persoonlijke ontwikkeling. Voor particulieren én organisaties. Lees ervaringen van andere deelnemers en overleg met onze adviseurs.

 • Alles waarvan je verder kunt leren

  Meer dan 92.000 cursussen, opleidingen, trainers, coaches, e-learning en incompany trainingen.
 • Hulp bij het zoeken en inschrijven

  Stel je opleidingsvraag, gebruik de keuzehulp of neem contact op met onze klantenservice.
 • Gratis informatie aanvragen

  Op je gemak vergelijken en met je collega's overleggen, meestal direct met PDF.
 • Ervaringen van deelnemers

  Ruim 122.000 onafhankelijke ervaringen helpen je kiezen voor de beste opleiders.
 • Ook voor leren in je organisatie

  Volumekorting, incompany training, social learning met collega's en altijd real-time inzicht.
 • Inschrijven met laagste prijsgarantie

  Klaar om te gaan leren? Schrijf je direct in, gratis annuleren is mogelijk!