Hermans & De Paepe Training en Acteerwerk Rotterdam

Hermans & De Paepe Training en Acteerwerk Rotterdam

Adres:

Elektroweg 11Z
3051NB Rotterdam

Beschrijving

De effectieve communicatietrainingen van Hermans & De Paepe zijn doelgericht, dynamisch, interactief en vol met praktische, speelse oefeningen (veelal uit het theater). We gaan vooral oefenen met deelnemers; want effectief communiceren leer je vooral door het veel te doen. Wij geven trainingen op het gebied van persoonlijke profilering, presenteren, pitchen, feedback en grensoverschrijdend gedrag.…

Lees de volledige beschrijving

De effectieve communicatietrainingen van Hermans & De Paepe zijn doelgericht, dynamisch, interactief en vol met praktische, speelse oefeningen (veelal uit het theater). We gaan vooral oefenen met deelnemers; want effectief communiceren leer je vooral door het veel te doen. Wij geven trainingen op het gebied van persoonlijke profilering, presenteren, pitchen, feedback en grensoverschrijdend gedrag. 
Deelnemers komen uit diverse branches waaronder; zorgsector, scheepvaartindustrie, zakelijke dienstverlening en overheid.

Aanpak presentatietraining Word Gezien!
In één dag leer je de basisbeginselen van het succesvol presenteren met veel aandacht voor technieken als stem, houding, authenticiteit en inhoud. Je gaat vooral zelf aan de slag met je eigen presentatie. Deze wordt op video opgenomen en van persoonlijke feedback voorzien.
Ook voor mensen met ervaring is deze training zinvol omdat je presentatie nooit af is en je altijd kan blijven schaven aan je persoonlijke visitekaartje. 

Vanuit de ontspanning staan mensen open voor nieuwe inzichten waar ze mee verder kunnen. Humor speelt een belangrijke rol in onze trainingen. Net als het creëren van een veilige omgeving. Vandaar dat wij hechten aan een kleine groep mensen van maximaal 8 deelnemers. En je krijgt veel individuele aandacht en feedback omdat er twee trainers voor de groep staan!

Wie zijn wij
Daniëlle Hermans is naast communicatiespecialist ook coach en trainingsacteur met jarenlange ervaring in de zorgsector en het onderwijs.
Karina de Paepe is presentatiecoach en trainer met ruime werkervaring in de reïntegratie. Samen geven wij interactieve workshops: we hechten aan een persoonlijke aanpak en houden de groep daarom bewust klein.

Meer informatie over onze producten, opdrachtgevers en aanbevelingen vindt u op onze website: www.hermansendepaepe.nl

Aanbevelingen:

“Tijdens het Kick Off event van het Jonge Alumni netwerk bestuur op 5 juni weten Danielle en Karina met hun workshop “Word gezien” de deelnemers er vanaf het eerste moment bij te betrekken. Hun openheid en toegankelijkheid leiden tot een dynamische en interactieve workshop. Hierdoor wordt het ijs direct gebroken  en krijgen ze de deelnemers mee met hun enthousiasme. De deelnemers worden uitgedaagd uit hun comfortzone te stappen en zichzelf krachtig en overtuigend te presenteren. Dit doen ze door het geven van een korte pitch over één van hun talenten.
Danielle en Karina geven gedurende de workshop concrete en bruikbare tips en komen met eerlijke en oprechte feedback
'' 
Miriam Vos, Jong Alumni netwerk bestuur, Universiteit Leiden

”Veel oefenen, voor de leeuwen gooien. Een goede mix tussen je veilig voelen en een lichte dwang om ervoor te gaan. Oefenen, oefenen, oefenen en fouten durven maken.”
Anne-Marie Provily, deelnemer aan de workshop Pitch Jezelf!

 

Ervaring met Hermans & De Paepe Training en Acteerwerk Rotterdam?

Heb je een training, opleiding of cursus gevolgd bij Hermans & De Paepe Training en Acteerwerk Rotterdam? Help anderen en deel je ervaring op Springest!

Als dank doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel jouw ervaring

Producten (0)

Hermans & De Paepe Training en Acteerwerk Rotterdam heeft momenteel geen gepubliceerde producten.

Springest helpt je groeien.

Springest is de site waar je alles vindt voor je persoonlijke ontwikkeling. Voor particulieren én organisaties. Lees ervaringen van andere deelnemers en overleg met onze adviseurs.

 • Alles waarvan je verder kunt leren

  Meer dan 75.000 cursussen, opleidingen, trainers, coaches, e-learning en incompany trainingen.
 • Hulp bij het zoeken en inschrijven

  Stel je opleidingsvraag, gebruik de keuzehulp of neem contact op met onze klantenservice.
 • Gratis informatie aanvragen

  Op je gemak vergelijken en met je collega's overleggen, meestal direct met PDF.
 • Ervaringen van deelnemers

  Ruim 120.000 onafhankelijke ervaringen helpen je kiezen voor de beste opleiders.
 • Ook voor leren in je organisatie

  Volumekorting, incompany training, social learning met collega's en altijd real-time inzicht.
 • Inschrijven met laagste prijsgarantie

  Klaar om te gaan leren? Schrijf je direct in, gratis annuleren is mogelijk!