Werken binnen een High Performing virtueel team [WVT100E]

Tijdsduur
Locatie
Op locatie, Online
Startdatum en plaats
Logo van Global Knowledge Network Netherlands B.V.
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 7,9 Global Knowledge Network Netherlands B.V. heeft een gemiddelde beoordeling van 7,9 (uit 94 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

computer Online: VIRTUAL TRAINING CENTER
7 jul. 2021
computer Online: VIRTUAL TRAINING CENTER
23 sep. 2021
computer Online: VIRTUAL TRAINING CENTER
1 dec. 2021

Beschrijving

OVERVIEW

Virtueel werken is vandaag de dag eerder regel dan uitzondering. Meetings vinden steeds vaker plaats via Teams, Skype of Zoom. Het team waarvan je deel uitmaakt is misschien wel verdeeld over verschillende geografische locaties. Misschien bestaat je team wel uit mensen die in andere tijdzones werken en uit verschillende culturen komen. Hoe je situatie ook is; het ontbreken van live, face-to-face-communicatie brengt uitdagingen met zich mee: communicatiebarrières, taalbarrières, cultuurbarrières. Tegelijkertijd: ‘gewone’ teams bestaan niet meer – van iedere samenwerkingsvorm wordt verwacht dat het een ‘high performing team’ wordt. Hoe kun je ervoor zorgen dat je zo effectief mogelijk…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Projectmatig werken, Projectmanagement, ITIL Overzicht, PRINCE2 en IPMA-B.

OVERVIEW

Virtueel werken is vandaag de dag eerder regel dan uitzondering. Meetings vinden steeds vaker plaats via Teams, Skype of Zoom. Het team waarvan je deel uitmaakt is misschien wel verdeeld over verschillende geografische locaties. Misschien bestaat je team wel uit mensen die in andere tijdzones werken en uit verschillende culturen komen. Hoe je situatie ook is; het ontbreken van live, face-to-face-communicatie brengt uitdagingen met zich mee: communicatiebarrières, taalbarrières, cultuurbarrières. Tegelijkertijd: ‘gewone’ teams bestaan niet meer – van iedere samenwerkingsvorm wordt verwacht dat het een ‘high performing team’ wordt. Hoe kun je ervoor zorgen dat je zo effectief mogelijk werkt in jouw virtuele team? Hoe zorg je voor een goede relatie met je klanten en collega's? Hoe ga je om met lastige gesprekken 'op afstand'?

In deze live virtual training leer je om die barrières te overbruggen. Dat doe je door op een effectieve manier te werken aan communicatie met klanten en collega’s. Je leert hoe je, ondanks de afstand, kunt bouwen aan vertrouwen en aan de relatie met degenen met wie je samenwerkt. Kortom: deze training helpt jou om effectiever te zijn in een virtueel team.

Deze training is een virtuele Experience Training. Dat houdt in: veel energie, hoge impact en de inzet van een co-trainer, die helpt bij het oefenen van en feedback krijgen op (lastige) gesprekken.

OBJECTIVES

 

Na afloop van de workshop zijn de cursisten bekend met het volgende:

 • Dealen met veelvoorkomende uitdagingen waarmee virtuele werknemers te maken krijgen
 • Alles wat nodig is voor een succesvolle virtuele relatie met managers en collega’s
 • Het snel opbouwen van vertrouwen in virtuele relaties
 • Het beoordelen van de eigen vaardigheid en motivatie om toegewezen taken af te ronden, en het zorgen dat er, met die beoordelingen in het achterhoofd, voldoende ondersteuning is
 • Het duidelijk formuleren van verzoeken om steun bij collega’s, en het ook daadwerkelijk krijgen van deze steun
 • Het geven van feedback aan virtuele teamleden

AUDIENCE

Deze workshop is bedoeld voor iedere professional die regelmatig "op afstand" werkt, zoals

 • Telewerkers
 • Leden van virtuele teams
 • Agile teams

CONTENT

In deze workshop komen de volgende onderwerpen aan de orde:

 • Communicatie - wat gaat er mis en waarom?
 • De complexiteit van virtuele communicatie
 • Verbale, non-verbale en para-verbale communicatie
 • Je behoeften als virtuele werker: wat heb je nodig om succesvol te zijn?
 • Rekening houden met behoeften van andere teamleden
 • Tools om effectief samen te werken
 • Feedback geven en ontvangen
 • Bouwen aan 'virtuele relaties'
 • Persoonlijke effectiviteit: productief zijn, los van tijd en plaats
 • Taak-eigenaarschap: zelf doen of effectief delegeren?
 • Lol hebben in je werk
 • Het voeren van lastige gesprekken op afstand
 • Vrijwel iedere training die op een onze locaties worden getoond zijn ook te volgen vanaf huis via Virtual Classroom training. Dit kunt u bij uw inschrijving erbij vermelden dat u hiervoor kiest.

Bij Global Knowledge worden de klassikale trainingen gegeven door trainers die ook werkelijk expertise hebben: hooggekwalificeerde instructeurs die allen een pedagogische achtergrond hebben en hun praktijkervaring meenemen naar het klaslokaal. Trainers bij Global Knowledge hebben oog voor de persoonlijke leerstijlen om zo de trainingservaring van de cursisten te optimaliseren.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
infoEr is een telefoonnummer vereist om deze informatieaanvraag in behandeling te nemen. (optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.