Het Betere Werken

Adres:

Eekhoornlaan 8
3951AV Maarn

Beschrijving

Het Betere Werken helpt mensen te floreren in hun werk.

Het Betere Werken heeft niet de focus op het vergroten van je productiviteit, maar op vergroten van het werken vanuit aandacht, het vergroten van je werkplezier, het creëren van rust in je werkproces en het verbeteren van de onderlinge samenwerking en communicatie.

De trajecten van Het Betere Werken zijn een uitstekende manier om het plezie…

Lees de volledige beschrijving

Het Betere Werken helpt mensen te floreren in hun werk.

Het Betere Werken heeft niet de focus op het vergroten van je productiviteit, maar op vergroten van het werken vanuit aandacht, het vergroten van je werkplezier, het creëren van rust in je werkproces en het verbeteren van de onderlinge samenwerking en communicatie.

De trajecten van Het Betere Werken zijn een uitstekende manier om het plezier in je werk te vergroten, werkprocessen beter te stroomlijnen en zicht te krijgen op je eigen werkgedrag en de patronen daarin. Onze trajecten zijn uitermate geschikt voor organisaties die de overstap gemaakt hebben of willen gaan maken naar een vorm van Het Nieuwe Werken. Met onze trajecten krijg je meer overzicht en rust. Daardoor heb je meer tijd voor de dingen die er echt toe doen en waardoor je het verschil kunt maken.

Het Betere Werken verzorgd van oudsher traingen op het gebied van Time en Email-management, Werkorganisatie en Persoonlijke Effectiviteit en StressPreventie. Daarnaast zijn wij specialist geworden in trainingen rond Teamontwikkeling, Samenwerken en Communicatie, Duurzaamheid. Tevens kunnen wij uw partner zijn in Leiderschaps- en Organisatie-otwikkeling.

Onze trainingen kenmerken zich door een praktische, no-nonsense hands-on aanpak, waarbij theorie en praktijk altijd gekoppeld zijn (groepsbijeenkomsten in combinatie met individuele werkplekbezoeken of coachingssessies).

Effect van onze trainingen: Inzicht in het eigen werkgedrag en de eigen valkuilen, tools om effectief en efficient te kunnen werken, proactief meebewegen in veranderende organisaties.De trainingen kunnen individueel en groepsgewijs (in-company) verzorgd worden.

Daarnaast verzorgt Het Betere Werken "blended learning" trajecten waarin onlinetrainingen met name rond Timemanagement en Persoonlijke Effectiviteit gekoppeld zijn aan coaching "on the job".

Ervaring met Het Betere Werken?

Heb je een training, opleiding of cursus gevolgd bij Het Betere Werken? Help anderen en deel je ervaring op Springest!

Als dank doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Springest helpt je groeien.

Springest is de site waar je alles vindt voor je persoonlijke ontwikkeling. Voor particulieren én organisaties. Lees ervaringen van andere deelnemers en overleg met onze adviseurs.

 • Alles waarvan je verder kunt leren

  Meer dan 73.000 cursussen, opleidingen, trainers, coaches, e-learning en incompany trainingen.
 • Hulp bij het zoeken en inschrijven

  Stel jouw opleidingsvraag, gebruik de keuzehulp of bel met een Springest adviseur.
 • Gratis informatie aanvragen

  Op je gemak vergelijken en met je collega's overleggen, meestal direct met PDF.
 • Ervaringen van deelnemers

  Ruim 91.000 onafhankelijke ervaringen helpen je kiezen voor de beste opleiders.
 • Ook voor leren in je organisatie

  Volumekorting, incompany training, social learning met collega's en altijd real-time inzicht.
 • Inschrijven met laagste prijsgarantie

  Klaar om te gaan leren? Schrijf je direct in, gratis annuleren is mogelijk!