Hobby & Vrije Tijd Cursus / Cursussen

Maatwerk-training nodig? Doe een open aanvraag voor een incompany training.

Een hobby cursus in je vrije tijd volgen is natuurlijk een perfecte manier om jezelf te ontwikkelen. De cursussen en trainingen die je hier vindt zijn van veel verschillende instituten en gaan over een breed scala aan onderwerpen.

Of je nu voor je hobby een cursus muziek spelen zoekt, of iets om je creativiteit meer in kwijt te kunnen, in dit overzicht kun je ze allemaal vergelijken. Kies hieronder snel het onderwerp van je training of cursus en maak van je hobby misschien wel je beroep!

Beste aanbieders in Hobby & Vrije Tijd helpHieronder een overzicht van de beste opleiders binnen deze categorie voor dit jaar. De score is gebaseerd op ervaringen van deelnemers die dit jaar een leerproduct hebben afgerond.

Categoriescore (2017)
1Osseforth Opleidingen
star 8,4 (23 ervaringen)

Recente ervaringen

Michiel Verheij
starstarstarstarstar_border
Product Owner / Consultant / Teamlead bij TRIMM
8
Bizz Draw (basis) - communiceren door te tekenen

"Tijdens deze training heb ik de basics geleerd over hoe vastlegging van processen en gesprekken ondersteund kunnen worden door visuals. Tijdens deze training zijn handvatten geleverd voor o.a. vormengebruik en kadering van aantekeningen. De trainers zijn enthousiast, toegankelijk en hebben de benodigde kennis om deze training met succes te geven aan trainees." - don 12 okt 2017 06:53:21 UTC

"Tijdens deze training heb ik de basics geleerd over hoe vastlegging van processen en gesprekken ondersteund kunnen worden door visuals. Tijd… alles lezen - don 12 okt 2017 06:53:21 UTC

Irina van Adrichem
star_halfstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
eigenaar
1
Eigen Bloemenzaak Starten

"De administratie van dit bedrijf is erg vriendelijk, altijd klaar om te helpen, altijd snelle antwoorden.
Helaas kan ik dat niet zeggen over mijn docent van Bloemschikken (Eigen Bloemenzaak Starten). Docent heeft het te druk, geeft helemaal geen antwoorden voor de theoretische vragen, dus alleen scores voor de werkstukken en dat gaat ook vreemd. Ook niet altijd vriendelijk, maakt beledigende opmerkingen in haar commentaar.
Ook een minpunt is dat het boek meestal zwarte-witte foto's heeft. Dat is een beetje moielijk met bloemen, je moet de kleuren moeten zien.
Na 1,5 maand besloot ik deze cursus te stoppen. Tijd voor niets.
Mijn advies is voor deze opleiding een ander bedrijf te kiezen. " - din 10 okt 2017 21:07:43 UTC

"De administratie van dit bedrijf is erg vriendelijk, altijd klaar om te helpen, altijd snelle antwoorden. Helaas kan ik dat niet zeggen ove… alles lezen - din 10 okt 2017 21:07:43 UTC

Arno Driesen
starstarstarstarstar_border
Net gestopt met werken
8
Spring uit je Box, training Creatief Denken

"Ik wilde wel eens wat anders proberen dan de (vele) standaard vaardigheidstrainingen die ik via mijn werkgever kan volgen. Ben via Google op Springtest en Springidee uitgekomen en heb afgelopen september de training gedaan. In een verrassend omgeving met een klein aantal medecursisten. Ik had bewust niet veel verwachtingen maar ben verrast door de gezellige open communicatie waarbij op een speelse manier, met veel eigen activiteit, veel inhoudelijke kennis is overgedragen. Veel stof tot verder nadenken ook waar ik zeker wat aan ga hebben. Hoewel best intensief was er ook veel ruimte voor gezelligheid en lachen met elkaar. Ik zou deze training zeker willen aanbevelen bij collega's en kennissen die eens willen ervaren wat anders naar de dingen kijken met je doet. Marieke is een bevlogen trainster die de materie beheerst en die op een plezierige manier weet te brengen.
" - don 05 okt 2017 07:38:05 UTC

"Ik wilde wel eens wat anders proberen dan de (vele) standaard vaardigheidstrainingen die ik via mijn werkgever kan volgen. Ben via Google op… alles lezen - don 05 okt 2017 07:38:05 UTC