Persoonlijke ontwikkeling

Tijdsduur

Persoonlijke ontwikkeling

Growth Center
Logo van Growth Center

Tip: meer info over het programma, startdatum, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Dit product heeft geen vaste startdata en/of plaatsen.Vraag informatie aan over deze Coaching

Beschrijving

Persoonlijke ontwikkeling.

Vind richting en balans. Voor een betekenisvol en gelukkiger leven.

 • Vergroot je inzicht
  • Wanneer je op zoek bent naar verandering, is het vergroten van je inzicht de eerste stap.

 • Verken je mogelijkheden
  • Coaching biedt je nieuwe en onontdekte perspectieven en vergroot daarmee je keuzemogelijkheden.

 • Leef het leven dat het beste bij jou past
  • Verbind je met wat voor jou het meest belangrijk is. En geef het voldoende ruimte in je leven.

Misschien heb je het idee dat je vast zit en lukt het je niet om iets voor elkaar te krijgen dat belangrijk voor je is. Of je staat voor een belangrijke beslissing en je weet niet goed hoe je …

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Persoonlijke ontwikkeling.

Vind richting en balans. Voor een betekenisvol en gelukkiger leven.

 • Vergroot je inzicht
  • Wanneer je op zoek bent naar verandering, is het vergroten van je inzicht de eerste stap.
 • Verken je mogelijkheden
  • Coaching biedt je nieuwe en onontdekte perspectieven en vergroot daarmee je keuzemogelijkheden.
 • Leef het leven dat het beste bij jou past
  • Verbind je met wat voor jou het meest belangrijk is. En geef het voldoende ruimte in je leven.

Misschien heb je het idee dat je vast zit en lukt het je niet om iets voor elkaar te krijgen dat belangrijk voor je is. Of je staat voor een belangrijke beslissing en je weet niet goed hoe je de vele signalen afkomstig vanuit je hoofd, gevoel, vrienden en familie kunt gebruiken. Of misschien wil je iets anders met je leven, maar weet je niet goed hoe?

Ik zie coaching als een doelgericht proces. Tijdens onze coaching sessies loop ik een stukje met je op. En samen gaan we op zoek naar manieren om jouw doelen te behalen. Coaching helpt je ervaringen, perspectieven en keuzemogelijkheden ontdekken die je eerder niet zag.

De basis voor de coaching sessies wordt gevormd door gesprekken. Vaak in combinatie met oefeningen en opdrachten vanuit het systemisch werkveld. Bij deze oefeningen nodig ik je uit om met meer dan alleen je hoofd betrokken te zijn. Je denkt in de oefeningen niet alleen na over een bepaalde situatie; je kunt daadwerkelijk in je lijf waarnemen wat voor jou de kloppende keuze is.

Om alles uit je coaching sessies te halen, zul je tijd, energie en focus moeten investeren. En met nieuwsgierigheid, energie en reflecterend vermogen leg je de basis voor ongekende persoonlijke groei. En dat is precies waar coaching om draait!

Inhoud

Een scherp geprijsd programma wanneer je aan een enkele coachvraag wilt werken.

• 4 Individuele face to face coaching sessies van 90 minuten

of

• 6 Individuele online coaching sessies van 60 minuten

Veelgestelde vragen

Hoe weet ik of coaching is wat ik nodig heb?

Wanneer je op zoek bent naar hulp of begeleiding, zul je zien dat er verschillende opties beschikbaar zijn: coaches, counselors, adviseurs en therapeuten. Iedere groep zijn eigen aanpak heeft voor het helpen van cliënten. Daarom help ik je hier wat op weg door  de overeenkomsten en verschillen tussen deze verschillende groepen professionals toe te lichten.

Waar therapeuten gericht zijn op een probleem, werken coaches en counselors doelgericht en ontwikkelingsgericht. In de praktijk betekent dit dat een therapeut alle aspecten van een probleem uitgebreid zal willen onderzoeken. Terwijl een coach of counselor zich met name richt op het behalen van de doelen van cliënten en hun ontwikkeling als mens. Adviseurs tot slot, luisteren naar cliënten om hen vervolgens van advies te voorzien.

