Werkdruk, stress, timemanagement

Type product
Logo van Het Betere Werken

Tip: incompany training nodig? Vraag een offerte aan bij meerdere aanbieders!

Beschrijving

Heb je de laatste tijd steeds vaker het gevoel dat de werkdruk te hoog is?  Ervaar je steeds vaker stress op je werk en heb je moeite om het overzicht te houden op alles wat er gedaan moet worden? Ben je zo moe aan het eind van de werkdag dat je eigenlijk alleen nog maar op de bank wil zitten?  Is het tijd geworden om daar verandering in te brengen en heb je behoefte aan meer rust, effectiever werken en meer energie? Dan is ons traject werkdruk, stress en energiemanagement iets voor jou. In ons tweedaags traject leer je om op effectievere wijze met werkdruk om te gaan en zodoende je stressgevoelens  tot een minimaal niveau te reduceren. Daardoor ervaar je meer plezier, waardoor je met meer e…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Werkdruk, Time management, Delegeren, Snellezen en Getting Things Done (GTD).

Heb je de laatste tijd steeds vaker het gevoel dat de werkdruk te hoog is?  Ervaar je steeds vaker stress op je werk en heb je moeite om het overzicht te houden op alles wat er gedaan moet worden? Ben je zo moe aan het eind van de werkdag dat je eigenlijk alleen nog maar op de bank wil zitten?  Is het tijd geworden om daar verandering in te brengen en heb je behoefte aan meer rust, effectiever werken en meer energie? Dan is ons traject werkdruk, stress en energiemanagement iets voor jou. In ons tweedaags traject leer je om op effectievere wijze met werkdruk om te gaan en zodoende je stressgevoelens  tot een minimaal niveau te reduceren. Daardoor ervaar je meer plezier, waardoor je met meer energie, plezier en vertrouwen je werk kunt doen. Ook heb je helder wat je nodig hebt om je fit en energiek te voelen en hoe je op effectieve wijze voor jezelf kunt zorgen op een drukke en veeleisende werkdag.

Programma Werkdruk, stress & energiemanagement

Het traject bestaat uit twee plenaire bijeenkomsten van ieder een dagdeel met theorie, oefeningen en persoonlijk plan van aanpak in de praktijk. Tussen de twee bijeenkomsten zitten ongeveer één tot twee weken.  Aansluitend aan de eerste en  tweede bijeenkomst vindt een individueel coachingsgesprek met de trainer plaats, waarin je op persoonlijke niveau stress en energiemanagement leert toepassen. Ook hou je samen met je buddy wekelijks een korte terugblik op hoe het is gegaan, wat er aan zit te komen en anticipeer je op mogelijke moeilijke en drukke periodes. Na 2 maanden is er een terugkomochtend.

Onderwerpen die aan bod komen:

* Verschil tussen werklast en werkdruk
* Stress-test
* Hoe werkt dat nou met energie en wat voor rol spelen je hersens daarin?
* Zelfinzicht en zelfsturing
* Stresssymptomen herkennen
* Stressveroorzakers
* Assertieve werkhouding
* Herstel en ontspanning
* Energie
* Timemanagement en Planning 
* Communicatie
* Tips stressreductie

Afsluitend vindt er een plenaire evaluatie plaats.

Onze trainingen hebben een direct en blijvend resultaat door de combinatie van theorie en praktijk/ groepstrainingen in combinatie met individuele werkplekbezoeken of coaching. Onze timemanagementtrainingen kunnen desgewenst ondersteund worden met een online training waar deelnemers een heel jaar toegang tot krijgen en daardoor hun kennis regelmatig op kunnen frissen.

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.