Burn-out begeleiding

Type product
Tijdsduur
Logo van Gripopstress.nu
Opleiderscore: starstarstarstarstar 10 Gripopstress.nu heeft een gemiddelde beoordeling van 10 (uit 2 ervaringen)

Tip: incompany training nodig? Vraag een offerte aan bij meerdere aanbieders!

10
Gemiddeld cijfer voor Burn-out begeleiding
Gebaseerd op 2 ervaringen Lees alle ervaringenchevron_right
starstarstarstarstar
Timo Widdershoven
Bedrijfseigenaar
10
Burn-out begeleiding

"Begin dit jaar contact gezocht met Timo. Ik was moe, had het druk op het werk, had last van hoofdpijn, slapeloosheid, zat in de put en wist zelf niet meer hoe ik hieruit moest komen. Wat had ik dan? Volgens mij mankeerde ik niets, maar ik wilde wel weer heel graag gelukkig worden. Timo belde mij meteen op na mijn aanvraag en nodigde mij uit voor een intake,. Ik was ontzettend zenuwachtig en ik had geen idee wat ik van die intake mocht verwachten. Timo is gespecialiseerd in burn-out en stressmanagement. Maar dat had ik natuurlijk allemaal niet, met mij is echt niets mis! Ik had alleen maar wat moeite met het hooghouden van alle balletjes en de balans tussen werk en privé.
Tijdens de intake hebben een stuk gelopen, gepraat, oefeningen gedaan en van de natuur genoten. Na 1,5 uur was ik nog steeds moe, maar had ik er wel alle vertrouwen in dat Timo degene was die mij kon helpen om mezelf hier weer bovenop te werken (want ja, 'helaas' moet je het echt zelf doen).
In het begin hebben we 2x per week afgesproken. Timo heeft me a.d.h.v. oefeningen , vragen en voorbeelden laten inzien dat ik misschien toch 'ietsiepietsie' te veel hooi op mijn vork nam en toch echt naar mijn lichaam moest gaan luisteren. Zelf vond ik dat het allemaal wel meeviel en dat ik (én anderen) zich vooral niet moeten aanstellen en gewoon moeten doorgaan. Inmiddels ben ik zo ver dat ik met hulp van Timo inzie dat ikzelf aan het roer sta van mijn leven, dat ík degene ben die bepaal hoe druk ik het heb en dat ik héél goed voor mezelf moet zorgen. Timo heeft me geleerd hoe ik rust kan pakken, kan ontspannen, mijn ademhaling onder controle krijg en heeft me prachtige voorbeelden in de natuur laten zien. Ik ben nu in staat om dichter bij mijn eigen gevoel te blijven en minder te oordelen
Uiteraard gaat nu nog niet alles perfect, maar ik ben wel in staat om op tijd mijn gedragspatronen te herkennen -en erkennen- en heb nu handvatten en inzichten om mijn (nieuwe) vaardigheden te benutten. ik ben er trots om te kunnen zeggen dat ik nu weer gelukkig ben!
Aan iedereen die twijfelt of het wel de juiste keuze is om contact te zoeken met Timo zou ik willen zeggen:DOEN
DankjewelTimo!

" - 31-10-2018 14:58

"Begin dit jaar contact gezocht met Timo. Ik was moe, had het druk op het werk, had last van hoofdpijn, slapeloosheid, zat in de put en wist… alles lezen - 31-10-2018 14:58

Beschrijving

Grip op Stress Burn-out coaching

Hoe herstel ik van een burn-out? 

Herstel begeleiding bij burn-out en stress gerelateerde klachten

Als jij tegen een burn-out aanloopt ,  je overspannen voelt, een depressie  of Paniekaanvallen ondervindt, je te hoge werkdruk of werkstress ervaart of andere stress gerelateerde klachten jouw functioneren in de weg staan, dan wil je daar natuurlijk zo snel mogelijk van af.

Begeleiding

GripopStress.nu begeleidt het fysieke, emotionele en mentale herstel van mensen met burn-out en stress gerelateerde klachten. Het herstelproces wordt geactiveerd tijdens de outdoor trainingen, middels coaching en cognitive oefeningen m.b.t. alle relevante levensgebieden. Het …

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Burn-out, Stress, Werkdruk, Werk / Privé Balans en Werkgeluk.

Grip op Stress Burn-out coaching

Hoe herstel ik van een burn-out? 

Herstel begeleiding bij burn-out en stress gerelateerde klachten

Als jij tegen een burn-out aanloopt ,  je overspannen voelt, een depressie  of Paniekaanvallen ondervindt, je te hoge werkdruk of werkstress ervaart of andere stress gerelateerde klachten jouw functioneren in de weg staan, dan wil je daar natuurlijk zo snel mogelijk van af.

