Business Intelligence

Tijdsduur
Locatie
Op locatie
Startdatum en plaats

Business Intelligence

HanzePro, Hanzehogeschool Groningen
Logo van HanzePro, Hanzehogeschool Groningen
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 8,8 HanzePro, Hanzehogeschool Groningen heeft een gemiddelde beoordeling van 8,8 (uit 6 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

placeGroningen
17 feb. 2022 tot 15 jul. 2022

Beschrijving

Competenties zijn een samenspel tussen vaardigheden en kennis. Voor het vergroten van uw competenties kunt u terecht bij HanzePro, Hanzehogeschool Groningen.

Uitgebreid

Opzet van de cursus

Business Intelligence (BI) is een derdejaars module uit de deeltijdopleiding HBO-ICT. De bijeenkomsten zijn één dag in de week van 13.30 - 21.30 uur. Dit programma is speciaal ontwikkeld voor personen die beschikken over basiskennis databases en zich verder willen verdiepen in Business Intelligence en Data Analytics. Alle deelnemers brengen dus hun eigen kennis en ervaring in en bouwen aan een uitgebreid netwerk van collega’s. U bereidt de lessen voor door zelfstudie, ondersteunend door de elektronische leeromgeving en voert praktijkopdrachten uit binnen uw eigen organisatie. Onze ervaren docenten gaan in op wat er is voorbereid en diepen dit uit. De werkvorm…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Business intelligence, Data warehouse, Businessarchitectuur, BiSL Foundation en Business Analyse.

Competenties zijn een samenspel tussen vaardigheden en kennis. Voor het vergroten van uw competenties kunt u terecht bij HanzePro, Hanzehogeschool Groningen.

Uitgebreid

Opzet van de cursus

Business Intelligence (BI) is een derdejaars module uit de deeltijdopleiding HBO-ICT. De bijeenkomsten zijn één dag in de week van 13.30 - 21.30 uur. Dit programma is speciaal ontwikkeld voor personen die beschikken over basiskennis databases en zich verder willen verdiepen in Business Intelligence en Data Analytics. Alle deelnemers brengen dus hun eigen kennis en ervaring in en bouwen aan een uitgebreid netwerk van collega’s. U bereidt de lessen voor door zelfstudie, ondersteunend door de elektronische leeromgeving en voert praktijkopdrachten uit binnen uw eigen organisatie. Onze ervaren docenten gaan in op wat er is voorbereid en diepen dit uit. De werkvormen zijn gevarieerd, activerend, ‘blended’(via digitale en traditionele weg) en sluiten aan op het ‘flipped classroom’ principe waarin studenten de les goed voorbereiden en tijdens de les samen actief bezig zijn met de leerstof.

Programma

Kijk op de website HanzePro voor meer informatie over het programma.

Studielast

Het gehele programma heeft een studielast van 30 EC ( 1 EC = 28 uur studiebelasting). De cursus Business Intelligence komt neer op de volgende wekelijkse tijdinvestering:

  • Colleges en werkplekleren bijeenkomsten (8 uur)
  • Praktijkopdracht op het werk (8-12 uur)
  • Zelfstudie (16- 20 uur)

Toelatingseisen

Business Intelligence heeft in tegenstelling tot de andere modules van het HBO-ICT deeltijdprogramma wel toelatingseisen. Het is van belang dat u basiskennis heeft van databases, sql, data modelleren en bedrijfsmodellen/ processen. Daarnaast moet u er rekening mee houden dat u alleen wordt toegelaten tot de opleiding als u een geschikte ICT-werkplek heeft om de praktijkopdrachten uit te voeren en dat u een werkgeversverklaring moet indienen.

Instroomniveau

U werkt op MBO+ niveau in de ICT (+ zie ook toelatingseisen)

Startdata

17-02-2022

Tijden

Donderdag van 13.30 – 21.30

Duur

5 maanden

ECTS credits

30 EC (1 EC = 28 uur)

Kosten

€2.600,-. Over het bedrag wordt geen btw geheven, dit in verband met onze onderwijsvrijstelling.

Locatie

Zernikeplein 11, 9747 AS, Groningen

Afronding

Bij succesvolle afronding ontvangt de deelnemer een certificaat van deelname

Vervolg of verdieping

Bachelor HBO-ICT

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.