Training incl examen BEI BHS VP MS Distributie Totaal

Tijdsduur
Logo van GOA Leidingtechniek
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9,3 GOA Leidingtechniek heeft een gemiddelde beoordeling van 9,3 (uit 3 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Beschrijving

BEI BHS VP MS Distributie Totaal Omschrijving: Een VP MS Distributie is direct verantwoordelijk voor het juist uitvoeren van een aantal (niet-) elektrotechnische werkzaamheden aan verbindingen. Je mag als assistent van een AVP alle activiteiten uitvoeren die deze AVP mag uitvoeren; dit mag alleen: als het niet wordt uitgesloten in de VWI, en als de WV hiervoor opdracht heeft gegeven. Assisteren houdt in dat de je dezelfde activiteiten uitvoert op dezelfde werkplek als de AVP. Je doet dit onder verantwoordelijkheid van de AVP of VP die ploegleider is. Voor de VP MS Distributie geldt: Je voert alle montage-activiteiten uit in het MS-deel van het domein Distributie; je houdt toezicht; je mag al…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

BEI BHS VP MS Distributie Totaal Omschrijving: Een VP MS Distributie is direct verantwoordelijk voor het juist uitvoeren van een aantal (niet-) elektrotechnische werkzaamheden aan verbindingen. Je mag als assistent van een AVP alle activiteiten uitvoeren die deze AVP mag uitvoeren; dit mag alleen: als het niet wordt uitgesloten in de VWI, en als de WV hiervoor opdracht heeft gegeven. Assisteren houdt in dat de je dezelfde activiteiten uitvoert op dezelfde werkplek als de AVP. Je doet dit onder verantwoordelijkheid van de AVP of VP die ploegleider is. Voor de VP MS Distributie geldt: Je voert alle montage-activiteiten uit in het MS-deel van het domein Distributie; je houdt toezicht; je mag alle bovengenoemde werkzaamheden ook uitvoeren aan de afgaande MS-velden van een onderstation in het domein Transport. Vooropleiding: De actuele toelatingseisen staan vermeld op de site van Netbeheer Nederland: www.beiviag.nl. Cursusinformatie: Aantal dagen: 2 dagen, ongeveer 2 weken later theroieexamen en praktijkexamen Locatie: Diverse E-learning: Je ontvangt op de eerste cursusdag een persoonlijke inlogcode. Op deze manier heb jij altijd en overal toegang tot de online oefenexamens, zodat je de cursus en het examen goed kan voorbereiden. De inlog blijft actief totdat jij het Stipel examen hebt behaald. Examen: Om aan het BEI BHS examen deel te kunnen nemen, dien je te voldoen aan de toelatingseisen van STIPEL. (www.stipel.nl en BEI BHS bijlage 2)

Mondeling / voorlees examen.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.