TalentenKracht e-learning en -coaching

Tijdsduur

TalentenKracht e-learning en -coaching

HanzePro, Hanzehogeschool Groningen
Logo van HanzePro, Hanzehogeschool Groningen
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 8,8 HanzePro, Hanzehogeschool Groningen heeft een gemiddelde beoordeling van 8,8 (uit 6 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

HanzePro, Hanzehogeschool Groningen biedt haar producten standaard aan in de volgende regio's: Assen, Groningen, Zwolle

Beschrijving

Competenties zijn een samenspel tussen vaardigheden en kennis. Voor het vergroten van uw competenties kunt u terecht bij HanzePro, Hanzehogeschool Groningen.

Uitgebreid

Talenten ontwikkelen

In het e-learning platform leer je als leerkracht een eigen antwoord te vinden op deze en andere vragen met betrekking tot de ontwikkeling van de talenten van je leerlingen. In een combinatie van theorielessen en praktijk coaching vanuit TalentenKracht onderzoek worden vaardigheden aangereikt die je eenvoudig kunt toepassen in je lessen. Hoewel veel inzichten zijn ontwikkeld vanuit lessen Wetenschap en Technologie, zijn deze ook goed in te zetten in andere lessen, zoals taal, rekenen, muziek en geschiedenis. De vaardigheden die je in deze training opdoet sluiten aan bij andere onderwijsvisies, zoals Onderzoekend en Ontwerpend Leren. Daarnaast scherp je met d…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Coaching, Train de trainer, Co-actief coachen, Business / Executive Coaching en Loopbaancoaching.

Competenties zijn een samenspel tussen vaardigheden en kennis. Voor het vergroten van uw competenties kunt u terecht bij HanzePro, Hanzehogeschool Groningen.

Uitgebreid

Talenten ontwikkelen

In het e-learning platform leer je als leerkracht een eigen antwoord te vinden op deze en andere vragen met betrekking tot de ontwikkeling van de talenten van je leerlingen. In een combinatie van theorielessen en praktijk coaching vanuit TalentenKracht onderzoek worden vaardigheden aangereikt die je eenvoudig kunt toepassen in je lessen. Hoewel veel inzichten zijn ontwikkeld vanuit lessen Wetenschap en Technologie, zijn deze ook goed in te zetten in andere lessen, zoals taal, rekenen, muziek en geschiedenis. De vaardigheden die je in deze training opdoet sluiten aan bij andere onderwijsvisies, zoals Onderzoekend en Ontwerpend Leren. Daarnaast scherp je met deze online training je ICT-vaardigheden aan.

Na het doorlopen van dit programma

  • Heb je kennis over pedagogisch-didactische middelen die je kunt gebruiken om de van nature aanwezige nieuwsgierigheid van kinderen te stimuleren
  • Beschik je over vaardigheden om deze kennis in te zetten in je eigen dagelijkse klassenpraktijk 
  • Heb je kennis over de specifieke aandachtspunten die aan de orde zijn bij excellente leerlingen
  • Heb je je ICT-vaardigheden aangescherpt

Startdata

Het startmoment wordt afgestemd tussen coach en coachee.

Tijden

Zelf te bepalen. 

Duur

Het doorlopen van dit programma duurt vier tot acht weken, waarbij je één keer per week of per twee weken een onderdeel uitvoert.

Tijdsinvestering

Dit online programma volg je zoveel mogelijk in je eigen tempo en op het moment dat het jou uitkomt. Dat kan doordat de theorielessen en -oefeningen online worden aangeboden. Ook de begeleiding door een ervaren coach op het gebied van TalentenKracht vindt online plaats.
Het programma bevat theoriegedeelten (30 minuten per onderdeel),
praktijkopdrachten (2 uur) en reflectie (1 uur).

Kosten

In studiejaar 2022 - 2023 bedragen de kosten € 750,-.

Locatie

N.v.t. De training en het coachen vindt online plaats. 

Aantal deelnemers

Individueel. 

Afronding

Bewijs van deelname.

Maatwerktrajecten
In toenemende mate merken we dat scholen en besturen ons benaderen voor het leveren van maatwerk in de vorm van een gerichte training of cursus voor de eigen medewerkers.
Uiteraard zijn hiervoor vele mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan de laatste ontwikkelingen op het terrein van Rekenen, Taal, Onderzoek maar ook op het terrein van Muziek en Media.
De opbrengsten van taal & rekenen verhogen, gerichter(e) aandacht voor Wetenschap & Techniek, richten op excellente leerlingen, talenten van leerlingen en leraren beter benutten of een combinatie daarvan? Een kleine greep uit de vele mogelijkheden.

Samen bekijken we waar, hoe en met welke expertise we kunnen helpen. Vragen over maatwerkmogelijkheden? Neem contact met ons op. 

.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.
  • Vraag informatie aan over deze training. Je ontvangt vanaf dan ook een seintje wanneer iemand een ervaring deelt. Handige manier om jezelf eraan te herinneren dat je wilt blijven leren!
  • Bekijk gerelateerde producten mét ervaringen: Coaching.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.