Coaches en counselors zullen de persoon die gecoacht wordt (of “coachee”) stimuleren om zelf antwoorden op vragen te vinden. Zo helpen coaches mensen zichzelf te helpen. En daarmee werken we aan het vergroten van de autonomie van jou als coachee. Op deze manier helpt coaching je niet alleen bij de uitdagingen en doelen die nu spelen. Maar helpt coaching je ook effectief om te gaan met toekomstige uitdagingen.

Hoe weet ik welke coach bij mij past?

Er zijn veel verschillende coaches. En er is veel verschil in de kwaliteit van de coaching diensten die worden aangeboden. Hier lees je waar je op moet letten wanneer je op zoek gaat naar de juiste coach voor jou.

Allereerst wil je er zeker van zijn dat de coach waarmee je aan de slag gaat op professioneel niveau werkt. Zoek daarom naar een coach die geaccrediteerd is door een algemeen erkende instantie zoals het NOBCO in Nederland en EQA in Europa. Nu je weet waar je op moet letten als het gaat om kwaliteit en accreditatie, is het goed om te zoeken naar een coach die ervaring heeft met het onderwerp waar jij ondersteuning bij zoekt. Een voorbeeld: loopbaancoaching is iets anders dan het werken aan een burn out, wat weer heel iets anders is dan relatiecoaching.

Ik werk als coach aan persoonlijke en professionele ontwikkeling, waarbij veel van mijn coachees – of cliënten – hoopgeleide professionals zijn. Ze zijn op zoek zijn naar zingeving, een optimale werk/privé balans of een carrière switch. Tot slot, is het een goed idee om op zoek te gaan naar een coach met wie het contact goed voelt. Vaak is dat iemand die nieuwsgierigheid in je aanwakkert.

De meeste professionele coaches bieden je de mogelijkheid om hen te leren kennen. Zo kun je hun manier van werken te ervaren, nog voordat je besluit een traject met hen aan te gaan. Doorgaans is dit in de vorm van een intake- of kennismakingsgesprek. Hier plan je een vrijblijvend intakegesprek met mij in.

Wat kan ik van een coaching sessie verwachten?

Tijdens onze coaching sessies ontmoeten we elkaar of in persoon of online. Face to face coaching sessies duren ongeveer 90 minuten per sessie. Online sessies duren ongeveer 60 minuten per sessie.

Coaching is een doelgericht proces. Dat betekent dat we doelen stellen voor onze coaching sessies en we regelmatig inchecken en de vooruitgang bepalen. De basis voor de coaching sessies wordt gevormd door gesprekken. Vaak in combinatie met oefeningen en opdrachten vanuit het systemisch werkveld. Bij deze oefeningen nodig ik je uit om met meer dan alleen je hoofd betrokken te zijn. Je denkt in de oefeningen niet alleen na over een bepaalde situatie; je kunt daadwerkelijk in je lijf waarnemen wat voor jou de kloppende keuze is.

In veel gevallen krijg je één of meerdere opdrachten mee naar huis om aan te werken in de tijd tussen twee coaching sessies.

Een coaching traject klinkt als een flinke investering?

Coaching is niet gratis. En het is het geld dubbel en dwars waard wanneer het je helpt om een gelukkig leven te leven en aan een betekenisvolle carrière te werken.

Om coaching voor een zo breed mogelijk publiek beschikbaar te maken, betalen particuliere coachees een gereduceerd tarief (het tarief dat je hier vermeld ziet staan). En betalen zakelijke klanten wat meer.

Daarnaast kun je op verzoek gespreid betalen.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Vraag nu gratis en vrijblijvend informatie aan:

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Aanmelden voor nieuwsbrief

We slaan je gegevens op, en delen ze met Growth Center, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.