Begeleiding

GripopStress.nu begeleidt het fysieke, emotionele en mentale herstel van mensen met burn-out en stress gerelateerde klachten. Het herstelproces wordt geactiveerd tijdens de outdoor trainingen, middels coaching en cognitive oefeningen m.b.t. alle relevante levensgebieden. Het doel is om ervoor te zorgen dat jij weer zo goed mogelijk  in harmonie komt met jezelf en je omgeving en de tools in handen hebt om blijvend herstel te waarborgen en zelf weer de regie te gaan voeren.

Aanpak: 

Om vooraf zeker te weten dat wij de juiste keuze maken, begint ieder traject met een vrijblijvende kennismakingsessie in de natuur. Klikt het met de coach en spreekt deze manier van werken je aan, dan zal de coach adviseren welk traject het beste bij jouw specifieke situatie past en dit verwoorden in een plan van aanpak en offerte. Tevens zullen we een 4 dimensionale klachten test afnemen. Deze test zullen wij aan het eind van het traject herhalen om de vorderingen van de cliënt in kaart te brengen.

Aan deze trajecten zijn opdrachten verbonden. Door de verspreiding van de sessies over verschillende dagdelen worden deze opdrachten gemakkelijk geïntegreerd in ieders routine en kan het geleerde in de praktijk getoetst worden. Ook kunnen hierdoor actuele stress gerelateerde zaken met de coach gedeeld en uitgewerkt worden.

Geen wachttijden  Hoge intensiteit  Lage kosten                         

GripopStress.nu biedt diverse Burn-out begeleidingstrajecten aan. Afhankelijk van de klachten, voor zowel werknemers,, werkgevers, ondernemers en particulieren. In de trajecten staat de cliënt centraal maar is er ook aandacht voor iedereen die bij het proces betrokken is.

Wanneer welk traject?( indicatie)

Griptraject   Fase 0,  4 sessies                                                              

Je bent volledig aan het werk maar merkt dat je af en toe tegen je grenzen aanloopt waardoor je privé ook minder kunt hebben. Ook kan je niet goed afschakelen en ligt soms wakker.  Daardoor is je  energie niveau lager dan normaal. Je bent op zoek naar mogelijkheden om grip op je stress te houden.

Griptraject   Fase 1,  6-8 sessies                                               

Je bent volledig aan het werk maar merkt dat de druk langzaam maar zeker zo hoog wordt dat je tegen je plafond aanloopt. Jouw  privé leven begint er onder te lijden. Je slaapt slecht of je krijgt plotseling last van Paniekaanvallen . Hierdoor is je energie niveau erg laag. Zo nu en dan voel jij je  somber en weet dat het zo niet langer kan. Om erger te voorkomen ben je op zoek naar manieren om grip op je stress te krijgen.

Grip Basistraject Fase 2, 8-10 sessies                                                       

Je meldt je regelmatig ziek met vage lichamelijke klachten en voelt je opgebrand en  lusteloos. Hoe hard je ook probeert om de controle te houden, niets lijkt meer te lukken. Door je  sterk wisselend humeur kom regelmatig in de problemen. Er lijkt geen uitweg meer en voelt je het grootste deel van de dag gefrustreerd en uitgeblust. Ontspanning zoek je steeds vaker in de vorm van, te veel roken, antidepressiva, slaappillen of  excessief alcohol en drugsgebruik.

Grip Plustraject  Fase 3, 10-16 sessies                                                       

Jij bent volledig uitgevallen op je werk. Jouw  huisarts vertelt je dat je overspannen bent of een burn-out hebt en dat je het een tijdje rustig aan moet gaan doen. Je ziet het somber in en voelt je depressief en lusteloos.

Mijn aanpak is direct, duidelijk en actief                                                    

Na een uitgebreide gratis kennismaking/ intake sessie  en goedkeuring van het opgestelde plan van aanpak door jou en/of je werkgever gaan we meteen actief aan de slag ( zonder prestatiedruk) met duidelijke doelstellingen en opdrachten.

Herken jij je in een van bovenstaande situatie maak dan nu een gratis afspraak voor een uitvoerige kennismakingssessie  bel of stuur een mail naar info@gripopstress.nu

De burn-out begeleidingssessies vinden altijd plaats in de buitenlucht op locaties in de natuur op maximaal 30 minuten reisafstand. Ook in België en Duitsland. Grotere afstanden in overleg bespreekbaar. 

Kosten: 

kosten en looptijd  van de trajecten worden begroot aan de hand van het intakegesprek. De  kosten worden voor werknemers vaak via hun werkgevers en /of arbodienst vergoed of vallen voor ZZP’ers onder de AOV. De kosten voor coaching van zelfstandige ondernemers zijn voor de belastingdienst aftrekbaar als bedrijfskosten.

Kosten van coaching kun je als particulier als scholingskosten aftrekken (inclusief BTW). Het doel moet dan gericht zijn op verandering van positie of op het op peil houden of verbeteren van kennis en vaardigheden die je nodig hebt voor het verwerven of het behouden van inkomsten uit arbeid. Hieronder kun je ook verstaan het zodanig weer kunnen functioneren met nieuwe kennis en/of vaardigheden waarmee je jouw huidige functie kunt voortzetten. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de belastingdienst.

