Stress en Burn-out coach. Met prijzen bekroonde virtual reality game, Burn-out preventie, prestatie coaching, time-management, focus training

Tijdsduur
Logo van Het Blije Brein

Tip: meer info over het programma, startdatum, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Dit product heeft geen vaste startdata en/of plaatsen.Vraag informatie aan over deze Coaching

Het Blije Brein biedt haar producten standaard aan in de volgende regio's: Almere / Lelystad, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Assen, Deventer, Drachten, Enschede, Zwolle

Beschrijving

Maak van stress een kracht

Meer productiviteit, meer vitaliteit en een afname van verzuim. Spelen met stress in een virtuele reality wereld. Onderzoek wijst uit na 4 keer spelen ben je al fors beter met stress.

Ontwikkel een gezonde en positieve mindset t.o.v. stress. Mensen die stress zien als iets positiefs, presteren beter op hun werk, ervaren minder psychologische druk, hebben meer energie en een groter probleemoplossend vermogen. Met onze virtual reality mindset training leer je jouw eigen stress systeem kennen en deze positief te gebruiken. Dat doen we door te spelen met stress in een virtual reality wereld terwijl we jouw stressniveau meten. Met een coach vertaal je jouw resultaten …

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Preventie, Burn-out coaching trajecten, Burn-out, Productiviteit & Focus en Time management.

Maak van stress een kracht

Meer productiviteit, meer vitaliteit en een afname van verzuim. Spelen met stress in een virtuele reality wereld. Onderzoek wijst uit na 4 keer spelen ben je al fors beter met stress.

Ontwikkel een gezonde en positieve mindset t.o.v. stress. Mensen die stress zien als iets positiefs, presteren beter op hun werk, ervaren minder psychologische druk, hebben meer energie en een groter probleemoplossend vermogen. Met onze virtual reality mindset training leer je jouw eigen stress systeem kennen en deze positief te gebruiken. Dat doen we door te spelen met stress in een virtual reality wereld terwijl we jouw stressniveau meten. Met een coach vertaal je jouw resultaten naar het dagelijks leven.

Stress wordt vaak in relatie gebracht met ellende en zorg, wij laten zien hoe je van stress een deugd kunt maken om beter te presteren. De prestaties kunnen met wel 20 tot 30 % toenemen wanneer je volledig bewust bent van jouw eigen stressniveau

Door te spelen in een virtual reality game leer je hoe je focussen en ont-focussen inzet voor je werk. Je leert dat je jouw focus kan beïnvloeden en je leert hoe je dat doet. Verder leer je kennis die bijdraagt aan breinvriendelijk werken.

Mensen kijken na deze training fundamenteel anders naar hun eigen stress, wat een grote invloed heeft op hun gedrag bij stress in het dagelijks leven.

De wetenschap achter deze training:

Stress trainen met een VR game? Deze game heeft meerdere prijzen gewonnen. Is ontwikkeld in Nederland en momenteel bezig met een internationale opmars. De wetenschappelijke resultaten zijn met een effectsize van 1.3. significant!

Stress meten, hoe dan? Als mensen stress ervaren, reageren zij met de aanmaak van verschillende hormonen. Het gaat met name om de verhouding tussen de hormonen Cortisol en DHEA, omdat deze verhouding voorspelt of je beter gaat functioneren of slechter. Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat HRV een betrouwbare indicator is welk hormoon de overhand heeft, met een algoritme en een borstband meten we dit tijdens de game.

Unieke combinatie! 

Wij combineren technologie, wetenschap, coaching en virtual reality. De virtual reality game waar wij mee trainen heeft meerdere prijzen/ nominaties gewonnen. Is ontwikkeld in Nederland en de resultaten zijn geweldig (effectsize 1.3). 

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Vraag nu gratis en vrijblijvend informatie aan:

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met Het Blije Brein, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.