Training incl examen VIAG VOP G Meters

Tijdsduur
Locatie
Op locatie
Startdatum en plaats

Training incl examen VIAG VOP G Meters

GOA Leidingtechniek
Logo van GOA Leidingtechniek
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9,3 GOA Leidingtechniek heeft een gemiddelde beoordeling van 9,3 (uit 3 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

placeRaamsdonksveer/ Edistra
22 mrt. 2022 tot 5 apr. 2022
Toon rooster
event 22 maart 2022, 08:00-16:00, Raamsdonksveer/ Edistra, theorie
event 29 maart 2022, 08:00-16:00, Raamsdonksveer/ Edistra, praktijk
event 5 april 2022, 08:00-11:00, Raamsdonksveer/ Edistra, examen

Beschrijving

VIAG VOP G meters Omschrijving: Een VOP G-meters is direct verantwoordelijk voor het uitvoeren van een aantal beperkte gastechnische werkzaamheden (BGW), niet-gastechnische werkzaamheden (NGW), en de bijbehorende veiligheidsmaatregelen. Als assistent van een AVP mag een VOP ook alle activiteiten uitvoeren die deze AVP mag uitvoeren; Je mag alleen meters t/m G25 plaatsen, verwisselen en verwijderen. Je mag drukregelaars en B-kleppen verwisselen, mits deze een rubberring of pakkingverbinding hebben. Ook mag je Beperkte BedieningsHandelingen (BBH) uitvoeren. Je treft de bijbehorende veiligheidsmaatregelen en heft deze op; voert de bijbehorende metingen en beproevingen uit; bedient hoofdkranen i…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

VIAG VOP G meters Omschrijving: Een VOP G-meters is direct verantwoordelijk voor het uitvoeren van een aantal beperkte gastechnische werkzaamheden (BGW), niet-gastechnische werkzaamheden (NGW), en de bijbehorende veiligheidsmaatregelen. Als assistent van een AVP mag een VOP ook alle activiteiten uitvoeren die deze AVP mag uitvoeren; Je mag alleen meters t/m G25 plaatsen, verwisselen en verwijderen. Je mag drukregelaars en B-kleppen verwisselen, mits deze een rubberring of pakkingverbinding hebben. Ook mag je Beperkte BedieningsHandelingen (BBH) uitvoeren. Je treft de bijbehorende veiligheidsmaatregelen en heft deze op; voert de bijbehorende metingen en beproevingen uit; bedient hoofdkranen in aansluitingen; assisteert bij werkzaamheden; houdt toezicht. Voor welke VWI’s kun je opdracht krijgen? De actuele infokaarten staan vermeld op de site van Netbeheer Nederland: www.beiviag.nl. Vooropleiding: De actuele toelatingseisen staan vermeld op de site van Netbeheer Nederland: www.beiviag.nl. Cursusinformatie: Aantal dagen: 2 dagen, ongeveer 2 weken later theroieexamen en praktijkexamen Locatie: Diverse E-learning: Je ontvangt op de eerste cursusdag een persoonlijke inlogcode. Op deze manier heb jij altijd en overal toegang tot de online oefenexamens, zodat je de cursus en het examen goed kan voorbereiden. De inlog blijft actief totdat jij het Stipel examen hebt gedaan. Examen: Om aan het VIAG examen deel te kunnen nemen, dien je te voldoen aan de toelatingseisen van STIPEL. (www.stipel.nl en VIAG bijlage 12)

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.