DTP met Adobe

Niveau
Tijdsduur
Logo van Gmi designschool
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9,2 Gmi designschool heeft een gemiddelde beoordeling van 9,2 (uit 10 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, startdatum, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Gmi designschool biedt haar producten standaard aan in de volgende regio's: Amsterdam

Beschrijving

Bij inschrijving met meer dan 3 personen: 10% korting per persoon.

Al onze lokalen zijn volledig ingericht met Imacs waarop zowel Apple als Windows draait inclusief de allerlaatste software. Je kunt tijdens de les dus je eigen besturingssysteem kiezen.

DTP voor print en drukwerk.

Voor het in de computer voorbereiden en opmaken van drukwerk, zoals flyers, advertenties of brochures, is de Creative Suite van Adobe hét toonaangevende software pakket. Foto’s bewerken in Adobe Photoshop, illustreren in Adobe Illustrator en typografisch opmaken in Adobe InDesign; in het opleidingstraject DTP met Adobe komen al deze creatieve en technische aspecten uitgebreid aan bod. Ook kan het aanleveren van digitale bestanden voor drukwerk met veel problemen gepaard gaan. Voldoen de bestanden aan de specificaties voor het drukwerk, zijn er geen vergissingen gemaakt die pas na het drukwerk naar voren zullen komen? De DTP-er zal de kans hierop zo veel mogelijk …

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Onze adviseurs helpen je graag. Bel ons op 085 7440830 of e-mail naar info@springest.nl.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Adobe Creative Suite, Desktop Publishing (DTP), Drukwerk, Adobe (overzicht) en Adobe (Macromedia) Flash.

Bij inschrijving met meer dan 3 personen: 10% korting per persoon.

Al onze lokalen zijn volledig ingericht met Imacs waarop zowel Apple als Windows draait inclusief de allerlaatste software. Je kunt tijdens de les dus je eigen besturingssysteem kiezen.

DTP voor print en drukwerk.

Voor het in de computer voorbereiden en opmaken van drukwerk, zoals flyers, advertenties of brochures, is de Creative Suite van Adobe hét toonaangevende software pakket. Foto’s bewerken in Adobe Photoshop, illustreren in Adobe Illustrator en typografisch opmaken in Adobe InDesign; in het opleidingstraject DTP met Adobe komen al deze creatieve en technische aspecten uitgebreid aan bod. Ook kan het aanleveren van digitale bestanden voor drukwerk met veel problemen gepaard gaan. Voldoen de bestanden aan de specificaties voor het drukwerk, zijn er geen vergissingen gemaakt die pas na het drukwerk naar voren zullen komen? De DTP-er zal de kans hierop zo veel mogelijk willen uitsluiten. In de module Prepress aanleveren gaan we hierop in.


De leergang

Het traject is gericht op de beginnende DTP-er/elektronisch voorbereider. Dit modulair opgebouwde traject brengt u alle kennis bij die nodig is om professioneel met de Creative Suite van Adobe aan de slag te kunnen gaan. Werkend met Indesign, Photoshop en Illustrator leert u ontwerpen voor te bereiden voor drukwerk. U maakt folders, advertenties en catalogi op in InDesign, tekent logo’s en symbolen in Illustrator, en bewerkt fotomateriaal in Photoshop. In de module Prepress aanleveren gaan we in op de digitale processen en problematiek van het aanleveren van tekst en beeld. Deze kennis verschaft inzicht en biedt daarmee controle over kwaliteit van het digitale eindproduct.

Voor wie?
De leergang staat op een MBO/HBO werk- en denkniveau. Speciale voorkennis is voor deze opleiding niet nodig. Wél heeft u veel ervaring met het werken op de computer; PC of Mac. Algemene kennis van de grafische markt is een pr

Diploma's en Certificaten
Gedurende de leergang maakt u opdrachten om de lesstof in praktijk te kunnen brengen. Bij voldoende resultaat ontvangt u een certificaat voor elke module. Bij afsluiting van de leergang ontvangt u het GMI certificaat DTP met Adobe.

Optioneel kan het traject worden afgesloten met een examen. Het examen bestaat uit het zelfstandig ontwikkelen van drukwerk met tekst, afbeeldingen en illustraties. Hierin laat de cursist zien alle onderdelen in praktijk te kunnen brengen. Bij voldoende resultaat ontvangt u dan het GMI-diploma.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Heb je een vraag? Onze adviseurs helpen je graag. Bel ons op 085 7440830 of e-mail naar info@springest.nl.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
infoEr is een telefoonnummer vereist om deze informatieaanvraag in behandeling te nemen. (optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heeft u nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.