Training incl examen BEI BHS VOP MS Distributie

Tijdsduur
Logo van GOA Leidingtechniek
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9,3 GOA Leidingtechniek heeft een gemiddelde beoordeling van 9,3 (uit 3 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Beschrijving

BEI BHS VOP MS Distributie Omschrijving: Een VOP MS Distributie is aangewezen als assistent of als direct verantwoordelijk persoon voor het uitvoeren van een beperkt aantal elektrotechnische werkzaamheden. Je mag als assistent van een AVP of VP alle activiteiten uitvoeren die deze AVP of VP mag uitvoeren; dit mag alleen als het niet wordt uitgesloten in de VWI, en als de WV hiervoor opdracht heeft gegeven. Assisteren houdt in dat je (VOP MS Distributie) dezelfde activiteiten uitvoert op dezelfde werkplek als de AVP of VP. Je doet dit onder verantwoordelijkheid van de AVP of VP die ploegleider is. Je assisteert in het MS-deel van het domein Distributie bij werkzaamheden; voert in het MS-deel …

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

BEI BHS VOP MS Distributie Omschrijving: Een VOP MS Distributie is aangewezen als assistent of als direct verantwoordelijk persoon voor het uitvoeren van een beperkt aantal elektrotechnische werkzaamheden. Je mag als assistent van een AVP of VP alle activiteiten uitvoeren die deze AVP of VP mag uitvoeren; dit mag alleen als het niet wordt uitgesloten in de VWI, en als de WV hiervoor opdracht heeft gegeven. Assisteren houdt in dat je (VOP MS Distributie) dezelfde activiteiten uitvoert op dezelfde werkplek als de AVP of VP. Je doet dit onder verantwoordelijkheid van de AVP of VP die ploegleider is. Je assisteert in het MS-deel van het domein Distributie bij werkzaamheden; voert in het MS-deel van het domein Distributie enkele specifieke werkzaamheden zelfstandig uit (bijvoorbeeld controle en toezicht). Je mag bovengenoemde werkzaamheden ook uitvoeren aan de afgaande MS-velden van een onderstation in het domein Transport. Vooropleiding: De actuele toelatingseisen staan vermeld op de site van Netbeheer Nederland: www.beiviag.nl. Cursusinformatie: Aantal dagen: 2 dagen, ongeveer 2 weken later theroieexamen en praktijkexamen Locatie: Diverse E-learning: Je ontvangt op de eerste cursusdag een persoonlijke inlogcode. Op deze manier heb jij altijd en overal toegang tot de online oefenexamens, zodat je de cursus en het examen goed kan voorbereiden. De inlog blijft actief totdat jij het Stipel examen hebt behaald. Examen: Om aan het BEI BHS examen deel te kunnen nemen, dien je te voldoen aan de toelatingseisen van STIPEL. (www.stipel.nl en BEI BHS bijlage 2)

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.