10
Gemiddeld cijfer voor Burn-out begeleiding
Gebaseerd op 2 ervaringen
starstarstarstarstar
Timo Widdershoven
Bedrijfseigenaar
10
Burn-out begeleiding

"Begin dit jaar contact gezocht met Timo. Ik was moe, had het druk op het werk, had last van hoofdpijn, slapeloosheid, zat in de put en wist zelf niet meer hoe ik hieruit moest komen. Wat had ik dan? Volgens mij mankeerde ik niets, maar ik wilde wel weer heel graag gelukkig worden. Timo belde mij meteen op na mijn aanvraag en nodigde mij uit voor een intake,. Ik was ontzettend zenuwachtig en ik had geen idee wat ik van die intake mocht verwachten. Timo is gespecialiseerd in burn-out en stressmanagement. Maar dat had ik natuurlijk allemaal niet, met mij is echt niets mis! Ik had alleen maar wat moeite met het hooghouden van alle balletjes en de balans tussen werk en privé.
Tijdens de intake hebben een stuk gelopen, gepraat, oefeningen gedaan en van de natuur genoten. Na 1,5 uur was ik nog steeds moe, maar had ik er wel alle vertrouwen in dat Timo degene was die mij kon helpen om mezelf hier weer bovenop te werken (want ja, 'helaas' moet je het echt zelf doen).
In het begin hebben we 2x per week afgesproken. Timo heeft me a.d.h.v. oefeningen , vragen en voorbeelden laten inzien dat ik misschien toch 'ietsiepietsie' te veel hooi op mijn vork nam en toch echt naar mijn lichaam moest gaan luisteren. Zelf vond ik dat het allemaal wel meeviel en dat ik (én anderen) zich vooral niet moeten aanstellen en gewoon moeten doorgaan. Inmiddels ben ik zo ver dat ik met hulp van Timo inzie dat ikzelf aan het roer sta van mijn leven, dat ík degene ben die bepaal hoe druk ik het heb en dat ik héél goed voor mezelf moet zorgen. Timo heeft me geleerd hoe ik rust kan pakken, kan ontspannen, mijn ademhaling onder controle krijg en heeft me prachtige voorbeelden in de natuur laten zien. Ik ben nu in staat om dichter bij mijn eigen gevoel te blijven en minder te oordelen
Uiteraard gaat nu nog niet alles perfect, maar ik ben wel in staat om op tijd mijn gedragspatronen te herkennen -en erkennen- en heb nu handvatten en inzichten om mijn (nieuwe) vaardigheden te benutten. ik ben er trots om te kunnen zeggen dat ik nu weer gelukkig ben!
Aan iedereen die twijfelt of het wel de juiste keuze is om contact te zoeken met Timo zou ik willen zeggen:DOEN
DankjewelTimo!

" - 31-10-2018 14:58

"Begin dit jaar contact gezocht met Timo. Ik was moe, had het druk op het werk, had last van hoofdpijn, slapeloosheid, zat in de put en wist… alles lezen - 31-10-2018 14:58

starstarstarstarstar
Fy Spencer
ZZP
10
Burn-out begeleiding

"Natuurlijk!
Hoe heerlijk is het om therapie te combineren met de natuur.
Timo heeft een uniek concept bedacht waarbij je je als mens erg op je gemak voelt en tegelijkertijd
kan werken aan datgene wat voor jou nodig is. Was tijdens een zoektocht via het internet
GripopStress tegen gekomen omdat ik na 4 jaar nog steeds negatieve effecten had van een burn-out
die samen met een fibromyalgie behoorlijk huisgehouden
had, heeft... daarvoor zocht ik hulp - en heb het gevonden.
Meteen al bij het intake gesprek in het bos, best wel vreemd
de eerste keer hoor met zo’n vreemde man, maar je krijgt
meteen een geruststellend gevoel want Timo begrijpt je en
veroordeelt niets. Dit komt waarschijnlijk voort uit het feit
dat hijzelf ook een en ander mee gemaakt heeft en dat
schept wel een bondje! Ik opende ook sneller en voelde me
veilig genoeg allerlei zaken te bespreken, iets wat ik
voorheen bij de zogenaamde reguliere specialisten nooit
deed. Merkte ook duidelijk al vanaf het begin vooruitgang en
mijn omgeving ook. De oefeningen zijn zo simpel maar oh
zo effectief en dat is een super sterke combo. Met Timo’s
coaching word je met jezelf geconfronteerd op een
“natuurlijke” wijze. Want je moet het uiteindelijk zelf doen,
het toepassen van de veranderingen die je wilt. Of zoals
Confucius al sprak: “Your life is what your thoughts make it.”
Zou het absoluut iedereen aanraden." - 02-09-2018 10:24

"Natuurlijk! Hoe heerlijk is het om therapie te combineren met de natuur. Timo heeft een uniek concept bedacht waarbij je je als mens erg o… alles lezen - 02-09-2018 10:24

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.