Master Sport- en Beweeginnovatie (in deeltijd)

Niveau
Tijdsduur

Master Sport- en Beweeginnovatie (in deeltijd)

HAN Sport en Bewegen
Logo van HAN Sport en Bewegen
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 7,5 HAN Sport en Bewegen heeft een gemiddelde beoordeling van 7,5 (uit 4 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Beschrijving

Wil je als sport- en beweegprofessional vernieuwing brengen binnen de sector en bruggen slaan naar andere sectoren? Start dan met de Master Sport- en Beweeginnovatie.

Wil je als sport- en beweegprofessional nieuwe professionele standaarden ontwikkelen? Nieuwe professionele standaarden ontwikkelen? Start dan met de Master Sport- en Beweeginnovatie. Een opleiding die wetenschap, praktijk en beleid bijeenbrengt en duurzaam met elkaar verbindt.

Het profiel van een Master Sport- en Beweeginnovatie sluit optimaal aan op de professionaliseringsbehoefte in het werkveld. Eenmaal afgestudeerd, kan je de benodigde innovatie realiseren en verankeren in je dagelijkse beroepspraktijk. Door de flinke dosis…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Sport, Sport, Gezondheid, Zwemonderwijzer en Beweegcoach.

Wil je als sport- en beweegprofessional vernieuwing brengen binnen de sector en bruggen slaan naar andere sectoren? Start dan met de Master Sport- en Beweeginnovatie.

Wil je als sport- en beweegprofessional nieuwe professionele standaarden ontwikkelen? Nieuwe professionele standaarden ontwikkelen? Start dan met de Master Sport- en Beweeginnovatie. Een opleiding die wetenschap, praktijk en beleid bijeenbrengt en duurzaam met elkaar verbindt.

Het profiel van een Master Sport- en Beweeginnovatie sluit optimaal aan op de professionaliseringsbehoefte in het werkveld. Eenmaal afgestudeerd, kan je de benodigde innovatie realiseren en verankeren in je dagelijkse beroepspraktijk. Door de flinke dosis inhoudelijke kennis, maar ook door de aangeleerde verandermanagementvaardigheden en leidinggevende capaciteiten. Bovendien fungeren Masters in Sport- en Beweeginnovatie vaak als rolmodel voor professionals in hun omgeving door de combinatie van inhoudsdeskundigheid en praktijkgerichtheid. De opleiding is geschikt voor bijv. een sportmanager van een koepelorganisatie als NOC*NSF of een leefstijladviseur bij een arbodienst. Ook een docent lichamelijke opvoeding kan zich met de opleiding verder professionaliseren (lerarenbeurs!), net als een beleidsadviseur van lokale, regionale of nationale overheid die sport met andere beleidsterreinen wil verbinden.

Je kan je aanmelden nadat je een intakegesprek hebt gehad waarin bekeken wordt of je aan alle toelatingsvoorwaarden voldoet.

Overweeg je de Master Sport- en Beweeginnovatie te gaan volgen? Bekijk de toelatingsvoorwaarden om te bepalen of deze opleiding bij je past. Sluit de opleiding aan bij jouw ambitie en ervaring, maar heb je nog vragen of twijfel je of de opleiding bij je past? Vraag ter oriëntatie een vrijblijvend adviesgesprek aan. Wil je met de opleiding starten? Meld je aan via Studielink en vraag een intakegesprek aan. Wij nemen graag contact met je.

* De Master Sport- en Beweeginnovatie focust op het proces waarin innovaties binnen de sport- en beweegsector ontstaan (sociale innovatie)
* De opleiding verbindt organisaties en de sportsector met zorg, welzijn, overheid en onderwijs
* Leslocatie is Papendal
* Deskundige docenten direct vanuit de praktijk van sport- en bewegen
* Deelnemers opleiding afkomstig uit sport, bewegen, overheid, onderwijs, zorg en welzijn, politie, defensie. Kruisbestuiving dus
* Op maat, kleinschalig, betrokken

Het gaat bij de Master Sport- en Beweeginnovatie niet om het uitvinden van nieuwe producten, maar om het proces eromheen. Je leert richting geven aan het proces waarin innovaties binnen de sport- en beweegsector ontstaan (sociale innovatie). Je doorloopt dan ook de 3 fasen van het innovatieproces: exploreren, expertise-ontwikkeling en onderzoek, exploiteren. In het 1e en 2e jaar van de master maak je een internationale studiereis. Het innovatieproject (de masterthesis) is de kroon op je studie.

We creëren een leeromgeving die zoveel mogelijk aansluit op jouw beroepssituatie. In al haar complexiteit! Het bestuderen van kennisgebieden en het aanleren en trainen van vaardigheden en attitudes gebeurt aan de hand van beroepsspecifieke handelingen. Je wordt uitgedaagd, maar ook gefaciliteerd om zo veel mogelijk eigen casussen in te brengen om zo je eigen leerproces optimaal vorm te geven. Je werkt aan je persoonlijke ontwikkeling met intervisiebijeenkomsten en studieloopbaanbegeleiding.

Drie fasen van het innovatieproces
Niet het uitvinden van nieuwe producten staat centraal bij de Master Sport- en Beweeginnovatie, maar het proces eromheen. Je leert richting geven aan het proces waarin innovaties binnen de sport- en beweegsector ontstaan. In de opleiding doorloop je dan ook de drie fasen van het innovatieproces:

* exploreren
* expertise-ontwikkeling en onderzoek
* exploiteren

Studiereis
Voor de Master Sport- en Beweeginnovatie is het belangrijk om ook internationaal de trends en ontwikkelingen op het gebied van sport en bewegen te volgen. In het 1e en 2e jaar van je masteropleiding maak je daarom een meerdaagse internationale studiereis.

Masterthesis
Het innovatieproject (de masterthesis) is de kroon op je studie. Het project betreft de innovatie die je gedurende de opleiding hebt uitgevoerd in opdracht van je organisatie.

De Master Sport- en Beweeginnovatie start in september 2019. Lesdag: vrijdag van 9:30 – 17:30 uur. Studiebelasting: 20 uur per week. Duur: 2 jaar.

* Je bent in het bezit van een bachelorgetuigschrift binnen het domein Sport en Bewegen of aantoonbaar werkzaam op bachelorniveau;
* Je hebt een relevante functie binnen de sector Sport en Bewegen;
* Je beschikt over werkervaring binnen een relevante beroepscontext;
* Je hebt een verklaring van je werkgever dat je onder begeleiding je masterthesis uit kunt voeren vanuit jouw eigen organisatie;
* Je kunt wetenschappelijke en Engelstalige teksten lezen, begrijpen en samenvatten.

Cursussen, trainingen en post-hbo-opleidingen van HAN Sport en Bewegen: Grijp de kans om van uw loopbaan een succes te maken! Hiervoor heeft HAN SENECA namens HAN Sport en Bewegen op het gebied van sport, arbeid en gezondheid vele post-hbo opleidingen, trainingen en cursussen voor professionals in sport, gezondheid, management en lichamelijke opvoeding. Aanmelden is mogelijk tot 2 weken voor aanvang van de cursussen.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)

Aanmelden voor nieuwsbrief

We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.